Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.Mamacafé

Het Mamacafé wordt maandelijks georganiseerd door Kraamzorg Novo Peri en Praktijk Bijzonder. Wij vinden het belangrijk dat vrouwen tijdens hun zwangerschap en na de geboorte van hun kind een plek hebben om naar toe te gaan voor ontmoetingen met andere vrouwen en om alle vragen die je kan hebben als jonge moeder te kunnen stellen aan professionals.


Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je lekker bijkletsen met andere (aanstaande) moeders. Elke keer zijn er wisselend verschillende deskundigen aanwezig (bijvoorbeeld een verloskundige, kraamverzorgster, babycoach of draagconsulent) bij wie je geheel vrijblijvend terecht kunt met vragen. Daarnaast organiseren we regelmatig een activiteit of een thema.


Kom eens gezellig een keer langs voor een bakkie. De entree is gratis, je betaalt alleen je eigen consumpties. Aanmelden is niet nodig. Kinderen kunnen uiteraard gewoon meegebracht worden. Je kunt je baby gewoon voeden tijdens het Mamacafé en voor de wat oudere kindjes is Kinderopvang Buitengewoon met leuke activiteiten aanwezig.

Je bent welkom in het Mamacafé als:
  • je zwanger bent
  • je een baby of klein kindje (peuter/kleuter) hebt
  • je het leuk vindt om andere (bijna) moeders te ontmoeten
  • je vragen wilt stellen aan deskundige professionals
Waar en wanneer:
In principe elke 1e woensdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur bij:


Lunchroom ‘n Tikkie Anders
Nieuwe Es 71
4254 AW Sleeuwijk
www.ntikkieanders.nl

Door vakanties en feestdagen kan het Mamacafé soms wel eens op een andere dag plaatsvinden. Houd ook onze facebookpagina in de gaten voor nieuws over het Mamacafé en om de activiteiten te zien die georganiseerd worden.