Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.Baby Fedde:


Onze kraamtijd was zeker geslaagd door de geweldige hulp van kraamverzorgster Karin! Ik ben thuis bevallenen daar was Karin ook bij aanwezig. Ze maakte direct onderdeel van ons huishouden en heeft fantastisch voor ons gezorgd. In de ochtend en middag kreeg ik feestelijk versierde boterhammetjes, zodat ik deze week niks tekort ben gekomen. Ze zorgde voor ons hele gezin en betrok onze dochter Filine op een spontane manier bij de verzorging van Fedde. Daarnaast gaf ze op een prettige manier tips en alle informatie die we moesten weten. Ze bood een luisterend oor op de momenten dat de kraamtranen naar boven kwamen en was altijd in voor een gezellig praatje. Ondanks dat de kraamweek best pittig was, hebben we genoten van de aanwezigheid en hulp van Karin. Nogmaals hartelijk bedankt!


Dirk, Nynke, Filine en Fedde


Baby Samuel:


We hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad! Kraamverzorgster Evelien heeft ons alles geleerd, en wat was er veel te leren over onze Samuel! Ook was er persoonlijke aandacht en dat vonden we erg fijn! Omdat ons eerste kindje kort na de bevalling is overleden (24 + 3 wk), was deze periode bijzonder spannend voor ons. Evelien nam hiervoor de tijd en aandacht die we nodig hadden! dat gaf de kraamtijd een extra dimensie. We kijken terug op een hele fijne, leerzame & gezellige kraamtijd. Hartelijk bedankt Evelien!


Groetjes Bert & Corrie Vera* Samuel


Baby Thijmen:


Donderdag 11 januari 2018 is onze zoon Thijmen geboren, drie weken te vroeg na een vlotte en snelle bevalling. Vrijdag mochten we naar huis vanuit het ziekenhuis en al vrij snel stond kraamverzorgster Clara voor de deur. De klik was meteen goed en ze voelde voor ons al snel vertrouwd. Ze heeft ons erg goed geholpen en verzorgd. Ze stelde ons gerust en gaf vele goede adviezen. Op de helft van de kraamweek moest Clara stopen met het werk i.v.m. ziek zijn, erg jammer vonden we dat. Het kwam onverwachts, maar al snel stond kraamverzorgster Marieke voor de deur. Een bekend gezicht voor ons, dat was erg fijn! Ook met Marieke was er al snel een gezellige klik en fijne gesprekken. Veel tips en adviezen gekregen. Wij kijken terug op een hele fijne en goede kraamweek!


Groeten Marcel, Karin en Thijmen


Het eerste deel van onze kraamperiode geschiedde in het ziekenhuis i.v.m. een premature bevalling. Zodra de kraamzorg bij ons binnenkwam ging ze direct professioneel te werk. Met de belangrijkste focus op het goed aanleren van de borstvoeding en het verzorgen van ons kindje. Daarnaast kregen we veel nuttige tips. De resterende tijd werd door haar benut voor het verrichten van huishoudelijke taken. We gaan haar (Karin) zeker aanbevelen, net als Kraamzorg Novo Peri!


Veel dank voor de fijne samenwerking!
Meer ervaringen vind u hier