Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.Wie zijn wij


Mijn naam is Magda van der Meijden en ik ben de oprichtster van Kraamzorg Novo Peri. Ook mag ik moeder zijn van 2 prachtige jongens! 

Kraamzorg Novo Peri heb ik opgericht omdat ik graag kraamzorg op maat wil verlenen die specifiek is afgestemd op de behoefte en wensen van het gezin, zodat de kraamtijd een pareltje wordt in uw herinnering!

Ik wens jullie een voorspoedige zwangerschap en hoop dat wij jullie kraamtijd mogen verzorgen!

Onze visie


Kraamzorg Novo Peri vindt elke geboorte uniek! 


Onze missie


Kraamzorg Novo Peri staat voor kwaliteitszorg tijdens de bevalling & kraamtijd. Wij bieden vakkundige en persoonlijke zorg op maat. Er wordt gewerkt op een kleinschalige wijze waardoor er net even de extra aandacht en zorg op maat gegeven kan worden die de kraamtijd zo bijzonder maakt!


Onze zorg


Een belangrijk aspect hierbij is dat wij één vakkundige kraamverzorgster per gezin inzetten die jullie professioneel en betrokken zal begeleiden tijdens de kraamtijd. Kwaliteitszorg staat bij ons hoog in het vaandel, daarom werken wij ook uitsluitend met gediplomeerde en ervaren kraamverzorgsters die liefde voor het vak hebben.
Kraamzorg Novo Peri is 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u bereikbaar. Ook tijdens de zwangerschap of na de kraamtijd kunt u altijd een beroep op ons doen als er vragen zijn! Wij werken nauw samen met de verloskundigen en ziekenhuizen in de regio.
 
Kortom: Kraamzorg Novo Peri staat voor kraamzorg met net dat beetje extra aandacht en liefde wat jullie kraamtijd een gouden randje geeft!