Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.


Borstvoeding Coach Kraamzorg Novo Peri

Borstvoeding is de meest natuurlijke voeding voor je baby. Het voedingsmoment is een liefdevol moment tussen jou en je baby. Genieten van dat moment staat bij Kraamzorg Novo Peri voorop.

Tijdens de kraamweek helpt onze kraamverzorgende jou zo goed mogelijk bij het voeden van jullie baby. Door jaarlijkse scholing en training beschikt zij over alle kundigheid en slimme tips. Ze neemt de tijd om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen, zodat jij en jullie kindje samen van de borstvoeding kunnen genieten. Mocht het ondanks de kennis en ervaring van onze kraamverzorgende niet lukken met het geven van borstvoeding, neemt de kraamverzorgende, in overleg met jullie, contact op met onze borstvoedingscoach. Onze kraamverzorgende zal het probleem met de borstvoedingscoach bespreken en zonodig komt de borstvoedingcoach bij jullie thuis voor een consult. Tijdens de kraamperiode kan dit vergoed worden uit de extra kraamzorg die via het LIP geïndiceerd wordt. Mochten er na de kraamperiode nog problemen voordoen dan is een consult van de borstvoedingcoach ook nog mogelijk. Het consult kan op onze locatie aan de Hoogjens 40, 4254 XW te Sleeuwijk of desgewenst bij jullie thuis. De kosten van een consult bedragen € 35,- per uur en is exclusief reiskosten (0,19ct per km). Een consult van onze borstvoedingscoach is vanwege haar jarenlange ervaring als kraamverzorgende laagdrempelig en gemakkelijk, waardoor het contact met jullie als "jonge" ouders prettig verloopt. Borstvoeding lijn : 06-24102418

Kraamzorg Novo Peri organiseert elke 2 maanden een borstvoedingscursus omtrent het geven van borstvoeding en alles wat er bij komt kijken. Deze borstvoedingscursus start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. De avond wordt verzorgd door onze borstvoedingscoach, deze heeft vele jaren ervaring als kraamverzorgende en in het begeleiden van gezinnen bij het geven van borstvoeding in en na de kraamperiode. Tijdens deze borstvoedingscursus zal onze borstvoedingscoach alles uitleggen over het geven van borstvoeding, de voordelen, de binding met jullie kindje en hoe belangrijk goede begeleiding is in de kraamperiode door een kraamverzorgende en nog veel meer. De kosten van deze avond zijn €25,- als je cliënt bent bij Kraamzorg Novo Peri en €30,- als je geen cliënt bent bij Kraamzorg Novo Peri. Je partner mag gratis meekomen en is zeker van harte welkom! Vooraf opgeven is wel een vereiste en kan via info@novoperi.nl we vernemen graag of je alleen komt of met je partner. Er zijn steeds meer zorgverzekeraars die deze kosten vergoeden, controleer daarom goed je polisvoorwaarden! Na de cursusavond ontvang je een factuur van de cursus.

De volgende onderwerpen passeren, onder het genot van koffie en thee met wat lekkers, de revue:

  • hoe werkt het geven van borstvoeding
  • de juiste manier van aanleggen
  • wat als er problemen zijn met het geven van borstvoeding
  • waar moet je op letten
  • tips en trucs
  • wat moet je als partner weten om te kunnen helpen bij het geven van borstvoeding

Wij zien jullie graag op de borstvoedingscursus!