Ervaringen

Kraamzorg Novo Peri heeft als doel om jullie een heerlijke kraamtijd te bezorgen! Onze enthousiaste en gedreven kraamverzorgsters doen er alles aan om jullie te begeleiden en ondersteunen waar nodig, zodat jullie aan het einde van de kraamtijd zelfverzekerd in de nieuwe gezinssituatie staan. We vinden het heel fijn om te horen van jullie hoe de kraamzorg ervaren is!

Baby liv

Vanaf het eerste moment hebben we een hele goede klik met kraamverzorgster Karin Vink. De verzorging voor Livv en de rest van ons gezin is heel goed verlopen. We kunnen zeggen dat we een hele fijne kraamtijd hebben gehad met elkaar. We vinden het jammer dat de kraamtijd zo snel voorbij is gegaan, maar het is ook een goed teken. We willen Karin Vink bedanken voor de fijne en gezellige tijd!

Liefs, Cindy, Cor, Dani en Livv

Baby Lucy

Op maandag 1 april is onze dochter Lucy geboren met een keizersnede. We moesten dus nog een paar dagen in het ziekenhuis blijven maar toen we thuis kwamen stond kraamverzorgster Gerda op ons te wachten! Wat een ontzettende lieve vrouw! We hebben genoten van haar goede zorgen; De heerlijke bordjes fruit, kopjes thee, de lekkere pannenkoeken, een opgeruimd huis, schone was, de fijne gesprekken en natuurlijk de goede zorgen voor onze dochter Lucy! We kijken terug op een hele fijne week, die helaas voorbij gevlogen is! Gerda nogmaals SUPER bedankt en hopelijk zien we elkaar nog eens!

Veel liefs, Rick, Karlijn, Jay en Lucy

Stiekem vonden we de kraamweek best weer spannend. Hoe zou het gaan na een keizersnee? Hoe zou onze dochter Eva op alles reageren? Wat voor baby’tje zouden we krijgen? Etc. etc. Na 3 dagen ziekenhuis kwamen we thuis en stond kraamverzorgster Marian al vrij snel op de stoep. Ze had, en nam de tijd voor ons. Er was meteen een klik! Zowel tussen ons als met Eva. We hebben genoten van alle fruitcreaties, de gezellige gesprekken, en alle andere leuke momenten! Maar ook voor serieuze gesprekken en de nodige tranen was er voldoende ruimte! Lieve Magda; bedankt voor alles voorafgaande aan de kraamweek!

En Marian jij bedankt voor de fijne kraamweek!

Baby Mia

Na een moeilijk begin en een bevalling in het ziekenhuis stond zondag 10-03 kraamverzorgster Arinda voor ons klaar. Wat een ontzettend zorgzame, leerzame en vooral ook gezellig week hebben wij met haar gehad. Ze leerde ons veel, maar er was altijd tijd voor een lekker gesprek over compleet andere dingen. Ook dat was zeer aangenaam! Ze heeft ons in deze 5 dagen echt alles bijgebracht, je denkt al veel te weten maar je weet dus eigenlijk nog niks. Ze heeft ons op veel punten gerustgesteld. Ze nam voor alles in het gezin ruim de tijd en moeite, ook onze katten waren na 2 dagen al helemaal op Arinda gesteld! We kunnen niks anders doen als haar ontzettend bedanken voor alles wat ze voor ons gedaan heeft. En tegen Novo Peri zou ik willen zeggen; Wees Zuunig op deze Zuunige Zeeuw 😉

Veel liefs van Gijsbert, Elsbeth en Mia

Baby Jill

Onze dochter was bijna 6 weken te vroeg geboren, waardoor ze ruim 2 weken in het ziekenhuis moest blijven. Hierdoor hadden we geen recht meer op “normale” kraamzorg. Wel hadden we recht op couveuse nazorg (12 uur). Ik vond het erg jammer dat ik niet echt “een kraamweek” had en lekker vertroeteld zou worden. Kraamverzorgsters Jeanette en Gerda hebben er toch voor gezorgd dat we alsnog een kraamweek gevoel hebben mogen ervaren. Zo kreeg ik ontbijt op bed en hebben we lekker veel getut met onze Jill. In het ziekenhuis hadden we al veel geleerd over de verzorging. Jeanette en Gerda hebben ons laten zien hoe we met onze eigen spulletjes voor Jill kunnen zorgen. De afgelopen weken waren emotionele rollercoasters, we konden hier erg goed met beiden dames over praten. Dat was erg prettig. Daarnaast hebben ze ervoor gezorgd dat we zelfvertrouwen hebben gekregen en wij vol goede moed de toekomst zien! Heel erg bedankt!

Liefs Danny, Jerica & Jill

Baby Hadassah

Als we op de kraamweek terugblikken blijft bij ons een positief gevoel over. Allereerst natuurlijk door de geboorte van onze dochter Hadassah, maar ook door de fantastische mensen die ons deze week begeleid hebben. Vanaf het begin was er een klik met onze kraamverzorgster Heidi. Wat een leuke, enthousiaste en zorgzame vrouw! Haar hulp en begeleiding bij de borstvoeding van Marjanne was erg waardevol. Daarnaast zagen wij een verzorging van ons dochtertje waar alleen maar liefde uitstraalde. Zoals u al merkt zijn wij erg positief over de verleende zorg en zouden Novo Peri en Heidi aan iedereen aanbevelen. Hartelijk dank voor alles!

Marjanne & Dirk, Hadassah

Baby Siem

Onze kraamverzorgster Karin heeft onze kraamweek tot een geweldige week gemaakt! Wat een verwennerij, gezelligheid, oprechte interesse & topzorg voor mama en Siem. En toen onze oudste zoon een griepje kreeg werd ook hij in de watten gelegd. Isa heeft het nog over “haar vriendin”. Nogmaals; heel erg bedankt, we vonden het fantastisch!

Fam. Van Tuijl

Baby Daaf

Wat hebben we genoten van onze kraamweek! Toen de bevalling begonnen was, werd de kraamzorg gebeld en kwam kraamverzorgster Marion. Wat fijn dat ze bij (het laatste deel van) de bevalling was. Marion is na een snelle thuisbevalling meteen de hele dag bij ons gebleven en dit was erg prettig. Met haar warme persoonlijkheid voelde het enorm vertrouwd en maakte Marion echt deel uit van ons gezinnetje. Ze heeft ons veel geleerd, gaf ons zelfvertrouwen en geen vraag was haar teveel. Ook was er ruimte voor een praatje en een lolletje. Marion, enorm bedankt voor de goede zorgen.

Liefs Janno, Ilona en Daaf

Baby Sepp

Wat hebben wij genoten van onze kraamweek dankzij onze kraamtoppers Jeanet en Gerda! Wanneer je voor het eerst papa en mama word is alles spannend en nieuw. Jeanet en Gerda hebben ons helpen groeien, ons geholpen om als kersverse ouders een prachtig gezinsleven te beginnen. Als we het even niet meer zagen zitten waren zij er om ons er boven op te helpen, de goede zorg voor onze lieve Sepp, alle vragen die we konden stellen, de gezelligheid, het vertrouwen en de positiviteit van deze twee lieve mensen hebben onze kraamweek tot een geweldige leerzame ervaring gemaakt. Nogmaals ontzettend bedankt, we zullen jullie missen!

Heel veel liefs van Richard, Roxanne en Sepp

De kraamverzorgster van Novo Peri (dat was Gerdien) zorgde ervoor dat ik tijdens mijn kraamtijd al echt kon genieten. Ze heeft mij en onze kleine meid goed geholpen. daarnaast kon ze al mijn vragen beantwoorden. Wat heel prettig was, is dat ze totaal niet met “de tijd” bezig was waardoor alles als vanzelf verliep.

Kraamverzorgster Heidi weet van aanpakken, is kordaat & leeft mee in lastige situaties. Erg prettig! Onze zoon van 2,5 was ook dol op haar! Heidi zet zich voor 200% in. Echt super.

Baby Charlotte

Dank voor alle goede zorgen. Van 10-01 tot en met 18-01 hebben we kraamverzorgster Gerda gehad rondom de geboorte van onze dochter Charlotte. We zijn erg blij met alle goede zorgen voor moeder, kind en familie. Niet alleen voor mij en Charlotte, maar ook voor mijn man en 3 kinderen is uitstekend gezorgd. Dat maakt dat we als familie terug kijken op een hele fijne kraamweek! Er is zorgvuldige begeleiding geweest bij de borstvoeding. Bij de andere kinderen had ik in de kraamweek al borstontsteking. Door snel en goed overleg met de lactatiekundige en verloskundige hebben we dit keer in een vroeg stadium al goede interventies toe kunnen passen. Wisselligging bij voeden, kolven, massage van de stuwing, zalven van mogelijke kloven, zo nodig opnieuw overleg etc. Alles is ingezet. Oude kraamzorg dossiers zijn er bij gehaald om te kijken op welke wijze we de borstontsteking voor kunnen zijn. Daarnaast zat er bij mij veel angst om hierin dezelfde pijn weer te moeten ervaren. Lichaam en geest werkt ook echt met elkaar samen. Ook dat onderdeel is zorgvuldig meegenomen in de begeleiding. Gerda is zorgvuldig, kundig, geduldig, lief, zorgzaam en nauwkeurig. Wat fijn dat zij ons mocht begeleiden. Het was een ontspannen kraamweek, helemaal zoals wij wenste. Bij verlenging van de kraamzorg bleef ook zij ons begeleiden. Geen wisseling in kraamverzorgster. Juist deze stabiliteit was voor ons en onze kinderen van grote waarde! Onze andere kinderen werden op een spelende manier betrokken bij de zorg voor Charlotte. Dat maakte dat ze zich ook op hun gemak voelde. Het huis was steeds verzorgd en netjes. De vuile was werd gedaan. Niet alleen voor moeder en kind. Dat maakte dat ik als kraamvrouw dat ook allemaal los kon laten. Wij willen Gerda bedanken als kraamverzorgster. We willen ook Novo Peri aanraden aan iedereen! Ook in de gemeente Molenlanden is het mogelijk kraamzorg te ontvangen van Novo Peri! Op alle fronten waarderen wij jullie met een dikke 10!

Groeten Familie Tukker

Zeer betrokken en kundige instelling. We zijn enorm tevreden met de zorg die Novo Peri en onze kraamverzorgster ons gezin gegeven heeft. Dikke pluim!

Fam. Den Hartog

Baby Nathan

Wat hebben we een fijne week gehad. De wolk was zo roze als het vest van Marian. Het was erg fijn dat (leerling) Karin en kraamverzorgster Marian samen in ons huis hun eigen weg vonden en we voelden ons bij hen in uitstekende handen en geen moment opgelaten in ons eigen huis. Wat hebben ze allebei hard gewerkt en ons voorzien van veel tips en voorlichting. Ook waren jullie zo lief en rustig voor Nathan, hij heeft daarvan genoten. Als er dingen snachts voor ons wat lastiger waren geweest werden we smorgens in ons handelen bevestigd met bemoedigende woorden door Marian en Karin. Dat heeft ons heel erg geholpen om vol zelfvertrouwen de week af te sluiten. Dus bedankt voor alle hulp. Heel mooi dat jullie met ons mochten meedelen in deze voor ons heel bijzondere tijd.

Liefs Arjen, Annemarie en Nathan.

Waar we voor staan

Eén vaste
kraamverzorgster

Gegarandeerd maximaal
aantal uren kraamzorg

Een persoonlijk intake-
gesprek bij u thuis.

Zorg voor het
hele gezin!