Over ons

Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Magda van der Meijden en ik ben oprichtster van Kraamzorg Novo Peri. Ook mag ik moeder zijn van twee zoons, heb ik een bonusdochter en bonuszoon en ben ik oma van vier prachtige kleinkinderen. In 2012 heb ik Kraamzorg Novo Peri opgericht. Na jarenlang actief te zijn geweest in allerlei aspecten van de kraamzorg heb ik van mijn droom realiteit gemaakt.  Mijn ambitie was en is om elk gezin de kraamzorg te bieden die het beste bij alle persoonlijke wensen en behoeften past.  Inmiddels werken wij met een mooi team van enthousiaste kraamverzorgsters in dienst, die stuk voor stuk hun eigen talenten hebben en deze gebruiken in het mooie beroep van kraamverzorgster. Ik wens jullie een voorspoedige zwangerschap toe en hoop dat wij van Novo Peri de kraamtijd mogen verzorgen.  Dat geeft jullie kraamtijd een gouden randje…..

Onze visie

Voor Kraamzorg Novo Peri is elke geboorte uniek.

Onze missie: kwaliteitszorg op maat

Kraamzorg Novo Peri staat voor kwaliteitszorg tijdens de bevalling en in de kraamtijd. Wij bieden vakkundige en persoonlijke zorg op maat. Er wordt gewerkt op een kleinschalige wijze waardoor er net even de extra aandacht en zorg op maat gegeven kan worden die de kraamtijd zo bijzonder maakt.

Professionele en kundige kraamverzorgende

Onze medewerkers zijn uitsluitend gediplomeerde en ervaren kraamverzorgsters met grote liefde voor het vak. Jullie kunnen rekenen op professionele en persoonlijk zorg, aandacht en begeleiding.

24/7 bereikbaar

Kraamzorg Novo Peri is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Ook tijdens de zwangerschap of na de kraamtijd kun je altijd een beroep op ons doen als er vragen zijn! Wij werken nauw samen met de verloskundigen en ziekenhuizen in de regio.

 

Thea

“Hallo mag ik me even voorstellen; ik ben Thea,  één van de kraamverzorgster die vanaf het begin bij  Novo Peri werkt. Mijn eerste ervaring in de kraamzorg echter, ligt  al een kleine 25 jaar achter me. En al ben ik dan misschien niet meer zo piep, mijn  passie en enthousiasme is  er zeker niet minder om. Natuurlijk  is er in die 25 jaar veel  veranderd,  maar om bij de geboorte van een kindje te mogen helpen,  is elke keer weer een fantastische ervaring. Het is het mooiste wat er is en blijft erg bijzonder.

Kraamverzorgster zijn is een heel dankbaar en afwisselend beroep,  geen dag is hetzelfde. Daar ligt dan ook mijn uitdaging; het gezin díe zorg geven die het nodig heeft, zodat iedereen terug kan kijken op een fijne kraamtijd.

Het fijne van Novo Peri is, dat het door de kleinschaligheid, persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan, niet alleen voor het gezin maar ook voor ons. Ik hoop nog vele jaren bij Novo Peri te kunnen werken en wie weet……tot ziens!”

Jenine

Mijn naam is Jenine, ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. Sinds februari 2014 werk ik (weer) in de kraamzorg. Voordat ik zelf moeder werd heb ik 6 jaar in de kraamzorg gewerkt. Daarna werkte ik 16 jaar in de thuiszorg totdat de wens om weer in de kraamzorg te gaan werken steeds groter werd en ik de kans kreeg om bij Novo Peri aan de slag te gaan.

Zorgen zit in mijn bloed en of het gaat om een baby of iemand van 100 jaar, het gaat me allebei goed af maar de kraamzorg is toch mijn grootste passie. De zorg voor een barende of pas bevallen moeder, de zorg voor nieuw leven is toch wel het mooiste wat bestaat. Mee helpen een goede start te maken, zorg te dragen voor een gezin, zorgen voor een mooie herinnering aan de kraamtijd, dat is wat ik graag doe. Want iedere geboorte is uniek!

Ik ben blij dat ik bij Novo Peri werk omdat het een kleine organisatie is waardoor de werksfeer heel persoonlijk is. Omdat we streven naar 1 kraamverzorgende per gezin en de kwaliteit en collegialiteit groot is.

Evelien

Hallo, ik ben Evelien en vanaf begin 2014 werkzaam bij Novo Peri. Na een kleine tussenstap in de kinderopvang ben ik toch weer terug gegaan in de kraamzorg. Ik miste het bijzondere werk. Om iedere keer weer het wonder van een nieuw leven mee te maken.

Het blijft uniek. Het is ook een ontzettend leuke uitdaging om de ouders te begeleiden in de omgang met hun nieuwe kindje en daarbij ook nog een feestje te maken van de kraamtijd.

Dat is ook mijn reden dat ik bij Novo Peri werk.

Hier krijgen we de mogelijkheid om zoveel mogelijk op de behoefte van het gezin in te spelen. Mijn uitdaging is om het gezin de zorg te geven die ze nodig hebben, en dat jullie terug kunnen kijken op een fijne kraamtijd.

Marijke

Hallo mijn naam is Marijke. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Voordat onze kinderen geboren waren ben ik 7 jaar fulltime kraamverzorgster geweest. Toen onze jongste naar school ging begon het “kraamgevoel” weer te kriebelen.

Kraamzorg Novo Peri heeft mij toen de kans gegeven om dit mooie beroep te kunnen combineren met mijn eigen gezin.
Het voelde direct als thuiskomen, en ik doe het weer met heel veel plezier!

Ik vind het een voorrecht om bij het gezin thuis een belangrijke en intensieve periode in hun leven mee te mogen maken, en daarbij te ondersteunen en begeleiden daar waar nodig.
Om dan na de kraamtijd met een goed gevoel weer een goed draaiend gezin achter te laten, en dat het gezin terug mag kijken op een hele fijne kraamtijd!

Gerda

Graag wil ik mezelf even voorstellen. Ik ben Gerda en ik ben getrouwd en moeder van 5 kinderen. Sinds de zomer van 2015 werk ik weer in de kraamzorg voor Novo Peri. Ik ben er even tussenuit geweest, maar ben blij dat ik mijn vak weer kan uitoefenen.

De zorg voor het nieuwe leven vind ik elke keer weer bijzonder; ieder mensje is uniek! Het geeft mij erg veel voldoening om ieder gezin een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen!”

Janet

Mijn naam is Janet, ik ben getrouwd en moeder van 4 jongens en 2 meiden. Naast de zorg voor ons gezin vind ik het erg fijn om hierin ook voor anderen iets te kunnen betekenen.

Ik heb dit mogen doen in de kraamzorg, toen een periode in de thuiszorg en nu ben ik weer terug in de kraamzorg. Bij Novo Peri kan ik werken op een manier die bij me past. Samen overleggen en kijken welke zorg nodig is, aangepast aan jullie persoonlijke wensen!

Ik vind het heel speciaal om begeleiding te mogen geven bij geboorte van nieuw leven, zorg te verlenen in het gezin, aan moeder kind en andere gezinsleden en hen te helpen in deze nieuwe situatie. En na een week de zorg weer af te kunnen bouwen, zodat jullie vol vertrouwen de toekomst in kunnen gaan!

Marieke

Ik ben Marieke, getrouwd, 3 kinderen en al ruim 25 jaar kraamverzorgster. De eerste jaren fulltime, na de geboorte van onze eerste ben ik het wat rustiger aan gaan doen.

Van jongs af aan wilde ik al kraamverzorgster worden. Het is iedere keer weer bijzonder om een geboorte mee te maken en de ouders de eerste dagen op weg te kunnen helpen. Het mooie van de kraamweek is dat je iets opbouwt en weer afbouwt en dan met voldoening naar huis gaat als alles goed gaat. Ik wil graag ieder gezin een onvergetelijke week bezorgen, zodat ze er goed op terug kunnen kijken.

Ik heb van mijn passie mijn beroep mogen maken. Ik werk met heel veel plezier bij Novo Peri, waar ik naast de kraamzorg ook intake gesprekken doe, stagiaires mag begeleiden en op de eerste woensdag van de maand het Mama Café mee mag organiseren. Ik hoop jullie hier graag een keer te ontmoeten.

Patricia

Hallo, ik ben Patricia van Vuren, ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige dochters. Sinds Januari 2017 ben ik werkzaam bij Kraamzorg Novo Peri, waar ik met veel plezier iedere keer weer nieuwe ouders mag helpen en begeleiden in de eerste week na de geboorte van hun kindje. Ook mag ik regelmatig intake gesprekken voeren.

In zo’n eerste week met je kindje komt er zoveel op je af, gelukkig hebben we in de kraamweek genoeg tijd om met een lach en een traan te praten en adviezen te geven over de zorg van de nieuwe baby. Ieder gezin heeft andere regels, gewoontes en emoties. Dat maakt ons werk zo bijzonder en afwisselend! Misschien ontmoeten we elkaar binnenkort wel in de kraamweek bij u thuis, of tijdens de intake!

Gerda

Ik ben Gerda, ben getrouwd en moeder van 4 kinderen. Het is zo bijzonder om de geboorte van een nieuw mensje mee te maken en de ouders te mogen begeleiden en verzorgen in de kraamweek.

Mijn doel is om van elke kraamweek een bijzondere tijd te maken waar men met plezier op terug kijkt. Aandacht voor het hele gezin vind ik belangrijk. Elk gezin is uniek en heeft zijn eigen zorgbehoeften, daarom is het belangrijk om zorg op maat te bieden. Het is ook fijn dat er bij Novo Peri 1 kraamverzorgende is tijdens de hele kraamtijd. Graag tot ziens in de kraamtijd!

Karin

Hallo , ik ben Karin, moeder van 2 mooie meiden en ben gelukkig getrouwd. Ik heb een aantal jaar geleden de stap gewaagd om mezelf om te scholen voor kraamverzorgster en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad.

Wat een bijzonder mooi beroep! Je mag in de mooiste periode van iemands leven erbij zijn! Van de bevalling tot aan de tijd dat ouders zelf de zorg over kunnen nemen. Mijn passie is dan ook om ervoor te zorgen dat het kraamgezin het aan niets ontbreekt. Ik werk met heel veel liefde in de kraamzorg en ga iedere dag lachend naar mijn kraamgezin.

Mijn streven is om de gezinnen met een goed gevoel achter te laten. Ik zeg altijd jullie moeten blij zijn als ik kom, maar ook blij zijn als ik weer afsluit om zelfstandig de zorg weer op te pakken, dan heb ik mijn werk goed gedaan! Ik heb voor Novo Peri gekozen omdat er geen wissels zijn in de kraamweek, ook is het kleinschalig en dan blijft het contact persoonlijk. Tot gauw!

Marion

Hoihoi, ik ben Marion. Ik ben getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. Vanaf april 2018 werk ik voor Novo Peri en ik heb het er erg naar mijn zin.

Vanaf 2011 werk ik met veel plezier in de kraamzorg. Ik vind het fijn om de eerste dagen na de geboorte van een kindje het gezin op weg te helpen en de nieuwe ouders te helpen hun kindje te leren kennen en te verzorgen. Ik ben praktisch in mijn aanpak maar sta ook stil bij het wonderlijke en mooie van het nieuwe leven.

Het fijne van mijn werk als kraamverzorgende vind ik ook dat je zorgt voor heel verschillende mensen met allemaal hun eigen gewoontes en levensstijl. Ieder gezin is uniek en het is heerlijk afwisselend om te kijken wat er nodig is om voor een fijne, onbezorgde kraamtijd te zorgen.

Eunice

Mijn naam is Eunice en sinds 2023 ben ik werkzaam binnen Kraamzorg Novo Peri en werk ik met veel passie en liefde in de gezinnen.

Nieuw leven: niet vanzelfsprekend maar zo kostbaar, vreugdevol en daarom zo bijzonder dat ik jullie in deze periode van nieuw leven mag ondersteunen.

Ik kijk er dan ook naar uit om tijdens deze tijd naast jullie te staan en te ondersteunen waar nodig.

“Wie weet tot snel!”

Liefs Eunice

Jeanet

Drie keer heb ik zelf mogen genieten van een  fijne kraamtijd! Net als bij iedere kraamvrouw ging dit met een traantje en een lach. Hoe mooi is het nu , om te mogen werken als kraamverzorgster bij Novo Peri.

Elke keer weer te ervaren hoe bijzonder het is om samen met het gezin de goede weg te vinden in de zorg voor hun kindje. Iedereen te verwennen en er een fijne kraamtijd van te maken !!! Wie weet tot snel…

Hermien

Hoi, Ik ben Hermien van Sonsbeek, getrouwd en moeder van 2 zonen en 2 dochters. Na een poosje in het ziekenhuis gewerkt te hebben als verpleegkundige ben ik een aantal jaren thuis geweest om voor mijn kinderen te zorgen.  Daarna bij toeval in “de kraam” terecht gekomen waar ik 19 jaar als kraamverzorgende heb gewerkt.

Naast het werk als kraamverzorgende deed ik ook de praktijkbegeleiding, de planning, intake gesprekken en ondersteuning op kantoor. In 2011 ben ik Lactatiekundige IBCLC geworden.  Om in maart 2018 te starten met mijn eigen lactatiekundigenpraktijk “ Borstvoeding Hermien”.

Sinds begin 2020 begeleid ik met veel plezier de kraamverzorgenden en de gezinnen van Novo Peri  als er vragen zijn met betrekking tot de (borst)voeding. We zoeken samen naar de oplossing die bij u past.( Dit kan telefonisch zijn 06-25512537 of door middel van een bezoek  van mij bij u thuis.)

Als Magda er even tussenuit wil neem ik de telefoondienst en de planning voor mijn rekening . Het kan dus zo maar zijn dat u mij aan de telefoon krijgt als u vragen heeft of als de geboorte van uw kindje zich aandient. Ik heb het enorm naar mijn zin bij Novo Peri en wie weet spreek of zie ik u binnenkort!

Waar we voor staan

Eén vaste
kraamverzorgster

Gegarandeerd maximaal
aantal uren kraamzorg

Een persoonlijk intake-
gesprek bij u thuis.

Zorg voor het
hele gezin!