Ervaringen

Kraamzorg Novo Peri heeft als doel om jullie een heerlijke kraamtijd te bezorgen! Onze enthousiaste en gedreven kraamverzorgsters doen er alles aan om jullie te begeleiden en ondersteunen waar nodig, zodat jullie aan het einde van de kraamtijd zelfverzekerd in de nieuwe gezinssituatie staan. We vinden het heel fijn om te horen van jullie hoe de kraamzorg ervaren is!

Baby Yvèn

Ik was erg benieuwd hoe ik de kraamtijd zou vinden, omdat ik het soms moeilijk vind om dingen uit handen te geven en het dus over te laten aan anderen.
Dit alles is me reuze meegevallen en ik heb het als erg prettig ervaren met kraamverzorgster Karin Vink!
Ik heb ook nog twee dagen extra kraamzorg erbij gekregen en vond het uiteindelijk jammer dat de kraamtijd erop zat….

 

Baby Isa

Een nare start gehad in het ziekenhuis met veel onrust en verschillende adviezen. Zodra we thuis waren kwam er rust. Kraamverzorgster Jeanette ’t Lam zorgde ervoor dat er rust kwam voor onze dochter Isa, en begon helemaal opnieuw waardoor we als ouders zijnde ook rust kregen. We hadden nu 1 aanspreekpunt. Helaas hadden wij veel zorgen rondom het gewicht van Isa. Jeanette gaf ons goed advies hoe te doen, kwam op voor de kraamvrouw en baby en zorgde voor fijn contact en betrok beide ouders hierbij.
Ondanks dat er iemand vreemd was in je huis voelde dit absoluut niet zo met Jeanette. Ze liet beide ouders hun gang gaan en liet ons groeien in onze nieuwe rol als ouders, wat heel fijn is.
Hierdoor kregen wij vertrouwen in wat we deden.
Ook met papa werd rekening gehouden en hij werd betrokken bij de zorg rondom moeder en kind. Door Jeanette hebben wij een super fijne kraamweek gehad met veel minder zorgen. Mede door haar alertheid kon onze dochter thuisblijven i.p.v. naar het ziekenhuis. Als er ooit een tweede kindje komt wil ik voor 100% zo’n kraamverzorgster, en het liefst Jeanette terug!

Groeten Fam. de Vos

Baby Lieke

Wat hebbenwij een geweldige kraamweek gehad met de meest geweldige kraamverzorgende Karin Vink! Nadat wij bij de tweede zoon een drama kraamtijd hebben gehad (door ziekenhuis opname) wilde we deze kraamweek extra gaan genieten, nou dat hebben we zeker!

Karin is een geweldige vrouw en heeft echt aan al onze wensen voldaan. Zeker hoe ze onze kinderen betrok bij de zorg voor hun nieuwe zusje! Het kraamdiploma staat vol trots op hun slaapkamers.

Wij gaan zeker Kraamzorg Novo peri aanbevelen bij zwangeren.

Groeten Fam. Smedinga

 

Baby Eliano

Lieve Jeanet de Vries en Marijke, Dank jullie voor alle goede zorgen. Dankzij jullie hebben wij een heerlijke kraamweek gehad! Al het goede toegewenst.

Peter en Lianne Nieuwkoop
Lychelle, Elmira, Jarrick en Eliano

Baby Lotte

24 juli is onze dochter Lotte geboren. Bij thuiskomst zijn we de eerste dag opgevangen door kraamverzorgster Marieke en de rest van de week was Karin van Mook bij ons. Ondanks dat Lotte ons 2e kindje is was het toch weer even wennen met een baby. Dankzij de goede zorgen van Marieke en Karin waren wij snel weer vertrouwd met zo’n klein mensje
Ook onze oudste zoon vond het wel gezellig dat er iemand in huis was, al moest hij wel even wennen en vond hij de muisjes bij het fruit maar raar .
Op de een na laatste dag van de kraamweek kregen we te horen dat Lotte een schildklier afwijking heeft. Dit is uit de hielprik gekomen. Dat was enorm schrikken en we moesten die middag meteen met haar naar de kinderarts. Gelukkig was Karin degene die met beide benen op de grond bleef staan. We hebben die dag nog contact met haar gehad, dat vonden we erg fijn!
Gelukkig gaat het nu goed met Lotte en wij genieten volop van haar.
We willen het team van Novo Peri bedanken voor de fijne kraamweek die we hebben gehad.

Groetjes Michael, Maaike, Thijs & Lotte van den Broek

 

Baby Lieke

Bij de geboorte van onze dochter Lieke maakten we kennis met kraamverzorgster Heidi. Gelijk hadden we een prettig gevoel bij haar! Ze heeft ons een geweldige kraamweek bezorgd. Omdat Lieke ons eerste kindje is, moesten we eigenlijk alles nog leren. Heidi speelde hier super fijn op in. Ze werkte met een hele fijne mix van zelf initiatief nemen en ondersteuning waar nodig. Zo kregen we elke dag meer vertrouwen in ons kersverse gezin van 3. Daarbij was het ook nog eens heel gezellig en is Heidi een hele warme vrouw met liefde voor haar vak. Dat merk je in alles. We zijn haar heel dankbaar voor wat ze voor ons heeft betekend en kijken dankzij haar terug op liefdevolle start. We hebben haar met pijn in ons hart uitgezwaaid.

Groet Fam. van Oversteeg- den Otter

Baby Romy

Superfijne kraamweek!
Inmiddels is het iets meer dan een maand geleden dat wij voor de tweede keer ouders werden. Medio december 2020 werd onze dochter Romy in het ziekenhuis geboren. Toen we de volgende dag naar huis mochten, was kraamverzorgster Marian er om ons gedurende de kraamweek te begeleiden en te verzorgen.
Marian is een lieve, zorgzame en deskundige kraamverzorgster. Er was direct een leuke klik.
Het was een fijne week, waarbij we ons hebben overgegeven aan Marian´s lieve zorgen. Marian stemde zich goed op ons af en was op een prettige manier, veelal precies op het juiste moment, aanwezig met advies, een helpende hand en/of een drankje of wat lekkers.
Mede dankzij Marian hebben we een goede opstart gehad. We hebben genoten van en kijken terug op een heerlijke kraamweek!

Hartelijke groet, Familie Van den Brink

 

Baby Maud

Na een redelijk vlotte ziekenhuisbevalling kwamen we thuis, ongeveer tegelijkertijd met onze kraamverzorgster Marijke Nieuwkoop. Zij met mondkapje op vanwege de Corona crisis wat ze maar wennen en onpersoonlijk vond. Maar dat mondkapje was direct vergeten, we zagen het helemaal niet, vanwege de ontzettende warme en persoonlijke zorg die Marijke aan ons, onze dochter Maud en onze katten bood. We hebben een behoorlijk klein huis, waardoor we (vooral de papa) bang was, dat hij zich een gast in eigen huis zou gaan voelen. Marijke had een talent om zich op de achtergrond te houden wanneer ze voelde dat we dat nodig hadden. Ik kwam erg fit de bevalling uit en deed daarom heel veel zelf en wilde ook veel zelf doen. Ik vond het erg fijn dat ik niet min of meer gedwongen rust hoefde te nemen, terwijl ik daar geen behoefte aan had. Ze wist precies op welke knopjes ze bij mij moest drukken om me toch mijn benodigde rust te laten nemen, waar ik achteraf gezien erg om moet lachen.
Ook had ze een talent om het juiste advies te geven op het juiste moment. Zo was haar advies om op de tweede dag toch tijdelijk te gaan bijvoeden met kunstvoeding, HET advies geweest, wat ervoor gezorgd heeft dat we niet in een negatieve spiraal zijn geraakt qua gewichtsverlies van Maud en de borstvoeding uiteindelijk fantastisch op gang gekomen is. We hebben ontzettend veel geleerd, zeker op het gebied van borstvoeding, en haar tips hebben ervoor gezorgd dat we elke nieuwe uitdaging op dat gebied, vooral in combinatie met het soms eigenwijze gedrag van onze dochter, goed konden opvangen en flexibel konden meebewegen. Daarnaast hebben we ontzettend veel lol gehad, gekletst en hebben we genoten van alle tosti’s ze voor ons heeft klaargemaakt.
Kortom we hadden ons geen betere kraamweek kunnen wensen en de kraamtijd vloog voorbij.

Groet Fam. v/d Vliet

Baby Eli

Wat kijken wij terug op een bijzonder fijne kraamtijd. Tien minuten nadat wij thuis gekomen waren stond kraamverzorgster Marian al voor de deur om ons te ondersteunen. Voor Marian was niets te gek en ze heeft ons veel advies gegeven en liet daarbij alle ruimte om onze eigen keuzes te maken. Bedankt lieve Marian voor je liefdevolle en professionele zorg voor Eli, de zorg voor mij als moeder en voor papa.
We zullen nog vaak terug denken aan deze fijne kraamtijd.

Sander & Iris van der Hoeven

 

Baby Lilly

Onze kraamtijd met kraamverzorgster Thea was fantastisch!
Toen Thea een paar uur na de geboorte van onze dochter Lilly bij ons thuis binnenstapte voelde het meteen vertrouwd. Ze gaf ons wat uitleg, hielp ons klaar maken voor de nacht en liet ons met een gerust gevoel achter.
De daaropvolgende dagen hebben we naast een goede verzorging kunnen genieten van een gezellige tijd. Het was zo leuk om allerlei dingen voor het eerst met Lilly te doen: douchen, aankleden, verschonen, in bad, naar buiten, etc. Thea was er altijd voor hulp en uitleg maar liet ons ook zelf alles proberen en ervaren. Zo kregen we steeds meer vertrouwen in onszelf als ouders. Daarnaast ging ze als een onzichtbare tornado door het huis: de was, de vaat, stofzuigen, poetsen. Alles werd geregeld zodat wij onze aandacht volledig konden richten op het vinden van onze draai als gezin.
Tijdens mijn zwangerschap wist ik al dat ik graag borstvoeding wilde geven maar door corona konden we helaas geen cursus bijwonen. Ik had voor mijn gevoel dus eigenlijk geen idee hoe ik dat borstvoeden aan moest pakken, best spannend. Gelukkig was daar Thea! Ze begeleidde zowel mij als Lilly op een prettige, ongedwongen manier. Hierdoor lukt het voeden nu na een week heel goed en kan ik daar helemaal van genieten samen met onze kleine meid.
Dankzij Thea kunnen wij een fijne start maken in het ouderschap en gaan we met vertrouwen de komende tijd met zijn drietjes tegemoet!

Amber (en Lucien) Spiessens

Baby Boaz

We hebben een enorme fijne kraamweek gehad samen met kraamverzorgster Karin van Mook.
Na de bevalling had onze zoon meteen veel moeite met aan de borst drinken. Hier zijn we super goed in begeleid. Alle mogelijkheden en opties werden per dag besproken en ook is de hulp van de borstvoedingscoach van Novo Peri ingeschakeld.
Doordat Karin hier steeds heel open en eerlijk in was konden we goede keuzes maken.
Ook was Karin iedere morgen erg vrolijk en opgewekt. Het was heerlijk om iedere dag met een ontbijtje op bed en een bakkie koffie samen te beginnen.
Al met al kijken we terug op een superfijne kraamweek en we gaan Novo Peri zeker aanbevelen bij anderen!!!

Fam. Schermers

 

Baby Joost

Toen wij ’s avonds uit het ziekenhuis kwamen met onze zoon hadden we geen idee wat ons die eerste nacht als ouders te doen stond. Gelukkig kwam kraamverzorgster Jeanet om ons hierop voor te bereiden. Meteen gaf ze ons het gevoel dat we het gingen redden met z’n drietjes.
Ondanks dat het aanpoten was voor de kleine man (hij was drie weken te vroeg), heeft Jeanet ons binnen een week klaargestoomd om de zorg voor hem samen voort te zetten en elke kleine stap vooruit te vieren!

Maarten en Tanja Korevaar

Baby Isa

Deze keer verliep de kraamzorg direct goed. We hadden namelijk minder leuke ervaringen met de kraamzorg die we 3 jaar geleden hadden. Toch gaven we Novo Peri weer een kans omdat we dachten dat het niet aan het kraambureau lag, maar juist aan de kraamverzorgster. De kraamverzorgster die nu kwam was Marion. Ze gaf ons goede adviezen en legde ons niets op. Ze was lief en rustig en trad niet op de voorgrond.
Wat wij ook belangrijk vonden was dat het zou klikken met onze dochter Lotte. Lotte tikte al vrij snel tegen het been van Marion om iets te laten zien. Dat was voor ons al een teken dat het goed zat, aangezien ze niets van vreemde mensen moet hebben. Marion betrok Lotte ook bij de verzorging van Isa. Ze was zo trots dat ze mocht helpen op haar manier.
Het huishouden en de was uit handen geven is bij mij echt wel een dingetje, maar dat werd uitstekend gedaan!
Super bedankt voor alles!

Groetjes van Freddy en Anne Poelakker, trotse ouders van Lotte en Isa!

 

Baby Sam

Na een voorspoedige thuisbevalling met o.a hulp van kraamverzorgster Gerda, werd onze zoon Sam opgenomen in het ziekenhuis. Na twee nachten mochten we weer naar huis, waar Gerda klaar stond voor de start van onze kraamweek. En wat voor een kraamweek..! Vanaf het moment van thuiskomst hebben we enorm genoten, mede dankzij Gerda. Dankzij haar tips en adviezen ging het geven van de borstvoeding met de dag beter. Gerda heeft met zo veel liefde, zorgzaamheid en empathie voor ons gezinnetje gezorgd – het voelde enorm vertrouwd! Het huishouden hield ze op orde, we hadden gezellige en serieuze gesprekken en hebben ook veel met elkaar gelachen. We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Een kraamverzorgster als Gerda is echt goud waard. Nogmaals ontzettend bedankt Gerda voor de lieve zorgen voor Sam en voor ons.

Groetjes, Martijn, Anja en Sam

Baby Nova

Kraamverzorgster Jenine maakt van ieder moment een feestje! Ze is zo opgewekt en vrolijk dat het gewoon aanstekelijk is!
Ze leert rustig hoe bepaalde handelingen gedaan moeten worden, geeft uitleg over alles en luistert naar alle wensen.
Ze was voor onze dochter Nova zo lief en zorgzaam en gaf mij de ruimte om rust te nemen wanneer ik dat nodig had.
Na de bevalling (via keizersnede) had ik het even moeilijk omdat alles zo onverwachts was gegaan, maar na Jenine haar lieve woorden was mijn “rot” gevoel snel weg!
We zijn Jenine zó dankbaar voor alle goede zorgen, we hopen haar nog eens te zien!

Groeten Familie Montezinos

 

Baby Indy

Wat een fantastisch kraamweek hebben wij gehad met kraamverzorgster Thea.
Tijdens en na een pittige thuisbevalling stond Thea voor ons klaar. Thea is een hardwerkende, gezellige kraamverzorgster met veel kennis en passie.
Ze liet ons snel wennen aan de zorg voor ons eerste kindje Indy. Alles voelde heel natuurlijk en we hebben veel gekletst en konden alles bij haar kwijt.
Het was een kraamweek om nooit meer te vergeten. Thea bedankt!

Liefs Casper, Marieke & Indy

Baby Julia

Op 27 september is onze dochter en zusje Julia geboren. De bevalling verliep erg vlot, gelukkig was onze kraamverzorgster Gerda de Jong net op tijd. We herinnerden ons nog de fijne kraamweek van Nora (2017) en dus waren we erg blij dat Gerda ook deze keer weer voor ons klaar stond. Wat was het fijn om mijn collega voor een week in huis te hebben. Het was een fijne, gezellige week, waarin ze ons met veel liefde verzorgde. Ook voor onze oudste dochter Nora was het elke dag een feestje. Ze stond elke ochtend op de uitkijk. De liedjes die Gerda met haar zong horen we nog zeer regelmatig. Dank je wel dat je Arinda begeleidde met de borstvoeding en aanspoorde en bijstond om toch door te gaan. Je kennis, geduld, liefde en zorgzaamheid hebben we allemaal gevoeld. Dank je wel voor deze onvergetelijke week.

Liefst Bert, Arinda, Nora en Julia

 

Baby Abe

Lieve kraamverzorgster Gerdien, wat hebben we genoten van de kraamweek dankzij jou!
Je liefdevolle zorg voor Abe, je oplettendheid en gezelligheid. Je zorg voor mij als moeder maar ook zeker papa werd bij alles betrokken. De wasjes, het schone huis, de lekkere fruitjes en beschuitjes.
Kortom; je bent een topper!
Ik beveel Novo Peri absoluut bij iedereen aan.
Jullie hebben ons geweldig geholpen bij de eerste week van ons eerste wonder.
Duizend maal dank!

Familie van Dijk- Redelijkheid

Baby Ayden

Onze kleine man kwam onverwachts een maand te vroeg en ook nog eens op een spectaculaire manier.
Na drie dagen in het ziekenhuis mochten we naar huis, en toen kwam kraamverzorgster Karin.
De klik was er direct en ze paste direct in ons gezin.
Karin is erg kundig en heel fijn in de omgang. Ondanks haar eerste prematuur baby deed ze het perfect!
Karin deed het super met kleine Ayden en met ons.
Het was een gezellige week en we missen haar!
Karin bedankt!
Magda ook bedankt voor alles:)

Familie Koreneef- de Kreij

 

 

Baby Maud

Wij hebben onze kraamtijd ontzettend goed en fijn ervaren. Er werd enorm geholpen met de paniek in de nacht van moeder. Deze werd helemaal weggenomen met oplossingen/ideeën van kraamverzorgster Marijke. Al met al een erg fijne ervaring. We raden Marijke in ieder geval zeker aan! Dank jullie wel voor de goede zorgen.

Familie Gunneweg- Verberk

Baby Esmé

Kraamverzorgster Patricia heeft ervoor gezorgd dat de kraamweek een mooie tijd is om op terug te kijken. Ze verdeelde de aandacht goed tussen moeder en dochter. Maar ook papa en grote broer kwamen niets te kort.
We hebben vele leuke gesprekken gehad en ook heel veel deskundig advies gekregen.
We willen Patricia enorm bedanken!

Remco, Wendy, Sven en Esmé

 

 

Baby Jayden

Ik heb als kersverse moeder enorm kunnen genieten van mijn kraamperiode. Kraamverzorgster Marijke gaf ons gelijk het gevoel dat we alles aan haar over konden laten. Ze heeft niet alleen oog voor moeder en kind, maar ze heeft ons geholpen om met z’n drieën een gezinnetje te zijn. We hebben een heerlijke week gehad dankzij Marijke. Echt een kraamverzorgster die geboren is voor het vak!

Familie van Geffen / van Drunen

Baby Juna Mae

Wij hebben een ontzettende fijne kraamweek gehad met kraamverzorgster Karin Vink. Het enige wat wij over haar zeggen is dat zij echt een topper is!

Ze heeft ons in de kraamweek alles heel goed geleerd. We begonnen als onzeker ouders van ons eerste kindje, maar zijn gegroeid tot zelfverzekerde ouders, alleen maar door de goede adviezen en tips van Karin. We hebben ook ontzettend gelachen, maar er zijn ook tranen geweest. Karin kon mij zo goed bereiken dat we hele emotionele gesprekken kunnen hebben en dat ik ook vol goede moed en zelfvertrouwen door kan gaan. Ze had aandacht voor heel ons gezin. Niet alleen voor onze dochter maar ook voor mij, mijn man en onze hond om even een balletje te trappen in de tuin. Er was niks teveel gevraagd.

Ik kan alleen maar goede dingen vertellen over Karin. We gaan haar ontzettend missen. Deze vrouw heeft een hart van goud.

Familie Barendse- van Rijswijk

 

 

Baby Luuk

Wij hebben na vier keer kraamzorg van andere organisaties deze keer gekozen voor Novo Peri. Het leek ons erg fijn om één kraamverzorgster te hebben dan om steeds minimaal twee. Wij hebben van deze keuze beslist geen spijt, want we hebben van deze kraamweek genoten. Het was super gezellig. Ook de andere vier kinderen vonden het leuk. Het heerlijke fruithapje wat ze óók kregen. De pannenkoeken op de laatste dag. Kraamverzorgster Jenine maakte er echt een feestje van!

 

Groetjes Pieter, Elise
Rik-Thijs-Daan- Rens & Luuk

Waar we voor staan

Eén vaste
kraamverzorgster

Gegarandeerd maximaal
aantal uren kraamzorg

Een persoonlijk intake-
gesprek bij u thuis.

Zorg voor het
hele gezin!