Ervaringen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Baby Evy

Op 29-12-2015 zijn wij trotse ouders geworden van onze dochter Evy, en op 30-12-2015 mochten wij het ziekenhuis verlaten. Lekker thuisgekomen kwam ook kraamverzorgster Arinda aan. Onze kraamverzorgster voor de komende week. Evy is ons eerste kindje, dus op alle gebieden is alle nieuw. Arinda heeft ons super geholpen en voorzien van adviezen en tips. Het was een gezellige week waar wij echt van hebben genoten en die helaas veel te snel voorbij vloog. Kortom wij zijn zeer enthousiast!

Groeten van Familie Kampert

Baby Sven

Op 17 november 2015 werden wij trotse ouders van Sven Antonie. Tijdens de zwangerschap hadden wij, zo rond elke maand, onderzoeken. Een dreigende miskraam, vergrote kans op een gehandicapt kindje, Rhesus C, witte darmpjes en taaislijm ziekte. (en dit was nog niet eens alles!) Tijdens de zwangerschap hebben wij niet echt kunnen ontspannen en genieten. Gelukkig kwamen uit alle onderzoeken goede resultaten. Wij keken dan ook allebei positief naar de bevalling toe. Hopen dat we erna eindelijk dolgelukkig zouden zijn. Helaas kreeg de bevalling een zwart randje. Sven zijn opa (vader van zijn vader) overleed onverwachts drie dagen voor de geboorte van Sven. Hij heeft het helaas niet mee mogen maken. We werden door het Beatrixziekenhuis en Kraamzorg Novo Peri ontzettend goed opgevangen. Heel fijn was het dat kraamverzorgster Jenine bij ons was, we konden goed praten. Ze was ook heel goed met Sven. Graag wilden we bij de begrafenis aanwezig zijn, en gelukkig voelde ik me na de bevalling lichamelijk helemaal in orde, en mocht ik naar de begrafenis (wel in een rolstoel). Kraamzorg Novo Peri was nu ook heel erg meelevend. Aangezien Jenine niet alleen mocht blijven met Sven kwam er ook een vriendin van ons. Wij konden nu zonder zorgen over Sven naar de begrafenis toe. Hier zijn we Kraamzorg Novo Peri (en onze vriendin) heel dankbaar voor. Wij hebben onze kraamtijd met Jenine, ondanks de situatie, heel fijn meegemaakt. Nogmaals bedankt Kraamzorg Novo Peri en natuurlijk Jenine!

Liefs Papa, mama en Sven

Baby Lizz

Na een week in het ziekenhuis te zijn geweest kwamen we op zondag 18 oktober 2015 thuis. Kraamverzorgster Clara was er al en heeft ons super opgevangen! Lizz is ons eerste kindje en alles was spannend en nieuw, zeker ook omdat Lizz te vroeg geboren is. Door Clara werd het allemaal wat gemakkelijker en voelde het al snel vertrouwd. In alles heeft ze ons bijgestaan, zelfs met de hond:) Bedankt voor deze super leerzame, gezellige en fijne week!

Groetjes Martin, Linda, Lizz & Pip

Baby Nora

Woensdag 16 december 2015 werd onze dochter Nora geboren in het ziekenhuis. Donderdagmiddag mochten we naar huis en heel snel stond Janet op de stoep. Ze overlegde met ons over hoe ze te werk zou gaan en over welke werktijden wij fijn zouden vinden. Ze heeft ons geweldig begeleid bij het geven van de borstvoeding, de verzorging van Nora en het wennen aan het leven als ouders. Iedere dag was ons huis schoon, de was gedaan, kregen we lekkere fruitcocktails en was er tijd voor een praatje.
Janet was heel relaxt, had alle tijd voor adviezen, maar heeft ons niets opgedrongen, we mochten het op onze manier doen.
En het belangrijkste: ze heeft ons heel veel vertrouwen gegeven dat we nu zelf aan de slag kunnen. Kortom: een geweldige kraamverzorgster!

Groeten Familie Bel

Baby Fem

Op 15 december 2015 is onze dochter Fem geboren. Omdat alles zo snel verliep was er geen tijd meer om naar het ziekenhuis te gaan en liep de bevalling dus heel anders dan gepland. Marian (en Janette) waren aanwezig tijdens de bevalling en dat was erg fijn, Ze hielpen ons de nacht in zodat wij ons goed konden redden. De volgende ochtend stond Marian alweer op de stoep, wat fijn een vertrouwd gezicht! Door Marian hebben wij een heerlijke kraamweek kunnen beleven. We lieten ons verwennen door de goede zorgen van Marian en tegelijkertijd leerde ze ons heel veel over de verzorging van Fem, zodat wij aan het einde van de kraamweek voldoende vertrouwen hadden om het allemaal zelf te kunnen doen. Marian en Novo Peri heel erg bedankt, ook namens Fem!

Liefs Ronald en Jamie

Baby Iris

Op zaterdag 21 november 2015 is onze tweede dochter Iris geboren. Na de thuisbevalling waar de verloskundige en de kraamverzorgende Arinda goed samenwerkten moesten we toch nog naar het ziekenhuis. Terwijl wij in het ziekenhuis waren heeft Arinda alles van de bevalling opgeruimd, de was gedaan en het bed opgemaakt, zodat toen we thuiskwamen we lekker konden gaan genieten. Kort nadat we thuis waren uit het ziekenhuis stond ook Arinda weer op de stoep om ons nog de laatste instructies te geven voor de eerste nacht. Ook de andere dagen is Arinda zeer betrokken geweest en heeft ze met onze oudste dochter leuke dingen gedaan waaronder cupcakes bakken, maar ook moeder en pasgeboren Iris werden lekker in de watten gelegd. Kortom: ook voor de tweede keer is Novo Peri weer uitstekend bevallen!

Groeten Familie van Winden

Baby Tiemen

Na het missen van de kraamtijd bij onze eerste, keken we uit naar de kraamtijd. We hoopten op een mooie, rustige periode, maar het werd meer dan dat! TOP! Kraamverzorgster Ivonne, bedankt!

Groeten Familie Vos

Baby Ryan

Op 7 november 2015 is onze zoon Ryan geboren na een vlotte bevalling, waarbij Arjenne de laatste 20 minuten aanwezig was. Vanaf dag 1 was het genieten om Arjenne in huis te hebben. Ze draaide gelijk helemaal met ons mee en probeerde echt alles zo te doen hoe wij het normaal ook deden. Alles is nieuw en wennen, maar we zijn heel goed “wegwijs” gemaakt wat betreft de zorg van Ryan. Arjenne was echt top!! Bedankt voor de fijne kraamweek. We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen!

Groeten Perry, Corina & Ryan Rijnberg

Baby Mila

Dinsdag 3 november is na een snelle maar heftige bevalling onze dochter Mila in het ziekenhuis geboren. Nadat alles gecheckt en goedgekeurd was mochten we dan eindelijk om half 5 naar huis. Om 6 uur stond Thea op de stoep om ons de nacht door te helpen. In de afgelopen week hebben we veel uitdagingen moeten doorstaan met onze kleine meid, maar door de tips en adviezen van Thea zijn we hier doorheen gekomen. Mila heeft het duidelijk naar haar zin gehad bij Thea en ook papa en mama hebben een fijne en leerzame kraamweek gehad! Thea super bedankt voor het gezellige weekje!! 

Groetjes Rob, Angeline en Mila

Baby Elise

Ik heb een fijne kraamtijd gehad met kraamverzorgster Jenine, ik belde op de dag dat we naar huis mochten uit het ziekenhuis en Jenine is direct gekomen! Jenine gaf mij een goed gevoel en zei mij dat ik het rustig aan moest doen. Verder heeft ze mij ook erg goed geholpen met de borstvoeding, en liet Jenine mij alles zelf proberen omtrent de verzorging van Elise. Ik heb een fijne kraamtijd gehad met Jenine!

Groeten Fam. Bambacht

Baby Tessa

Op 19-08-2015 zijn we bevallen van onze mooie dochter Tessa. Vanwege een bevalling met de vacuümpomp moeste we een nachtje in het ziekenhuis blijven. Bij thuiskomst stond kraamverzorgster Jeanette al op ons te wachten. Het was wel even wennen in het begin, maar het voelde al heel snel vertrouwd. Dankzij haar kennis en ervaring hebben wij onze kraamweek als heel prettig ervaren!

Groetjes van Benny, Coreanne en Tessa

Baby Luuk

Wat heb ik een heerlijke kraamtijd mogen beleven!(20-09-2015). Het was echt een onvergetelijke en hele waardevolle tijd en daar zijn we onze kraamverzorgster Arjenne ongelooflijk dankbaar voor! Je zorg voor mij en Luuk en ook de aandacht voor onze oudste dochter Lotte hebben ons een echt ontspannen week bezorgd. We vinden het jammer dat het weer zo snel voorbij is! Nogmaals ontzettend bedankt voor alles wat je voor ons betekent hebt. Het was TOP!!

Liefs Gerrit, Jeanine, Lotte & Luuk de Winter

Baby Ties

Baby Ties 24 september 2015. Deze keer mocht ik thuis bevallen. Erg bijzonder om dat mee te maken. Arinda, onze kraamverzorgster, heeft ons en de verloskundige fijn ondersteund. Maar vooral in de eerst dagen na de bevalling is Arinda ons tot grote steun geweest. De hectische eerste dagen zijn door haar erg verlicht. Ze is ontzettend lief geweest voor onze dochter van anderhalf. Dit vonden wij erg belangrijk. Wij zijn erg blij dat wij deze zwangerschap hebben gekozen voor een kleinschalig kraambureau met korte lijntjes.

Groeten Arnoud, Karin, Saar en Ties

Baby Friso

Op 19-09-2015 is Friso geboren in het ziekenhuis, we mochten om 21.00 naar huis en na een telefoontje stond kraamverzorgster Evelien om 21.30 op de stoep. Met haar hulp om op te starten zijn we de eerste avond goed doorgekomen. Na een zware bevalling was ik erg zwak en het herstel ging allemaal wat trager, door de kundigheid van Evelien met Friso, het huishouden en de zorg voor mij, kon ik mijn zorgen laten gaan en heb ik met een gerust hart wat langer boven in bed gelegen. Door opstart problemen met de borstvoeding voor Friso mochten we wat extra uren spenderen met Evelien. Erg prettig om nog net wat extra begeleiding te krijgen. We zijn hartstikke tevreden over de kwaliteit van de kraamzorg van Novo Peri! Mocht er ooit een tweede komen doen we graag een beroep op Evelien. Bedankt! Ook Magda bedankt voor het prettige contact.

Liefs Arjan, Anne-Co en Friso

Baby Stijn

Vanaf de eerste ontmoeting al tijdens de bevalling voelde het meteen vertrouwd met kraamverzorgster Arjenne. Door haar kennis en deskundigheid hadden wij nog maar weinig vragen. Ook het contact met ons andere zoontje was super, zo leuk hoe Arjenne hem overal bij betrok waardoor hij echt het gevoel had dat hij grote broer was. Wil jullie bedanken voor de goede herinnering rondom de zwangerschap en bevalling en in het bijzonder Arjenne voor een geweldige kraamweek!!

Liefs Arie, Mariska, Ruben & Stijn

Baby Noud

Op vrijdagavond 4 september 2015 kwam onze kraamverzorgster Jenine nog net op tijd binnen om bij de geboorte te zijn van onze zoon Noud. Na ons goed geassisteerd te hebben tijdens en na de bevalling, hebben we de grote zus ook gelijk kennis laten maken. Dit klikte gelijk goed. Ook de rest van de week werd de grote zus overal leuk bij betrokken, wat erg fijn was.
Ik voelde me ook erg op mijn gemak bij Jenine en werd goed geholpen met alles en kreeg rustig en duidelijk antwoord op mijn vragen. Kortom: wij hebben genoten van een fijne kraamweek! Jenine en Novo Peri, bedankt!

Groeten Marcel, Mariëtta, Lana en Noud

Baby Stijn

Vanaf de eerste ontmoeting al tijdens de bevalling voelde het meteen vertrouwd met kraamverzorgster Arjenne. Door haar kennis en deskundigheid hadden wij nog maar weinig vragen. Ook het contact met ons andere zoontje was super, zo leuk hoe Arjenne hem overal bij betrok waardoor hij echt het gevoel had dat hij grote broer was. Wil jullie bedanken voor de goede herinnering rondom de zwangerschap en bevalling en in het bijzonder Arjenne voor een geweldige kraamweek!!

Liefs Arie, Mariska, Ruben & Stijn

Baby Janne

Wij hebben een hele fijne en gezellige kraamtijd gehad dankzij Arinda. Zij heeft ons de eerste dagen goed ondersteund met adviezen die bij onze situatie passen en was altijd vrolijk en vol enthousiasme. Arinda liet ons zoveel mogelijk lekker zelf voor onze dochter Janne zorgen, maar indien nodig stond ze altijd klaar om te helpen of vragen te beantwoorden. Arinda: heel erg bedankt voor deze heerlijke kraamtijd en hopelijk tot een volgende keer!

Groetjes Stefan, Jonneke & Janne

Baby Rinze

Op 28 juli 2015 is onze zoon Rinze geboren, op 29 juli kwam kraamverzorgster Gerda bij ons kramen. Onze zoon Pieter van 3 vond het in het begin allemaal erg spannend. Gerda nam alle tijd en rust en won daarmee zijn hartje. Gerda is een ontzettend lieve, hardwerkende kraamverzorgster! Rinze en ook wij als gezin zullen haar lieve zorg gaan missen. Voordat Gerda weg ging wilde mijn zoon eerst nog het liedje zingen dat Gerda hem geleerd had….zo lief! Gerda hartelijk dank voor je geweldig lieve zorgen, voor de goede gesprekken en we wensen jou en je gezin Gods zegen toe!

Groetjes Reinier & Gean en een knuffel van Pieter en Rinze

Baby Daan

Vanaf de eerste ontmoeting voelde kraamverzorgster Marian vertrouwd. Met haar persoonlijke benadering en deskundigheid heeft ze ons door de kraamweek heen geholpen ons nog meer laten genieten van onze zoon. Tevens was er een goede ondersteuning vanuit de kraamzorg organisatie. Wij zijn dan ook erg blij dat wij voor Kraamzorg Novo Peri hebben gekozen!

Groeten Fam. Houben

Baby Sacha

Op 24 juni 2015 zijn wij de trotse ouders geworden van onze tweede zoon Sacha. Na een snelle, heftige bevalling in het ziekenhuis mochten wij om kwart voor 6 naar huis. Rond half 7 stond kraamverzorgster Jenine al voor de deur. Wat ontzettend fijn om een kraamverzorgster s ’avonds te hebben die je weer even helpt bij de kleine dingen. Wij hebben een zeer goede kraamtijd gehad. Jenine nam echt de tijd voor ons, betrok onze oudste zoon overal bij en deed naast dit ook het huishouden. Magda ook bedankt voor het persoonlijke contact, dit is iets wat wij zeer hebben gewaardeerd. Dank jullie wel en ga zo door!

Groeten, familie van der Zouwen

Baby Tess

27-07-2015 is Tess geboren! Bij terugkomst uit het ziekenhuis was Dienke vrij snel aanwezig. Doordat we net thuis waren, was het een beetje hectisch. Dienke wist hier goed mee om te gaan en gaf ons uiteindelijk in alle rust de informatie/adviezen die we nodig hadden om de eerst avond & nacht op te starten. De dagen erna hebben we met de hulp van Dienke veel geleerd. Ze geeft goed en duidelijk uitleg, adviezen en respecteert je keuzes, zoals bijvoorbeeld het stoppen met de borstvoeding. 
Daarnaast werkt ze hard in het huishouden. Dienke: Je bent een leuke, spontane meid die hard kan werken. Wij zijn zeer tevreden over jou en onze dochter Tess zal jou ook gaan missen. Bedankt!

Groeten Marielle, Martijn en Tess

Baby Maxim

Kraamverzorgster Marijke, wij vinden je een topper! Volgende keer weer??

Groeten Roy, Luciënne en Maxim

Baby Sam

Ik ben erg tevreden over m’n kraamverzorgster Dienke. Er komt veel op je af bij de geboorte van je eerste kindje. Ik voelde me erg op m’n gemak bij Dienke. En ze heeft me erg goed advies gegeven en geholpen met de borstvoeding. Sam en ik hebben genoten van je aanwezigheid. Ik zei al tegen Dienke. Mocht ik ooit weer zwanger raken dan wil ik haar weer als m’n kraamverzorgster. Bedankt voor de goede zorgen!

Groeten Lisette, Koen en Sam

Baby Benthe

Wat een geweldige kraamweek hebben wij gehad.(02-07-2015). Marian heeft mij eerst goed geholpen met het weg puffen van de weeën. Ik heb haar hand ongeveer blauw geknepen. De volgende dag stond Marian weer op de stoep bij onze thuiskomst uit het ziekenhuis. Toch fijn om een vertrouwd gezicht te zien. Het was een warme deken die we voelde toen ze alles heel rustig uit legde en voor deed. Onze dochter Benthe vond het heerlijk om in haar aanwezigheid te zijn. Als geluk kregen wij er ook kraamverzorgster Gerda bij, nóg een hele lieve vrouw die goed voor ons zorgde. Nu een week later gaan wij het op eigen benen doen, maar dat gaat ons lukken dankzij deze twee geweldige dames! Namens Benthe ook ontzettend bedankt.

Groeten Wim en Aurora Vos

Baby Eefke

Een indrukwekkende week, waarbij veel nieuwe informatie op ons afkwam. Eefke is ons eerste kindje (31-05-2015) dus was alles nieuw voor ons. De hulp en uitleg die we van kraamverzorgster Evelien kregen hadden we niet kunnen missen. Het gaf ons rust en zelfvertrouwen waardoor we na deze week zelf verder konden. We zijn blij met de fijne hulp. We voelden ons als ouders beide veilig en vertrouwd, iets wat denk ik erg belangrijk is in zo’n eerste week. Kortom: wij zijn zeer te spreken over de goede zorgen van Kraamzorg Novo Peri en zeker ook van Evelien!!! Bedankt en ga zo door!

Groeten Fred, Remke en Eefke

Baby Juline

Mede dankzij de kraamzorg van Novo Peri hebben we een fijne, ontspannen kraamweek gehad. Een mooie herinnering aan de kennismaking met ons eerste kindje. Doordat we ons erg op ons gemak voelde bij de kraamverzorgster, was het voor ons prettig dat er iemand voor ons zorgde, ons verwende en voor ons klaarstond bij vragen. Bedankt voor alles en hopelijk tot ziens!

Groetjes Jeroen, Miranda & Juline

Baby Luna

Luna is geboren op 24 mei 2015. Super goede kraamverzorgster Marian! Werkt keihard, staat altijd voor je klaar. Je kan met al je vragen bij haar terecht! Een top week!

Groetjes Nathalie en Jurgen

Baby Jair

Op 16-05-2015 is Jair geboren! We hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij onze leuke kraamverzorgster Arinda. Ze heeft ons vertroeteld met lekker eten en ons huis heerlijk schoon gehouden terwijl we genoten van ons kindje. Super om alles rond de verzorging rustig aan te leren en steeds meer zelf te kunnen doen. Bedankt Arinda, het was top!

Lieve groetjes van Auke, Rosanne en Jair Demmendaal

Baby Noor

Wat een positieve ervaring! Mede door de deskundigheid, goede adviezen en aandacht van onze kraamverzorgster Jenine voor het hele gezin, hebben wij een hele fijne kraamtijd gehad!

Groeten van Kim, Marco en Noëlle

Baby Anne

Na een voorspoedige bevalling op 10-05-2015 en een overnachting in het kraamhotel stond de volgende dag Thea voor ons klaar. Wat zijn we blij met haar enthousiasme en al haar nuttige tips en verhalen! De zorg voor onze dochter Anne kunnen we met volle overtuiging aan door Thea’s aanwezigheid gedurende deze week! Thea, bedankt nogmaals voor al je goede zorgen voor Anne, mijzelf en mijn man Jos.

Baby Rivka

Het was voor ons vanzelfsprekend om weer voor Novo Peri te kiezen, na de goede ervaringen bij de geboorte van onze eerste dochter! Op Bevrijdingsdag 2015 werd onze tweede dochter geboren. Na een nachtje in het ziekenhuis stond Arinda voor ons klaar. Ze heeft ons echt geholpen om er een ontspannen en gezellige eerste week van te maken. We zijn erg blij met de persoonlijke aandacht die we van Novo Peri hebben gekregen en raden hun kraamzorg zeker aan!

Fam. Jetten, Woudrichem

Baby Fenne

Na 42 weken zwangerschap werden wij dan eindelijk op 2 april 2015 trotse ouders van onze dochter Fenna! Nadat we die middag thuis uit het ziekenhuis waren gekomen, kwam Thea al na een kwartier. Die stuurde mij meteen naar boven en daar heb ik heerlijk tot de 7e dag gelegen. Ik, mijn man en Fenna plus het huishouden werden tot de puntjes toe verzorgd! Ook heb ik veel steun gehad bij het opstarten van de borstvoeding. Ik heb een super kraamweek gehad en ik kijk er met een tevreden blik naar terug! Thea, Magda en Novo Peri bedankt!

Groetjes Arnoud, Leoni en Fenna Verschoor uit Almkerk

Baby Nine

Onze goede ervaring met Novo Peri begon al ver voor de kraamweek. Het telefonisch contact en de vroege intake waren heel fijn. Magda legde van alles uit en beantwoordde onze vragen.  Op 22 Maart 2015 was het dan eindelijk zo ver. Na onze bevalling kwamen we smiddags thuis en al snel stond Jenine voor de deur. Jenine maakte onze goede ervaringen met Novo Peri alleen nog maar beter. Wat een topper! Vol passie en enthousiasme maakte ze ons wegwijs in de verzorging van Nine en ontving en verzorgde ze onze visite. En wat werden we zelf ook verwend; lekkere ontbijtjes, fruit iedere keer op een andere, creatieve manier geserveerd en ondertussen kletsten we wat af. vrolijk en gezellig, maar ook zeer betrokken bij onze persoonlijke situatie. Dit was voor ons zo enorm fijn! Ook de hulp bij de borstvoeding, die niet direct goed liep, was fijn. Jenine kwam met allerlei oplossingen en ideeën om de borstvoeding alsnog te laten slagen. Kortom, wij hebben een hele fijne kraamweek gehad en moesten dan ook echt wel even slikken toen Jenine voor het laatst was. Mochten we in de toekomst ooit weer kraamzorg nodig hebben kiezen we zeker weer voor Novo Peri. Jenine en Magda onwijs bedankt !

Groetjes Martin, Suus en Nine van de Lagemaat

Baby Lotte

Op 4 maart 2015 is Lotte geboren.Wij hebben kunnen genieten van een heerlijke kraamtijd, mede dankzij de goede zorgen van Clara! Ze hielp ons alvast op weg bij thuiskomst uit het ziekenhuis, zodat we een goede start hadden de eerst avond en nacht thuis. Daarna bracht ze veel gezelligheid, Clara nam de tijd voor een goede verzorging van onze dochter Lotte en hielp vol rust bij de borstvoeding. Ook betrok ze ons goed bij alles wat er gedaan werd in de verzorging van Lotte. Wij zijn heel tevreden over Clara en het contact met Magda tijdens de zwangerschap en kraamtijd! Bedankt voor jullie betrokkenheid!

Groeten Jelte & Annemarije

Baby Tara

Wij zijn 18 januari 2015 om 21.45 bevallen van onze dochter Tara en wilde graag s ‘nachts nog naar huis. Wij hebben Novo Peri gebeld of dit kon, en ja hoor Jenine kwam om 2 uur s’ nachts naar ons toe, dit was echt top! Jenine heeft ons super verwend en geholpen met onze dochter. We voelden ons erg op ons gemak en niks was teveel. Ook persoonlijke dingen zijn goed te bespreken en dan bied ze ook een luisterend oor. We hebben nogmaals een topweek gehad. Tara vond het ook erg fijn dat weten we zeker. Bedankt voor deze kraamtijd!

Peter, Marcella en Tara Willemse

Baby Gijs

De keuze voor kraamzorg was snel gemaakt. Ruim anderhalf jaar geleden stapte Thea (kraamverzorgster) ook al bij ons binnen, dit was goed bevallen. Dus wederom contact opgenomen met Magda; en jawel hoor op 9 januari 2015 stond steun en toeverlaat Thea weer voor onze deur na de geboorte van onze zoon Gijs! De kraamdagen zijn goed verlopen, mede door de aanwezigheid van Thea! Hartelijk bedankt weer, ook voor de prettige contact momenten met Magda vóór en na de bevalling!

Fam. van Ooijen-Versteeg

Waar we voor staan

Eén vaste
kraamverzorgster

Gegarandeerd maximaal
aantal uren kraamzorg

Een persoonlijk intake-
gesprek bij u thuis.

Zorg voor het
hele gezin!