Mamacafé

Wij vinden het belangrijk dat je tijdens je zwangerschap en na de geboorte van je kind een plek hebben om andere vrouwen te ontmoeten. Een plek ook, waar je alle vragen die je als (aanstaande) moeder hebt kunt stellen aan professionals. Daarom organiseren Kraamzorg Novo Peri en Praktijk Bijzonder maandelijks een gezellig én leerzaam Mamacafé.

Bijpraten en vragen stellen

Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je lekker bijkletsen met andere (aanstaande) moeders. Elk Mamacafé kun je ook vrijblijvend terecht met je vragen. We nodigen afwisselend verschillende deskundigen en professionals uit, zoals een verloskundige, kraamverzorgster, babycoach of draagconsulent. Daarnaast organiseren we regelmatig een activiteit of een thema. Dit doen we in samenwerking met Praktijk Bijzonder.

Kom gezellig langs

Kom eens gezellig een keer langs. De entree is gratis. Aanmelden is niet nodig. Kinderen mag je uiteraard gewoon meebrengen. Ook kun je je baby gewoon voeden tijdens het Mamacafé. Voor de wat oudere kindjes is Kinderopvang Buitengewoon met leuke activiteiten aanwezig.

Je bent welkom in het Mamacafé:

  • als je zwanger bent
  • als je een baby of klein kindje (peuter/kleuter) hebt
  • als je het leuk vindt om andere (bijna) moeders te ontmoeten
  • als je vragen wilt stellen aan deskundige professionals

Waar en wanneer
In principe elke 1e woensdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur bij:

Kinderopvang Buitengewoon
Raadhuisplein 1
4285 CP Woudrichem

 

Kijk op onze Facebookpagina

Door vakanties en feestdagen vindt het Mamacafé soms op een andere dag plaats. Houd daarom ook onze facebookpagina in de gaten. Je vindt er nieuws over het Mamacafé en de activiteiten die we er organiseren.

Waar we voor staan

Eén vaste
kraamverzorgster

Gegarandeerd maximaal
aantal uren kraamzorg

Een persoonlijk intake-
gesprek bij u thuis.

Zorg voor het
hele gezin!