Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.Het aantal zorgurenVoor het vaststellen van het aantal uren kraamzorg waar u recht op heeft, hanteert Kraamzorg Novo Peri het LIP (Landelijk Indicatie Protocol). Dit is per 1 januari 2006 ingevoerd door de zorgverzekeraars.

Het basisaantal uren waar u vanuit kunt gaan, bedraagt 49 uur verdeeld over 8 dagen. Het aantal zorguren wordt mede bepaald door o.a. de samenstelling van uw gezin, de medische achtergrond en welke voeding u van plan bent te gaan geven aan jullie kindje.

Er zijn 3 toets momenten waarop de zorguren beoordeeld worden:

*tijdens het intakegesprek;

*na de bevalling;

*rond de derde dag in de kraamweek.


Dagelijks zal de kraamverzorgende samen met u bekijken hoe de uren verdeeld worden, dit kan tussen 08.00 en 18.00 uur. De eerste dagen van de kraamtijd zal de kraamverzorgende er vaak wat langer zijn en aan de hand van de situatie zal het aantal zorguren per dag langzaam afgebouwd worden.


Soms kan er zich een situatie voordoen waardoor ook op de negende en de tiende dag zorg nodig zal zijn. De kraamverzorgende beoordeelt dit in overleg met de verloskundige. Kraamzorg Novo Peri levert ook uitgestelde kraamzorg en couveuse-nazorg. Of dit vergoed wordt door uw zorgverzekeraar kunt u terugvinden in uw polisvoorwaarden.

Voor assistentie bij de bevalling zijn er 24 uur per dag kraamverzorgenden stand-by. Als u in het ziekenhuis bevalt, wordt er voor elke nacht dat jullie in het ziekenhuis verblijven een achtste deel van de uren afgehaald.
Bij Kraamzorg Novo Peri bestaat altijd de mogelijkheid om extra zorguren bij te kopen.