Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.


Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Op zoek naar kraamzorg Wijk en Aalburg?

​Bent u samen in de verwachting van een prachtig mooi nieuw kind? En bent u daarom op zoek naar goede kraamzorg Wijk en Aalburg? Of heeft u misschien wel vrienden die ook een kindje verwachten maar er geen tijd voor hebben om dit ook allemaal te regelen? Of is het zo dat u gewoon van te voren wilt weten hoe dit precies allemaal werkt? Dan is het verstandig om op kraamzorg Wijk en Aalburg te zoeken, maar als u alleen maar onprofessionele mensen vindt waar u eigenlijk allemaal net niet het gevoel bij krijgt wat u wel graag wilt hebben? Dan kunt u beter contact opnemen met de mensen van Novo Peri! Wij zijn een professioneel kraamzorg bureau, en werken alleen maar met mensen die hart voor hun vak hebben, en ook diploma's op zak hebben. Zo weet u zeker dat wij iedere geboorte speciaal zullen behandelen. Wij weten namelijk dat iedere geboorte anders is, en dat u op maat gemaakte zorg nodig hebt. Doordat wij dit ook uitstralen als wij bij u zijn, weet u zeker dat u de beste zorg in huis hebt! Wilt u dus een kraamzorg bij u thuis hebben die wel zijn werk doet en die weet waar het over gaat? En die ook u echte zorg geeft, en niet alleen maar stofzuigt? Dan kunt u het beste contact opnemen met kraamzorg bureau Novo Peri!

​​Wilt u een goede en handige kraamzorg Wijk en Aalburg?

​Het kraamzorg bureau Novo Peri is altijd bereikbaar, en dan hebben we het niet op kantoor uren, maar echt iedere dag en nacht! Wat u bij ons ook automatisch hebt is dat wij meteen zorgen voor het hele gezin. Dit alleen opruimen, of u als moeder helpen, maar het hele gezin steunen in deze spannende maar leuke tijd! Zo kunt u zelf altijd lekker genieten van uw kleine jongen of dochter! Wij doen gewoon de rest! Kortom, zoekt u nu nog op kraamzorg Wijk en Aalburg, zoek dan niet verder maar neem vrijblijvend contact op met kraamzorg bureau Novo Peri!


Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op
telefoonnummer: 0183-851568 / 06-13715469