Aanmelden voor Kraamzorg Novo Peri

Hartelijk welkom bij Kraamzorg Novo Peri.
Wij gaan ons uiterste best doen om jullie een fijne en bijzondere kraamtijd te laten meemaken.

Aanmelden kraamzorg

Uiterlijk de derde maand van je zwangerschap

Het is verstandig om je uiterlijk in de derde maand van je zwangerschap al bij ons in te schrijven. Hoe eerder hoe beter. Ook de verloskundige of arts raadt dit bijna altijd aan. Dan hebben wij ruimschoots de tijd om kennis te maken en kunnen jullie je wensen en verwachtingen kenbaar maken. Zo krijg je de kraamzorg die het beste bij jullie past!

Online aanvragen is het eenvoudigste

Wil jij graag kraamzorg van Novo Peri? Vraag die dan online bij ons aan. Op die manier hebben wij direct alle juiste gegevens van jou in je dossier staan.

Wanneer jouw aanvraag door ons is geaccepteerd, ben je er zeker van dat één van onze kraamverzorgsters jouw kraamweek komt verzorgen. Hier krijg je binnen 5 werkdagen na je inschrijving bericht over.

Afspraak voor intakegesprek

Voordat het zover is, nemen we contact op om een afspraak voor het intakegesprek te maken. Onze kraamverzorgsters kunnen niet wachten om jouw de beste zorg te geven en van de kraamtijd een feestje voor jullie te maken.

Je eigen online zorgdossier

Wanneer je aanmelding definitief is, krijg je van ons automatisch een melding en kun je jouw persoonlijke online zorgdossier activeren. In je online zorgdossier vind je al jouw gegevens terug, ook de samenvatting van het intakegesprek. Je kunt desgewenst ook zelf enkele aanpassingen doorvoeren. Super handig!

Heb jij nog vragen over het aanvragen van  onze kraamzorg? Neem dan gerust contact met ons op.

Waar we voor staan

Eén vaste
kraamverzorgster

Gegarandeerd maximaal
aantal uren kraamzorg

Een persoonlijk intake-
gesprek bij u thuis.

Zorg voor het
hele gezin!