Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.Het Intake Gesprek


Rond de 20 weken zal een medewerker van Kraamzorg Novo Peri contact met u opnemen om een afspraak te maken voor de het intake gesprek bij u thuis. Wij geven de voorkeur om thuis de intake te doen, omdat dit persoonlijker is, en u meer op u gemak de eventuele vragen kan stellen.(Tenzij u aangeeft dat het telefonisch volstaat.)


Kraamzorg Novo Peri heeft bewust gekozen om het intake gesprek rond de 20 weken uit te voeren, de gedachte hierachter is dat u zo de gelegenheid heeft om ons advies te vragen over bijvoorbeeld de aanschaf van diversen babyartikelen en het stellen van praktische vragen rondom de zwangerschap en geboorte.


Tijdens het intake gesprek, wat gemiddeld één uur duurt, zullen er diversen zaken besproken worden wat betrekking heeft op u gezinssituatie, medische achtergrond, wat de kraamzorg inhoud, verwachtingen en wensen, en eventuele bijzonderheden in uw gezin waar de kraamzorg rekening mee dient te houden. Tevens ontvangt u van ons het kraamzorgdossier van Novo Peri, hier wordt alle informatie over de bevalling en kraamtijd in verzameld en genoteerd.Het kraamzorgdossier blijft na de kraamperiode achter in uw gezin, zo heeft u een mooi naslagwerk van uw kraamtijd!Ook zal er aandacht besteed worden aan de voeding die u straks aan u kindje zal gaan geven.(zie ook voeding)

Het is tevens goed om te weten of u thuis, of in het ziekenhuis, wilt of moet bevallen. Dit i.v.m. het tijdig inzetten van de kraamverzorgster bij de thuisbevalling. Als u poliklinisch of op medische indicatie gaat bevallen is de kraamverzorgende er zodra jullie thuis komen uit het ziekenhuis.

Uw persoonlijke gegevens, en uw verzekeringsgegevens, zullen wij ook controleren of deze goed geregistreerd zijn, dit is noodzakelijk voor een juiste administratieve afhandeling.