Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.


Kraamverzorgster Thea:


"Hallo mag ik me even voorstellen; ik ben Thea,  één van de kraamverzorgster die vanaf het begin bij  Novo Peri werkt. Mijn eerste ervaring in de kraamzorg echter, ligt  al een kleine 25 jaar achter me. En al ben ik dan misschien niet meer zo piep, mijn  passie en enthousiasme is  er zeker niet minder om. Natuurlijk  is er in die 25 jaar veel  veranderd,  maar om bij de geboorte van een kindje te mogen helpen,  is elke keer weer een fantastische ervaring. Het is het mooiste wat er is en blijft erg bijzonder. Kraamverzorgster zijn is een heel dankbaar en afwisselend beroep,  geen dag is hetzelfde. Daar ligt dan ook mijn uitdaging; het gezin díe zorg geven die het nodig heeft, zodat iedereen terug kan kijken op een fijne kraamtijd.  

Het fijne van Novo Peri is, dat het door de kleinschaligheid, persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan, niet alleen voor het gezin maar ook voor ons. Ik hoop nog vele jaren bij Novo Peri te kunnen werken en wie weet......tot ziens!"
Kraamverzorgster Marian:


"Ik ben Marian, getrouwd en moeder van twee dochters.
Ik ben kraamverzorgster geworden omdat ik het speciaal vind om de geboorte en start van een nieuw kindje mee te mogen maken en daarna de ouders, en eventueel andere gezinsleden, bij te mogen staan in deze bijzondere periode. 


Het geeft enorm veel voldoening om aan het eind van de kraamperiode met een gerust hart naar huis te gaan en weten dat alles goed loopt in het gezin.
Het is erg afwisselend omdat niet één gezin hetzelfde is.

Het is erg fijn om bij Novo Peri te werken, omdat ik weet dat ik altijd de hele kraamweek in het gezin mag blijven. Ook is het heel persoonlijk omdat we klein zijn. Wie weet tot ziens en dan zal ik zorgen voor een hele fijne kraamweek!"
Kraamverzorgster Jenine:


"Mijn naam is Jenine, ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. Sinds februari 2014 werk ik (weer) in de kraamzorg.

Voordat ik zelf moeder werd heb ik 6 jaar in de kraamzorg gewerkt. Daarna werkte ik 16 jaar in de thuiszorg totdat de wens om weer in de kraamzorg te gaan werken steeds groter werd en ik de kans kreeg om bij Novo Peri aan de slag te gaan. Zorgen zit in mijn bloed en of het gaat om een baby of iemand van 100 jaar, het gaat me allebei goed af maar de kraamzorg is toch mijn grootste passie.De zorg voor een barende of pas bevallen moeder, de zorg voor nieuw leven is toch wel het mooiste wat bestaat. Mee helpen een goede start te maken, zorg te dragen voor een gezin, zorgen voor een mooie herinnering aan de kraamtijd, dat is wat ik graag doe. Want iedere geboorte is uniek! Ik ben blij dat ik bij Novo Peri werk omdat het een klein bureau is waardoor de werksfeer heel persoonlijk is. Omdat we streven naar 1 kraamverzorgende per gezin en de kwaliteit en collegialiteit groot is."Kraamverzorgster Evelien:"Hallo, ik ben Evelien van de Vendel en vanaf begin 2014 werkzaam bij Novo Peri.Na een kleine tussenstap in de kinderopvang ben ik toch weer terug gegaan in de kraamzorg. Ik miste het bijzondere werk. Om iedere keer weer het wonder van een nieuw leven mee te maken.

Het blijft uniek. Het is ook een ontzettend leuke uitdaging om de ouders te begeleiden in de omgang met hun nieuwe kindje en daarbij ook nog een feestje te maken van de kraamtijd.

Dat is ook mijn reden dat ik bij Novo Peri werk. 


Hier krijgen we de mogelijkheid om zoveel mogelijk op de behoefte van het gezin in te spelen. Mijn uitdaging is om het gezin de zorg te geven die ze nodig hebben, en dat jullie terug kunnen kijken op een fijne kraamtijd."

Kraamverzorgster Marijke:


"Hallo mijn naam is Marijke. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Voordat onze kinderen geboren waren ben ik 7 jaar fulltime kraamverzorgster geweest. Toen onze jongste naar school ging begon het “kraamgevoel” weer te kriebelen.
Kraamzorg Novo Peri heeft mij toen de kans gegeven om dit mooie beroep te kunnen combineren met mijn eigen gezin.
Het voelde direct als thuiskomen, en ik doe het weer met heel veel plezier!
Ik vind het een voorrecht om bij het gezin thuis een belangrijke en intensieve periode in hun leven mee te mogen maken, en daarbij te ondersteunen en begeleiden daar waar nodig.
Om dan na de kraamtijd met een goed gevoel weer een goed draaiend gezin achter te laten, en dat het gezin terug mag kijken op een hele fijne kraamtijd!
"

Kraamverzorgster Gerda:


"Graag wil ik mezelf even voorstellen. Ik ben Gerda en ik ben getrouwd en moeder van 5 kinderen. Sinds deze zomer werk ik weer in de kraamzorg voor Novo Peri. Ik ben er even tussenuit geweest, maar ben blij dat ik mijn vak weer kan uitoefenen. 

De zorg voor het nieuwe leven vind ik elke keer weer bijzonder; ieder mensje is uniek! Het geeft mij erg veel voldoening om ieder gezin een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen!"

Kraamverzorgster Janet:


Kraamverzorgster Janet"Mijn naam is Janet, ik ben getrouwd en moeder van 4 jongens en 2 meiden. Naast de zorg voor ons gezin vind ik het erg fijn om hierin ook voor anderen iets te kunnen betekenen.

Ik heb dit mogen doen in de kraamzorg, toen een periode in de thuiszorg en nu ben ik weer terug in de kraamzorg. Bij Novo Peri kan ik werken op een manier die bij me past. Samen overleggen en kijken welke zorg nodig is, aangepast aan jullie persoonlijke wensen!

Ik vind het heel speciaal om begeleiding te mogen geven bij geboorte van nieuw leven, zorg te verlenen in het gezin, aan moeder kind en andere gezinsleden en hen te helpen in deze nieuwe situatie. En na een week de zorg weer af te kunnen bouwen, zodat jullie vol vertrouwen de toekomst in kunnen gaan!"

Kraamverzorgster Martine:


Kraamverzorgster Janet " Hoi, ik ben Martine van Drunen, getrouwd en moeder van 2 dochters. Na een bewuste keuze heb ik me om laten scholen om in de kraamzorg te mogen werken. Zo kan ik mijn passie, kennis en ervaring delen en mag ik het wonder van een nieuw leven steeds van dichtbij meebeleven. Samen met een gezin ervaren en ontdekken wat hun kindje nodig heeft en wat bij het gezin past is uniek. Het is voor mij belangrijk om ouders vertrouwen te geven in hun eigen ouderschap. Naast het adviseren en begeleiden van een gezin in de eerste zorg voor hun kindje, is het heerlijk om voor een gezin te kunnen zorgen, hen te verwennen en een fijne en passende kraamperiode te bieden. Ik ervaar het als bijzonder en intens om hier deel van uit te mogen maken."

Kraamverzorgster Marieke:


Kraamverzorgster Janet "Ik ben Marieke, getrouwd, 3 kinderen en al ruim 20 jaar kraamverzorgster. De eerste jaren fulltime, na de geboorte van onze eerste ben ik het wat rustiger aan gaan doen. Van jongs af aan wilde ik al kraamverzorgster worden. Het is iedere keer weer bijzonder om een geboorte mee te maken en de ouders de eerste dagen op weg te kunnen helpen. Het mooie van de kraamweek is dat je iets opbouwt en weer afbouwt en dan met voldoening naar huis gaat als alles goed gaat. Ik wil graag ieder gezin een onvergetelijke week bezorgen, zodat ze er goed op terug kunnen kijken. Ik heb van mijn passie mijn beroep mogen maken."

Kraamverzorgster Patricia:


Kraamverzorgster Patricia "Hallo, ik ben Patricia van Vuren, ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige dochters. Sinds Januari 2017 ben ik werkzaam bij Kraamzorg Novo Peri, waar ik met veel plezier iedere keer weer nieuwe ouders mag helpen en begeleiden in de eerste week na de geboorte van hun kindje. In zo’n eerste week met je kindje komt er zoveel op je af, gelukkig hebben we in de kraamweek genoeg tijd om met een lach en een traan te praten en adviezen te geven over de zorg van de nieuwe baby. Ieder gezin heeft andere regels, gewoontes en emoties. Dat maakt ons werk zo bijzonder en afwisselend! Misschien ontmoeten we elkaar binnenkort wel in de kraamweek bij u thuis!"

Kraamverzorgster Gerda:


Kraamverzorgster Gerda "Ik ben Gerda, ben getrouwd en moeder van 4 kinderen. Het is zo bijzonder om de geboorte van een nieuw mensje mee te maken en de ouders te mogen begeleiden en verzorgen in de kraamweek. Mijn doel is om van elke kraamweek een bijzondere tijd te maken waar men met plezier op terug kijkt. Aandacht voor het hele gezin vind ik belangrijk. Elk gezin is uniek en heeft zijn eigen zorgbehoeften, daarom is het belangrijk om zorg op maat te bieden. Het is ook fijn dat er bij Novo Peri 1 kraamverzorgende is tijdens de hele kraamtijd. Graag tot ziens in de kraamtijd!"

Kraamverzorgster Karin:


Kraamverzorgster Karin "Hallo , ik ben Karin, moeder van 2 mooie meiden en ben gelukkig getrouwd. Ik heb een aantal jaar geleden de stap gewaagd om mezelf om te scholen voor kraamverzorgster en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Wat een bijzonder mooi beroep! Je mag in de mooiste periode van iemands leven erbij zijn! Van de bevalling tot aan de tijd dat ouders zelf de zorg over kunnen nemen. Mijn passie is dan ook om ervoor te zorgen dat het kraamgezin het aan niets ontbreekt. Ik werk met heel veel liefde in de kraamzorg en ga iedere dag lachend naar mijn kraamgezin. Mijn streven is om de gezinnen met een goed gevoel achter te laten. Ik zeg altijd jullie moeten blij zijn als ik kom, maar ook blij zijn als ik weer afsluit om zelfstandig de zorg weer op te pakken, dan heb ik mijn werk goed gedaan! Ik heb voor Novo Peri gekozen omdat er geen wissels zijn in de kraamweek, ook is het kleinschalig en dan blijft het contact persoonlijk. Tot gauw!"

Kraamverzorgster Heidi:


Kraamverzorgster Heidi "Ik ben Heidi Stassen.. leuk om wat meer over mezelf te vertellen.. Toen onze twee dochters geboren werden zag ik wat een prachtig vak een kraamverzorgende heeft. Het begon te kriebelen! Nu, wat jaren verder heb ik de stap gezet.. Na 12 jaar gewerkt te hebben als leerkracht op een basisschool, ben ik vol enthousiasme begonnen als kraamverzorgster bij Novo Peri.. Zorgen voor iedereen in het gezin, helpen bij de dagelijkse dingen in huis, informeren, tijd voor persoonlijke aandacht en gezelligheid.. wat geweldig om bij te dragen aan een fijne, onvergetelijke kraamweek. Ik ben iedere keer weer dankbaar dat ik zo'n bijzondere tijd van dichtbij mee mag maken. "

Kraamverzorgster Gerdien:


Kraamverzorgster Heidi " Hallo, ik ben Gerdien, getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Ik ben ooit als kraamverzorgster begonnen maar ben er een tijdje tussenuit geweest toen ik zelf kinderen kreeg. Ik heb als gastouder voor veel baby’ s en kinderen gezorgd maar nu heb ik weer heel veel zin om in de kraamzorg aan het werk te gaan. Het is zo bijzonder om rond de geboorte van een baby en de tijd erna voor een gezin te mogen zorgen. Om hen op weg te helpen en te begeleiden in de zorg voor hun kindje, hulp bij de borstvoeding, maar ook om er een hele fijne en gezellige week van te maken. Ik vind het belangrijk dat de kraamtijd een feestelijke en ontspannen tijd mag zijn waarin iedereen in het gezin kan wennen en na een weekje zelf de zorg weer op kan pakken. Ik vind het heel fijn om bij Novo Peri te werken omdat je weet dat je altijd de hele kraamweek in een gezin kan blijven, goede begeleiding krijgt en fijne collega s hebt. Wie weet, tot ziens, dan maken we er een mooie tijd van! "