Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.


Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Op zoek naar kraamzorg Werkendam?

​Wilt u bij uw geboorte van uw kind een professionele kraamzorg, waar u wel wat aan hebt? Een kraamzorg Werkendam die u helpt met niet alleen een beetje stofzuigen, maar echt met het gehele gezin? Dan bent u het beste op zijn plek bij kraamzorg bureau Novo Peri. Wij zijn een kraamzorg bureau met ontzettend veel ervaring en weten wat we moeten doen en wat er verwacht wordt op elk moment. Zo hoeft u bijna niets meer te zeggen, want wij weten vaak wat u nodig hebt. Ook als het gaat om de andere taken in het huishouden kunnen wij zo voor u over nemen, zo hoeft u uzelf daar ook niet druk om te maken. Dat zijn een aantal grote voordelen die u bij ons treft. Bij ons hoeft u dus niet te hopen dat wij misschien een keer zullen stofzuigen. Wij zullen het allemaal voor u regelen. Voor dat u met ons dingen afspreekt, komen wij graag een keer van te voren bij u langs voor een fijn kennis making gesprek. Zo weten wij van te voren al wat er van ons verwacht wordt, en hoe u het precies zou willen. Ook weet u hierdoor wat u van ons kunt verwachten en weet u precies waar u aan toe bent, zodat u hier niet meer aan hoeft te denken. Deze voordelen en nog veel meer, bij kraamzorg bureau NovoPeri. Professionele en gecertificeerde kraamzorg Werkendam nodig? Wilt u erg graag zorg voor het hele gezin? En niet alleen maar de basis? En wilt u gewoon een vaste verzorger tijdens uw kraamtijd? Niet in een paar weken tijd een aantal verschillende? Dan kunt u het beste met kraamzorg bureau Novo Peri gaan praten. Wij zijn met al onze medewerkers gecertificeerd, en hebben allemaal veel ervaring waarmee we u volledig kunnen helpen met alles wat komt kijken in uw kraamtijd. Hierdoor kunt u al uw energie en tijd steken in het genieten van de kers verse baby. Wie wilt dat nu niet? Daarom, wij zijn kraamzorg NovoPeri, de kraamzorg Werkendam​!


Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op
telefoonnummer: 0183-851568 / 06-13715469