Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.


 

Op 24 januari 2018 hebben wij de gastles kraamzorg mogen verzorgen op CS de Hoven- locatie de Windroos. Wat was het een leuke ervaring! Kraamverzorgster Martine heeft tijdens de les een baby in bad gedaan. Ook was er een mooie presentatie waarbij Martine de nodige uitleg gaf over het mooie beroep van kraamverzorgende!


 

Jaarlijks wordt de kwaliteit van onze zorg getoetst door middel van een audit. Afgelopen periode vond bij Kraamzorg Novo Peri de externe audit plaats voor de HKZ hercertificering uitgevoerd door certificeringsorganisatie DNV. We zijn erg trots dat Kraamzorg Novo Peri wederom met vlag en wimpel is geslaagd voor deze hercertificering! Tijdens de auditdag heeft de auditor van DNV uitgebreid gesproken met onder andere kraamverzorgende, intakers en de directie. De eindconclusie was zeer positief: DNV is erg tevreden over de kwaliteit die wij als Kraamzorg Novo Peri leveren en gaf ons hiervoor een groot compliment. Positieve punten waren onder andere het cliëntgericht werken, werkprocessen die goed omschreven zijn, het zorgdossier er overzichtelijk uitziet, kraamverzorgsters goed op de hoogte zijn van de bestaande protocollen en dat de begeleiding bij de borstvoeding (o.a. door onze opgeleide borstvoeding coach) uitstekend verloopt. Dit alles heeft geresulteerd in een nieuw HKZ-certificaat. Iets waar we als organisatie trots op zijn!


 

Vijf oktober 2016 zijn wij wederom geslaagd met vlag en wimpel voor de jaarlijks terugkerende audit van het HKZ certificaat! Met een aantal zeer sterke punten die naar voren kwamen. Onder andere de zorgvuldige match tussen het gezin en de kraamverzorgster! Dit uit zich in een hoge score op de cliënttevredenheid én medewerkerstevredenheid! Ook zijn al onze bedrijfsprocessen zeer goed op orde. Wat de kwaliteit van de geleverde zorg ten goede komt. Een top inzet door het voltallige team van Kraamzorg Novo Peri!


 

Magda van der Meijden, oprichtster van Kraamzorg Novo Peri is genomineerd voor “Meest ondernemende vrouw van Altena 2016”! Mede namens het prachtige team van Kraamzorg Novo Peri is deze nominatie tot stand gekomen. Zouden jullie willen stemmen op de onderstaande link? Om het feest compleet te maken op de uitreiking vrijdag 6 mei!

Ga naar de site....


 

Sinds begin 2016 organiseert Kraamzorg Novo Peri in samenwerking met Babyconsulent Danielle Lankhaar leuke workshops voor Babymassage, Dragen van je baby en Baby in balans. Zin in een gezellige ochtend met andere moeders? Geef je dan nu op voor één van onze leerzame en nuttige workshops!

Read more...Kraamzorg Novo Peri organiseert weer een zwangerschapsbeurs op D.V zaterdag 15 november 2014 in  t’Wapen van Emmickhoven te Almkerk. 


Tevens organiseert Kraamzorg Novo Peri in samenwerking met draagconsulenten Sandy Theunisse-Huynh en Marleen Houtman de workshop: Dragen van uw kindje!

In de armen van mama en papa is een kind veilig. Dicht bij u zal uw kindje makkelijk op temperatuur blijven. Gekoesterd door zijn mama of papa huilt hij minder, slaapt beter en


Read more...


Zwanger? En ben je uitgerekend in november, december of januari? 


Schrijf je dan nu nog in voor de kraamzorg van Novo Peri. Je ontvangt dan bij het intakegesprek een Sofie de Giraf kadopakket "baby's first Christmas"!


De eerste kerst van je kindje wordt extra speciaal met deze leuke Sophie de Giraf kerstset.


Read more...


Kraamzorg Novo Peri heeft er een service bij! Vanaf maandag 13 mei opent ons servicekantoor haar deuren in Almkerk, aan de Knotwilg 2 A.


Elke zwangere is van harte welkom om  vrijblijvend  binnen te lopen . U kunt bij ons terecht voor alle vragen rondom de kraamzorg en kraamtijd; wij adviseren u graag. Ook vragen over de borst- of flesvoeding beantwoorden we graag.


Read more...


De volgende zwangerschapsbeurs staat alweer gepland! Op D.V. zaterdagmiddag 15 juni van 13:00-16:00 zal er weer een zwangerschapsbeurs gehouden worden in ’t Wapen van Emmickhoven in Almkerk.Kraamzorg Novo Peri kijkt tevreden terug op een geslaagde zwangerschapsbeurs in de Hipper in Gorinchem! Veel zwangeren kwamen een kijkje nemen. Novo Peri stond klaar om informatie en advies te geven over de kraamtijd. Zwangere dames ontvingen een goody-bag.


Read more...


Zwanger? Kom dan naar een zwangerschapsmiddag van Kraamzorg Novo Peri. U bent van harte welkom!

Wij verwelkomen u graag op:


D.V. zaterdagmiddag 23 maart 2013 van 13.00-16.00 uur in de “Hipper”te Gorinchem

D.V. zaterdagmiddag 15 juni 2013 van 13.00-16.00 uur in t’Wapen van Eminckhoven te Almkerk

Afgelopen zaterdag 19 januari 2013 jl. hield Kraamzorg Novo Peri haar eerste zwangerschap middag van dit jaar. We zijn blij en dankbaar voor de overweldigende belangstelling, reacties en het vertrouwen dat u in ons stelt.

Fijn ook om bestaande cliënten weer eens te ontmoeten.Mede namens onze standhouders willen we u bedanken voor de fijne middag die we mochten hebben.


Read more...


Dit is een mijlpaal in de ontwikkeling van Kraamzorg Novo Peri.

Op 9 januari hebben wij officieel het keurmerk in ontvangst mogen nemen.

Met dit certificaat laten wij zien dat Kraamzorg Novo Peri kwalitatief goede kraamzorg biedt en dat wij een organisatie zijn die rekening houdt met de wensen van de cliënten en zich steeds vernieuwd waar nodig.


Read more...

Allen die ons bezocht hebben afgelopen maandagavond op de kraamavond in het Beatrix/ziekenhuis te Gorinchem willen we bedanken voor de leuke reacties en inschrijvingen. Het was een fijne avond.


Volgend jaar zullen we weer aanwezig zijn, maar eerst kunt u nog terecht bij onze eigen zwangerschapsmiddag op zaterdag 19 januari 2013 van 13.00-16.30 uur in 
’t Wapen van Emmickhoven, Brugdam 5, Almkerk.


Read more...

Binnenkort organiseren we weer een gezellige informatieve zwangerschapsmiddag.

Momenteel worden de laatste voorbereidingen getroffen en afspraken vastgelegd.

Zodra datum en aanwezige organisaties en bedrijven bekend zijn melden wij dit op

deze pagina en natuurlijk de sociaal apps.