Kwaliteit Kraamzorg Novo Peri

Kraamzorg Novo Peri heeft kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Daarom zijn wij ook direct bij de oprichting in 2012 gestart met het certificeren van het HKZ certificaat, en met succes!

 

Het HKZ certificaat toont aan dat Kraamzorg Novo Peri de cliënt centraal stelt en wij voortdurend werken aan de verbetering van de zorg en intern de zaken goed op orde hebben. Het certificeren wordt uitgevoerd door een onafhankelijke certificerende instelling en gebeurt jaarlijks. Onze sterke kanten zijn clientgericht werken, organisatiebreed borstvoedingsbeleid, overzichtelijk zorgdossier en innoveren waar nodig. Het certificaat houd ons scherp om de kwaliteit van zorg voortdurend te monitoren.

Onder kwaliteit verstaan wij ook samenwerking met alle betrokken partijen in de geboortezorg, alleen zo kunnen we de best mogelijke zorg leveren is onze visie. Daarom zijn wij onderdeel van VIGEO, het Verloskundig Initiatief Gorinchem En Omstreken. Hier werken kraamzorg, verloskundigen, gynaecologen, verloskundig actieve huisartsen en kinderartsen samen om jullie optimale zorg te kunnen leveren. Ben je zwanger, net bevallen of wil je zwanger worden? Bekijk dan www.zorgvanvigeo.nl/ Hier kan je onder andere interessante video’s bekijken en jouw geboorteplan opstellen.

Waar we voor staan

Eén vaste
kraamverzorgster

Gegarandeerd maximaal
aantal uren kraamzorg

Een persoonlijk intake-
gesprek bij u thuis.

Zorg voor het
hele gezin!