Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.De Kraamtijd


Kraamzorg Novo Peri staat voor kwaliteitszorg, daarom zal in de kraamperiode de kraamverzorgster jullie alle zorg en ondersteuning bieden die nodig is! Zij zal, indien van toepassing, jullie bijstaan tijdens de thuisbevalling en de verloskundige hierbij assisteren. Ook draagt ze zorg voor de verzorging van moeder en kind in de eerste plaats, en daarnaast ook voor de andere leden van het gezin. Wij vinden het erg belangrijk dat ook de andere familieleden betrokken worden bij en begeleid worden in deze nieuwe situatie.De controles van moeder en kind zullen dagelijks uitgevoerd worden door de 
kraamverzorgster en zij zal ook steeds de nodige adviezen en voorlichting geven. Dit alles wordt genoteerd en beschreven in ons zorgplan waar de kraamverzorgsters mee werken. U ontvangt het zorgplan tijdens het intake gesprek. Het zorgplan blijft na de kraamtijd voor u beschikbaar. Zo heeft u een mooi naslagwerk om nog eens terug te kijken.Lichte huishoudelijke werkzaamheden behoren tot de taken van onze kraamverzorgsters, hieronder valt onder meer het bijhouden van de was (voor het hele gezin), verschonen van het bed, schoonhouden van het sanitair, schoonhouden van de slaapkamer en babykamer. In overleg met de kraamverzorgster en aan de hand van jullie specifieke gezinssituatie zal er dagelijks gekeken worden door de kraamverzorgster in overleg met u, waar de prioriteiten liggen voor die dag. De borst- 
of kunstvoeding wordt intensief en professioneel door onze kraamverzorgsters begeleid. Hiervoor worden regelmatig bijscholingen gegeven bij Kraamzorg Novo Peri, zodat onze kraamverzorgsters altijd up to date zijn. Kraamzorg Novo Peri werkt samen met een lactatiekundige; indien nodig wordt haar hulp ingeschakeld. In veel gevallen wordt dit geheel of deels vergoed door de zorgverzekeraar.


De kraamverzorgster werkt nauw samen met de verloskundige en indien er zich problemen voordoen op medisch gebied, zal dit besproken worden, om tot een juiste oplossing te komen.Ook de overdracht naar het consultatiebureau wordt door onze kraamverzorgsters verzorgd. De kraamverzorgster zal de wijkverpleegkundige benaderen voor de hielprik en de gehoortest van uw kindje, zodat dit tussen dag 5 en 7 zal plaatsvinden.


Kwaliteitszorg is erg belangrijk voor Kraamzorg Novo Peri, daarom zullen wij tijdens uw kraamperiode telefonisch contact met u opnemen. Wij informeren dan of alles naar wens verloopt en of de samenwerking (de klik) met de kraamverzorgende goed is. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, zullen wij direct actie ondernemen om tot een oplossing te komen.


In ons zorgplan is ook een enquêteformulier bijgevoegd. Dit kunt u aan het einde van de zorg invullen en in bijgevoegde envelop terugsturen. Wij stellen het erg op prijs als u het enquêteformulier invult en terugstuurt: zo kunnen wij eventueel verbeteringen toepassen en onze kwaliteit blijven waarborgen.


Ons doel is uiteindelijk dat jullie na de kraamperiode zelfstandig en zelfverzekerd in de nieuwe gezinssituatie staan. De kraamverzorgsters van Novo Peri zullen hier op een natuurlijke wijze voor zorgen, zodat jullie kraamtijd een bijzondere herinnering zal worden!