Ervaringen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Baby Lars

We zijn zeer hartelijk ontvangen na een spannende ( bevalling) ervaring met een keizersnede. Toen Heidi binnen stapte bij ons viel er al een last van mijn schouders. Wat een leuke vrouw. Dat moet vast goed komen de komende dagen. En zo ging het ook, ze is zeer vriendelijk en niet opdringerig. Vraagt of er nog wat verbeterd moet worden. Voor ons hoefde ze niks te veranderen want het liep gewoon soepel. Onzer meiden van 7 en 3 jaar weken niet meer van haar zij, daar ging ze heel goed mee om . Amber en Noelle zijn zo dol op haar geworden. Gezellig knutselen, samen de was opvouwen en Liam de fles geven, wat wil je nog meer. En onze Lars niet te vergeten, die heeft de goed zorgen gekregen waar nodig was. Heidi we hebben echt van je genoten. Veel geluk verder. Bedankt !

Groetjes Familie Kooijman

Baby Roos

Een geweldige kraamweek hebben wij gehad met Marian Bouman. Zo behulpzaam en legt alles goed en rustig uit. Veel geduld en zorgt goed voro het huishouden erbij. Elke dag een heerlijke fruit creatie. We hebben veel geleerd en kijken er met een glimlach op terug. Dankjewel voor de fijne week !

Groetjes Corne, Jessica en Roos

Baby Iza

Na een snelle bevalling was daar Janet. Vanaf de eerste minuut zijn we aan de hand genomen om een goede start te creëren voor ons zoontje. Alle beginselen zij ons in alle rust aangeleerd. Allemaal nieuwe ervaringen. Borstvoeding, douchen badderen, verschonen. Dankzij het geduld, kennis en vaardigheid van Janet zijn we echte ouders geworden. wat was het fijn om alle vragen te kunnen stellen. Van onzekere papa en mama zijn we gegroeid naar zelfstandige ouders. zonder kraamzorg, wat een gemis. Natuurlijk waren er na de kraamperiode nog vragen.. Gelukkig konden we nog bellen met de organisatie en eventueel de borstvoedingscoach inschakelen. Hopelijk hebben we dat allemaal niet nodig. Al met al kijken we terug op een super fijne kraamtijd.

Janet, bedankt voor deze onvergetelijke tijd!

Baby Nora

Wij hebben nog 4 dagen mogen genieten van de zorg van Marijke. Na een week in het ziekenhuis , door een infectie bij onze dochter Nora, hadden wij thuis nog hulp om op te starten en de overige dagen voor de verzorging van ons. Het contact met Magda verliep erg soepel waardoor bij thuiskomst Marijke al op de stoep stond. Marijke wist ons gerust te stellen als wij vragen hadden en is erg lief en zacht voor Nora. Haar rust gaf ons ook zelfverzekerdheid. Marijke en Magda ; heel erg bedankt voor de afgelopen kraamdagen!

Baby Jula

Fijn dat jullie zo hebben genoten van een heerlijke kraamweek ! – Dankzij kraamverzorgster Patricia hebben wij een heerlijke kraamweek gehad. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen met de zorg van onze dochter Jula. We hebben veel kennis, goede adviezen en vertrouwen van Patricia gekregen. Kortom : het was een zeer gezellige, mooie week! Bedankt daarvoor.

Groetjes Jasper, Jarony en Jula

Baby Ran

Op 14 Augustus 2018 werd onze dochter en zusje Puck d.m.v. een keizersnede geboren. Na 2 dagen ziekenhuis mochten we al naar huis. Kraamverzorgster Marian stond ons al op te wachten en hielp ons op weg richting de eerste nacht alleen. Een hele week werden we door haar in de watten gelegd. Het huis was spik en span en ze hielp de voeding van Puck op de rit te krijgen. We werden goed geïnformeerd over alle babyzaken die inmiddels weggezakt waren en wij werden allemaal goed verzorgd. Kortom; een onbezorgde kraamtijd waarvan we heerlijk hebben kunnen genieten. Bedankt Marian!

Baby Liam

Op dinsdag 7 augustus 2018 is onze prachtige zoon Liam geboren. Na een best zware bevalling hebben wij 1 nachtje in het ziekenhuis moet blijven. En woensdag konden we naar huis, en hebben we kennis gemaakt met kraamverzorgster Heidi. Wij hebben Heidi ervaren als een onwijs lief en zachtaardig persoon. Ze heeft ons goed verzorgd en zorg gegeven die we nodig hadden. Want door mijn zwakheid was mijn energie zeer laag. Maar daar was Heidi die altijd voor ons klaar stond, qua gesprekken, zorg voor ons als gezin en hulp in huis. En wat hebben we gelachen met z’n allen. Bedankt voor deze tijd en zullen je niet vergeten!

Veel liefs Leon & Agatha -xxx- Liam

Baby Finn

Wij hebben de kraamtijd als erg fijn beleefd. Kraamverzorgster Thea was onze kraamverzorgster. We hadden meteen een klik en ze stelde ons gelijk op ons gemak in ons eigen huis. Alles werd rustig en duidelijk verteld over hoe we het aan konden pakken. We hebben veel geleerd van Thea, maar ze zei altijd “Je moet het doen zoals je zelf wilt, en dit zijn gewoon handvaten”. Eenmaal de laatste dag hadden we het gevoel dat we het zelf goed gaan redden, mede dankzij Thea! We hebben echt kunnen genieten van de eerste week, en alles er omheen werd goed bijgehouden. Het was top. Bedankt!

Vrijdag 13 juli, voor ons een feestdag! Onze Lauren werd geboren! En dankzij kraamverzorgster Patricia volgde een feestweek. Patricia zorgde voor mij, mijn man, het huis en het belangrijkste voor allebei onze kinderen. Zowel Lauren als Bram kwamen niets tekort. Patricia was meteen Bram zijn vriendin. Bedankt voor alle gezelligheid!

Fam. van der Zijden

Baby Sem

Na een nachtje ziekenhuis kwamen we ’s avonds thuis. Kraamverzorgster Heidi kwam ons helpen om op te starten voor de eerste nacht thuis. Ze gaf ons de informatie die nodig was en legde alles super duidelijk uit! De dagen erna werden we heerlijk verwend; fruitcocktails, super liefdevolle verzorging, gezelligheid en ook het huishouden werd goed bijgehouden! Er was super veel aandacht voor onze kleine man Sem en ons. Alle vragen werden beantwoord, tips gegeven en dit allemaal op een heel rustige, en duidelijke manier. We hebben alle 3 super genoten van de kraamtijd en top begeleiding van Heidi. Dankjewel!

Groeten Fam. Hoefnagel

Baby Coco-Philou

De kraamtijd is een belangrijke stap voor een goed begin naar de toekomst, daar heeft onze kraamverzorgster (Karin) goed bij geholpen. Kan niet beter. Deskundig in haar beroep en meedenkend in de “life style” van het gezin. Zelfs een enorm goede indruk achter gelaten bij onze andere dochter Lilly-Rosé (Roodkapje :-)) De beleving in zijn totaal voor ons gezin is geweldig, en ik zie geen punten voor verbetering. Naast het goed verzorgen van de vrouw en kind heeft ze laten zien dat op het gebied van voeding(borstvoeding) er zeer belangrijke tips en uitvoeringen mogelijk zijn, wat de vrouw tot zeer bijzonder heeft ervaren. Huishoudelijke taken werden verricht op het moment dat ze haar handen vrij had,en wat voor mij (Clark), een hoop werk uit handen heeft genomen. Zeer behulpzaam. Wij zijn zeer tevreden over “Novo Peri” kraamzorg, en met nadruk op onze kraamverzorgende Karin. Hartelijk dank voor deze mooie tijd en goede gezonde start van onze dochter Coco-Philou Diepenhorst!

Baby Madine

Het was een ontzettende fijne tijd, en veel geleerd in de kraamtijd. We willen Janet ontzettend bedanken hiervoor!

Engel, Erika en Madine van Aalsburg

Baby Rens

Om half vier ’s nachts braken mijn vliezen en na een vlotte bevalling is onze zoon Rens om half een in het ziekenhuis geboren. Kraamverzorgende Jenine heeft ons een groot deel van de bevalling bijgestaan. Om vijf uur in de middag mochten we naar huis en rond zeven uur stond Jenine weer bij ons op de stoep. Ze heeft ons goed op weg geholpen voor die eerste nacht. Rens wilde niet aanhappen en op advies van Jenine zijn we gestart met een tepelhoedje. De voeding kwam vervolgens snel op gang en Rens werd meteen een heel tevreden mannetje. Vooraf maakte ik me druk over onze zoon Friso, maar deze zorgen waren geheel onterecht. Friso kon goed met Jenine opschieten en dit gaf mij ook veel rust. Jenine, bedankt voor alle goede zorgen, zowel voor Rens & Friso als voor mij! Ik kijk met veel plezier terug op onze kraamweek, iets wat ik me van te voren niet kon voorstellen.

Veel liefs Arjan, Anne-Co, Friso & Rens van der Meer

Baby Luuk

Op tweede paasdag begon de bevalling. Nadat de verloskundige en kraamverzorgster Marion er waren, ging de bevalling heel snel en werd om 1.11 onze zoon Luuk geboren. We hebben een fijne kraamweek gehad. We hebben veel adviezen van Marion gekregen, maar ook alle ruimte om onze eigen keuzes te maken. Ook heb ik veel tips gekregen voor de borstvoeding, waar ik veel aan heb gehad. Grote zus Sophie mocht helpen met in bad doen van Luuk, waar ze erg van heeft genoten. We zijn de hele week verwend, waardoor we hebben genoten van de kraamweek!

Liefs van Arno, Hanneke , Sophie & Luuk

Baby Tessa

Wij willen onze kraamverzorgster Gerdien erg bedanken voor de goede zorgen. Voor ons is dit ons eerste kindje dus allemaal nieuw. Maar dankzij haar hebben wij in deze week veel mogen leren. En gaan wij als gezin goed voorbereid van start. Maar ook buiten dat om heb ik mijn kraamweek als prettig ervaren omdat de klik voor ons als gezin er was. De rust die zij ons gaf als ze binnen kwam voelde ontzettend fijn. En we zullen haar graag in de toekomst weer zien.

Liefs Tessa, Johan en Ellen Kloosterman

Baby Maud

Op 14 maart is onze tweede dochter Maud geboren en nadat we twee dagen later uit het ziekenhuis naar huis mochten, stond kraamverzorgster Karin voor ons klaar. Wat een hoop gezelligheid bracht zij mee! We hebben kunnen genieten in onze kraamweek van haar humor, maar ook haar rustige uitstraling in de verzorging aan Maud was heel prettig. Daarbij is Karin betrokken bij het hele gezin. Grote zus Lotte mocht steeds helpen en was maar al te trots op haar taakjes bij het wegen en wassen. Wij hebben opnieuw kunnen genieten van een fijne kraamtijd dankzij de goede zorgen van Karin, bedankt daarvoor!

Baby Noor

Op dinsdag 2 januari is na een snelle en pittige bevalling onze dochter en zusje Noor geboren. Na een paar dagen in het ziekenhuis kwamen we donderdagmiddag weer thuis. Vrijwel meteen stond daar kraamverzorgster Jenine op de stoep. Ze heeft ons geholpen alles op te starten en ons klaargestoomd voor de eerste nacht met z’n viertjes. We hebben ontzettend genoten van de kraamweek, waarin we fijne zorg op maat mochten ontvangen van Jenine. Ook onze oudste dochter was weg van haar en begon ’s morgens meteen te roepen als de deur open ging. We vonden het fijn dat de oudste zo bij alles betrokken werd en dat ze echt mocht helpen haar zusje te verzorgen. Verder had Jenine goede tips voor ons, was ze erg belangstellend en wist ze perfect in te spelen op wat wij als gezin nodig hadden om ook na de kraamweek als gezin verder te kunnen bouwen. Jenine; bedankt voor alle goede zorgen. Je bent een topper!

Liefs Robin, Sanne, Suus en Noor Meerloo

Baby Fedde

Onze kraamtijd was zeker geslaagd door de geweldige hulp van kraamverzorgster Karin! Ik ben thuis bevallenen daar was Karin ook bij aanwezig. Ze maakte direct onderdeel van ons huishouden en heeft fantastisch voor ons gezorgd. In de ochtend en middag kreeg ik feestelijk versierde boterhammetjes, zodat ik deze week niks tekort ben gekomen. Ze zorgde voor ons hele gezin en betrok onze dochter Filine op een spontane manier bij de verzorging van Fedde. Daarnaast gaf ze op een prettige manier tips en alle informatie die we moesten weten. Ze bood een luisterend oor op de momenten dat de kraamtranen naar boven kwamen en was altijd in voor een gezellig praatje. Ondanks dat de kraamweek best pittig was, hebben we genoten van de aanwezigheid en hulp van Karin. Nogmaals hartelijk bedankt!

Dirk, Nynke, Filine en Fedde

We hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad! Kraamverzorgster Evelien heeft ons alles geleerd, en wat was er veel te leren over onze Samuel! Ook was er persoonlijke aandacht en dat vonden we erg fijn! Omdat ons eerste kindje kort na de bevalling is overleden (24 + 3 wk), was deze periode bijzonder spannend voor ons. Evelien nam hiervoor de tijd en aandacht die we nodig hadden! dat gaf de kraamtijd een extra dimensie. We kijken terug op een hele fijne, leerzame & gezellige kraamtijd. Hartelijk bedankt Evelien!

Groetjes Bert & Corrie Vera* Samuel

Baby Thijmen

Donderdag 11 januari 2018 is onze zoon Thijmen geboren, drie weken te vroeg na een vlotte en snelle bevalling. Vrijdag mochten we naar huis vanuit het ziekenhuis en al vrij snel stond kraamverzorgster Clara voor de deur. De klik was meteen goed en ze voelde voor ons al snel vertrouwd. Ze heeft ons erg goed geholpen en verzorgd. Ze stelde ons gerust en gaf vele goede adviezen. Op de helft van de kraamweek moest Clara stopen met het werk i.v.m. ziek zijn, erg jammer vonden we dat. Het kwam onverwachts, maar al snel stond kraamverzorgster Marieke voor de deur. Een bekend gezicht voor ons, dat was erg fijn! Ook met Marieke was er al snel een gezellige klik en fijne gesprekken. Veel tips en adviezen gekregen. Wij kijken terug op een hele fijne en goede kraamweek!

Groeten Marcel, Karin en Thijmen