Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.


Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Op zoek naar kraamzorg Waalwijk?

Bent u al een aantal maanden zwanger en wilt u nu toch echt alles gaan regelen? Maar komt u er ook achter dat er eigenlijk toch wel echt heel veel geregeld moet worden? En merkt u dat u moe bent en eigenlijk geen zin hebt in de huishoudelijke dingen die toch wel moeten gebeuren? Dan wordt het tijd om een kraamzorg Waalwijk te regelen. Want als u net bevallen bent weet u zeker dat u de eerste paar dagen moet bijkomen en altijd nog even moet wachten en uitrusten tot dat u de dagelijkse klusjes weer mag en kan doen. Daarom is het belangrijk dat in die tussen tijd er wel wat gedaan moet worden. En voor deze dingen zijn wij er voor u. Wij zijn een kraamzorg bureau uit Woudrichem, en werken graag iedere dag weer aan de beste zorg voor u. Doordat wij al een groot aantal jaren ervaring hebben met het verzorgen tijdens een kraam tijd, weten wij vaak precies wat u wenst of nodig hebt. Ook mede doordat wij altijd voor dat wij u komen helpen een gesprek met u aan gaan, weten we altijd wat u aan behoeftes hebt en wenst van ons als verzorgers. Ook in dat gesprek vertellen wij altijd graag wat u van ons kan verwachten, zo weten wij allebei wat we van elkaar kunnen verwachten. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker voor u om alles uit handen te geven wat u wilt! En hoeft u dus niet meer op kraamzorg Waalwijk te zoeken op het internet!

​Wilt u een kraamzorg Waalwijk met gecertificeerde verzorgsters?

Al onze verzorgers zijn gecertificeerd en hebben genoeg diploma's voor u om er zeker van te zijn dat het goed zit, ook door onze ervaring komen wij professioneel over maar bieden wij toch persoonlijke zorg. Deze zorg is voor u altijd op maat gemaakt en zult u merken dat wij echte aandacht aan u en aan uw gezin schenken. Hierdoor hoeft u zelf geen zorgen te maken, en kunt u het over laten aan deze verzorgster van Novo Peri!

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op
telefoonnummer: 0183-851568 / 06-13715469