Ervaringen

Kraamzorg Novo Peri heeft als doel om jullie een heerlijke kraamtijd te bezorgen! Onze enthousiaste en gedreven kraamverzorgsters doen er alles aan om jullie te begeleiden en ondersteunen waar nodig, zodat jullie aan het einde van de kraamtijd zelfverzekerd in de nieuwe gezinssituatie staan. We vinden het heel fijn om te horen van jullie hoe de kraamzorg ervaren is. Na je kraamweek ontvang je van ons een mail met de vraag om ons enquêteformulier in te vullen. Naar aanleiding van jou ervaringen met onze kraamzorg willen wij de kwaliteit van onze zorg bewaken en waar mogelijk verbeteren. 

Baby Feline

Op 4 april is onze tweede dochter Feline geboren. Wat een heerlijke kraamweek hebben wij gehad! Kraamverzorgster Patricia heeft heel goed voor mama en Feline gezorgd en grote zus Noëlle mocht met alles helpen. We konden weinig kraambezoek ontvangen, maar Patricia maakte er toch een gezellige week van, met volgens Noëlle als toppunt het pannenkoekenfeest! Patricia bood een luisterend oor en deskundig advies bij de borstvoeding en de keuzes in de benodigde bijvoeding. Jammer genoeg werd Noëlle de laatste dag ziek, waardoor we de kraamweek minder feestelijk konden afsluiten. Maar gelukkig woont Patricia in de buurt van oma en kunnen we nog een keertje gedag zeggen! Heel veel dank voor al je goede zorgen! 

Veel liefs van Eltjo, Esther, Noëlle en Feline

Baby Moos

Op 27 februari is ons tweede zoontje geboren. Tijdens de bevalling kwam kraamverzorgster Marian binnen en dit voelde direct goed. We kenden Marian al, omdat ze kraamverzorgster was bij vrienden van ons. En wat hebben we genoten van onze kraamweek. We zijn enorm in de watten gelegd door Marian. Doordat we geen kraambezoek konden ontvangen, hebben we extra veel tijd met haar door kunnen brengen en dit was erg gezellig. Ze is geïnteresseerd en is zelf ook open. Marian heeft ons veel goede tips en adviezen gegeven en we voelden ons erg op ons gemak. Ook onze zoon Daaf van 2 jaar reageerde goed op haar en werd meegenomen in de zorg van Moos. Bedankt voor alles lieve Marian! We missen je nog steeds !

Liefs Janno, Ilona, Daaf en Moos

Vanaf dag 1 waren we heel blij met onze kraamverzorgster Marijke. Ze is empatisch, weet wanneer ze je als gezin alleen moet laten, maar is ook een goede, gezellige en deskundige gesprekspartner. Marijke heeft passie voor het vak en is als eerste binnen en gaat als laatste naar huis.
Al met al hebben wij onze kraamtijd als zeer prettig ervaren, en zijn we blij met de manier van werken binnen Kraamzorg Novo Peri!
Van begin tot eind.
We gaan nu genieten van onze dochter en misschien tot in de toekomst:)

 

Baby Nina

Ik kijk terug op een hele fijne kraamweek met een hele fijne kraamverzorgster! Haar naam is Karin Vink. Na een bevalling in het Amphia ziekenhuis in Breda bleek dat mijn dochtertje een te laag geboortegewicht had & daarom 24 uur ter observatie in het ziekenhuis moest blijven. De volgende dag mochten we naar huis, omdat alles goed met haar ging. We waren nog maar net thuis & daar stapte Karin binnen. Ik had meteen een goed gevoel bij haar, omdat ze niet bij de bevalling was geweest mis je een soort vertrouwensband met elkaar, maar zei wist dit al snel op te bouwen. Haar pluspunten zijn dat ze zich heel goed in kan leven in de huidige thuissituatie. Ze ging heel goed om met mijn jongste zoontje die 17 maanden is & natuurlijk erg moest wennen aan de nieuwe gezinssituatie. Ze bouwde in korte tijd een goede band met hem op & betrok hem erg veel bij de verzorging van Nina. Hij werd zelfs verdrietig als ze vervolgens wegging.
Ze gaf ook goede uitleg over de verzorging van Nina. We hebben samen het Kraamdossier doorgenomen & als ik vragen had beantwoorde zei ze. Mijn dochtertje is dysmatuur & hier heeft ze me goed in ondersteunt. Ze heeft mijn twijfels weg genomen & zelfs een berekening voor me gemaakt, zodat ik goed kan bijhouden of zij genoeg voeding binnen krijgt.
Al met al kijk ik terug op een hele fijne kraamtijd!

Baby Guusje

Op 25 februari is ons derde kindje geboren. Na een vlotte bevalling kwam kraamverzorgster Heidi ons ondersteunen.
Voor mijn man een bekend gezicht, wat het voor ons alleen maar leuker maakte. Heidi heeft ons een gezellige en waardevolle kraamweek gegeven. Onze andere 2 kinderen werden goed meegenomen in de zorg voor hun kleine zusje, er werden spelletjes gespeeld en de week werd voor hun afgesloten met een waar pannenkoekenfeestje en een diploma als mini kraamverzorgende. De kinderen hebben het er nog steeds over!
Guusje en ik zijn enorm geholpen bij de borstvoeding, waardoor we met vertrouwen achter bleven en het zelf konden gaan doen. Heidi, bedankt voor deze fijne kraamweek!
Ook Magda bedankt voor de goede zorgen.

Groetjes Mariëtta, Marcel, Lana, Noud en Guusje

Baby Zev

Op dinsdag 23 februari 2021 zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon Zev. Na een snelle bevalling en 1 dagje in het ziekenhuis geweest te zijn kwamen wij lekker thuis. Na nog geen half uur stond kraamverzorgende Gerda Groeneveld op de stoep. Bij onze oudste dochter hebben wij alleen een paar dagen een paar uur couveuse nazorg gehad dus we waren erg benieuwd hoe het zou zijn om een echte kraamweek te hebben. En dit is met dank aan Gerda een hele gezellige week geweest. Gerda heeft ons goed geholpen om weer even ons geheugen op te frissen met wat handige tips voor het verzorgen van zo’n klein hummeltje. Ze luisterde ook naar ons naar wat wij fijn vonden en dacht hier ook in mee. Gerda heeft onze week super gemaakt, en was ook heel erg lief voor onze dochter. En onze dochter was (na eventjes wennen) toch ook wel erg onder de indruk van Gerda. Ze roept haar naam hier nog door het huis. Lieve Gerda en Novo Peri bedankt voor deze fijne week!

Groetjes, Jordy, Lynn, Noé & Zev

Baby Loua

Wat een onwijs fijne kraamtijd gehad!
We vinden het zelfs heel erg jammer dat het erop zit….kraamverzorgende Karin van Mook is zo lief, zorgzaam en denkt volledig met je mee. Ze zorgt er voor dat ik me volledig op mijn gemak voel en nergens onzeker over ben. Het was een hele bijzondere periode die wij als ouders nooit meer zullen vergeten.
Karin was er voor mij als moeder, herstellende van de bevalling, voor papa, voor Mia waar ze super lief voor was en Mia ook echt aan haar hing en natuurlijk voor onze kleine zusje Loua.
Deze mooie start hebben we heel fijn ervaren en neemt ook niemand meer van ons af.
Dank je wel lieve, lieve Karin, voor deze mooie tijd met elkaar.
We gaan je missen en hopelijk tot ziens!

Veel liefs Youri, Daisy, Mia en Loua

Baby Fiene

We mochten tijdens onze kraamweek kennis maken met twee kraamverzorgster van Novo Peri. Kraamverzorgende Thea heeft ons de eerste dagen vol passie en kennis op weg geholpen en alles opgefrist over wat er komt kijken na de bevalling en met een nieuw kindje in ons gezin. Daarna hebben we genoten van de goede zorgen en gezelligheid van kraamverzorgende Evelien, die zich vlot aanpaste aan onze wensen. Bedankt!

Ronald, Elleke, Sem en Fiene

Baby Timme

Na een hele prettige ervaring bij de geboorte van ons eerste kindje, was er geen twijfel over mogelijk dat we weer zouden kiezen voor kraamzorg via Novo Peri!  

Al snel na de start van de bevalling van onze tweede zoon hebben we Novo Peri gebeld en kwam Janet ons ondersteunen. De bevalling was pittig en verliep erg snel; Janet heeft de verloskundige en ons als ouders super ondersteund tijdens de bevalling en is de rest van de dag bij ons gebleven om op te starten met ons tweede wondertje. Onze oudste zoon moest even wennen aan de komst van zijn broertje en aan de komst van Janet, maar vond het aan het eind van de kraamweek maar raar dat Janet weer weg ging en andere mama’s en baby’s ging helpen. Wat was onze oudste trots op zijn “grote broer diploma” aan het eind van de week! We hebben de week met Janet als super prettig ervaren, voornamelijk omdat Janet echt mee keek en handelde naar wat past binnen het ritme en de situatie van ons als gezin!  Bedankt voor de fijne kraamtijd!

Groeten Maarten, Wendy, Jesse en Timme

e

Baby Nena

Het was een fijne week met goede hulp van kraamverzorgster Thea, en ons zoontje werd er ook goed bij betrokken. Heel erg bedankt!

Groetjes Arnaud, Lenada, Janno en Nena Verkooijen

Baby Milan

Onze kraamweek is een week om nooit te vergeten!! Dankzij onze kraamverzorgster (Jeanet ’t Lam) konden we optimaal genieten. Ze was voor ons een luisterend oor en legde ons volledig in de watten! We hebben met haar gehuild en gelachen, maar ze heeft ons ook heel veel geleerd over de verzorging van onze zoon. Novo Peri, en in het bijzonder Jeanet, bedankt voor deze fantastische week! Een betere start hadden we ons niet kunnen wensen.

Groeten Fam. Buizert

Baby Mila

Kraamzorg…? Wat is dat precies? Dat vraagt mijn familie uit Polen..Wat een bijzonder iets… Ik wist het eerder ook niet dat dit bestond. Zo apart dat er iemand bij je thuis komt om te helpen met de baby en met mij..maar goed, we zullen zien dacht ik tijdens de laatste loodjes van mijn zwangerschap.
En dan.. na een zware bevalling en vier dagen verblijf in het ziekenhuis zijn we weer thuis. Kraamverzorgster Karin van Mook stond al bij onze voordeur te wachten toen we aankwamen. De eerste momenten binnen wist ik niet wat ik ervan moest denken, ik ben een controlfreak en dan alles door iemand anders laten doen?? Maar snel begreep ik hoe belangrijk het is de hulp na de bevalling en heb ik alles los kunnen laten. Ik moest wel want ik was heel vermoeid na de bevalling (keizersnede).
Wij hebben een enorme fijne kraamtijd gehad samen met Karin. Onze dochter heeft veel problemen gehad met aan de borst te drinken, maar Karin heeft samen met de verloskundige en de lactatiekundige het op de rit gekregen. De diagnose was: de tongriem! Dit is verholpen en super begeleid op zaterdag! Nu kan onze dochter Mila beter drinken. Geweldig! We hebben zoveel kennis van Karin gekregen, zo veel aangeleerd. Nu ben ik rustig en zelfverzekerd om voor onze dochter te zorgen. Karin was vanaf het eerste moment open en eerlijk. Niet te vergeten sterk genoeg om een kersverse moeder (uit Polen:)) te begeleiden! En zo lief voor onze Mila. Toen ik de lieve berichtjes in ons kraamdossier zag moest ik huilen…Hartelijk bedankt Karin en Novo Peri! We gaan zeker Novo Peri aanbevelen bij andere zwangere in onze omgeving!

 

Groetjes Gosia, Joost & Mila

Baby Sem

Maandag 18 januari 2021 is onze zoon Sem geboren. Helaas moesten wij nog een week in het ziekenhuis verblijven omdat Sem een infectie heeft opgelopen en ik nog een aantal dagen moest herstellen van een keizersnede.
Op zondag 24 januari 2021 mochten wij naar huis en konden wij de dagen erna nog gebruik maken van wat uren kraamzorg aan huis. Door een goede en persoonlijke afstemming met Magda heeft zij ervoor gezorgd dat net na onze thuiskomst kraamverzorgster Evelien bij ons op de stoep stond. Ze heeft ons de eerste avond voorbereid en ons met een fijn gevoel de nacht in laten gaan. De volgende 3 ochtenden stond Evelien netjes op tijd aan het bed en begonnen we de dagen met een gezellig praatje en een ontbijtje op bed. Daarna nam ze op een informele manier de tijd om de tips en trucs rondom de verzorging van Sem door te nemen. Hier hebben wij veel van geleerd. Vanwege mijn onverwachtse opname in het ziekenhuis lag er behoorlijk wat achterstallige was. Evelien heeft ervoor gezorgd dat alles aan kant is geruimd zodat wij ons konden focussen op de start van ons gezin. Al met al kijken wij terug op een paar fijne dagen kraamzorg die wij nog na de ziekenhuisopname hebben mogen ontvangen. Het was erg gezellig, er werd op een ongedwongen manier gewerkt en er was zeker oog en oor voor ons als nieuw gezin.

Lieve groet van Thierry, Birgitte & Sem Kwetters

Baby Suus

Toen kraamverzorgster Marian de deur binnen stapte voelde het meteen goed. De klik was er mede doordat Marian zich als een kameleon binnen ons gezin aanpaste.
Ook de overschakeling van borstvoeding naar flesvoeding ondersteunde Marian en gaf hierin haar deskundige advies. Marian voelde goed aan wat ons gezin nodig had tijdens de kraamweek. Zij pakte van alles op in huis met enthousiasme en plezier, waarbij moeder en kind wel altijd voorop bleven staan. Echter, een keer een luier verschonen van onze dochter van 18 maanden was geen enkel probleem voor Marian en eerder een vanzelfsprekendheid. Marian hield alles draaiende in huis zonder het te hoeven vragen vanuit onze kant. Heerlijk!
Door de lieve en deskundige zorg hebben wij een erg fijne kraamweek ervaren.

 

Koen & Liz
Ouders van Suus(1week oud), Lot (18 maanden) en Senn(7 jaar)

Baby’s Bram & Merel

De vorige kraamweek hadden we kraamverzorgster Karin van Mook ook gehad, dat was zo goed bevallen, en met een beetje geluk kon ze ons dit x weer helpen met onze tweeling.
Het was weer super fijn en reuze gezellig.
Ons dochtertje Fleur en de hond Sjaak konden het ook goed vinden met Karin.
Bedankt voor alle hulp en advies Karin! We gaan je allemaal missen.

Liefs; Jasper, Chantal, Fleur, Bram & Merel!
En een poot van Sjaak

Baby Nikki

Wij hebben kraamverzorgster Heidi, en dus Novo Peri, als bijzonder prettig ervaren.
Ze paste zich goed aan in ons gezin en viel niet op in negatieve zin.
Mensen in huis is altijd lastig, bij Heidi was dit prima.
Daarnaast is ze super kundig en spreekt ze zich goed uit.
Prettig in de omgang.
Heidi en Novo Peri bedankt voor alles!

Groet Ferry, Carola, Isa en Nikki

 

Waar we voor staan

Eén vaste
kraamverzorgster

Gegarandeerd maximaal
aantal uren kraamzorg

Een persoonlijk intake-
gesprek bij u thuis.

Zorg voor het
hele gezin!