Ervaringen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Baby Levi

Vrijdag 29 december 2017 is in het ziekenhuis onze zoon Levi geboren. Nadat we een nachtje in het ziekenhuis moesten blijven konden we de volgende dag naar huis. Thuis aangekomen stond binnen een half uur Patricia op de stoep. Aangezien mama en Levi heel moe waren heeft ze ons naar bed geholpen en is ze beneden met papa alles door gaan spreken. Aangezien we voor het oud en nieuw weekend stonden zouden we een wissel krijgen. Op oudejaarsdag stond Gerda op de stoep en ook op nieuwjaarsdag. Dit waren 2 super leuke en gezellige dagen waarin we veel goede tips kregen maar ook veel liefde en aandacht. Het waren roerige dagen vanwege de wind. Op 2 januari stond Patricia weer op de stoep. Ook deze dag was fijn en gezellig. Die nacht was er helaas een fikse bui waardoor wij als molenbewoners door de harde wind in de ochtend de schrik noch in onze benen hadden. Gerda en Patricia bedankt voor jullie professionaliteit, gezelligheid, liefde, tips, en fijne gesprekken. Wij hebben het als zeer fijn en waardevol ervaren en we begrepen jullie ook. Wij hadden een huis met een uitdaging. Je komt als kraamzorg overal maar jullie waren nog nooit in een molen geweest om te kramen.

Liefs van Levi, Hans en Lydia Lock

Baby Phiene

Wij hebben een fantastische kraamtijd gehad met kraamverzorgster Karin! Het was heel fijn dat ze bij onze bevalling aanwezig was in het ziekenhuis en met ons mee naar huis is gegaan. Er was direct een goede klik. Karin heeft ons met veel enthousiasme en vertrouwen alles geleerd wat we moeten weten en kunnen om voor onze kleine meid te zorgen. Ze heeft daarnaast heel veel geduld en goede kennis over de borstvoeding, die best even puzzelen was deze week. Naast alle goede zorgen voor de kleine, het huishouden en mijn man, kijk ik ook met veel plezier terug op de fijne gesprekken van deze week. Heel fijn om een luisterend oor te krijgen tijdens deze hele mooie en ook soms emotionele periode. Kortom: een zeer betrokken kraamverzorgster die wij hopelijk in de toekomst terug gaan zien!!

Groeten Arjan, Lotte en Phiene

Kraamverzorgster Patricia was ook de kraamverzorgster bij ons eerste kind en ik herkende direct haar stem toen ze binnen kwam. Het was heel fijn en vertrouwd dat ze dit keer aanwezig was bij de bevalling. Ik wist dat mijn gezin en ik bij Patricia in goede handen zijn waardoor ik met een gerust gevoel de kraamtijd in ging. Patricia verzorgt en adviseert heel goed en is oprecht geïnteresseerd in je situatie. Ze is heel belangstellend. Ik wens ieder gezin zo’n fijne kraamtijd met zo’n fijne kraamverzorgster!

Baby Chelsea

Na de vroeggeboorte van mijn zoontje Jayden is dit een totaal nieuwe ervaring voor me geweest. Gelijk na de bevalling mijn prachtige dochter mee naar huis genomen, wat een fantastische ervaring en ultiem geluk. Bij thuiskomst gelijk gerust gesteld met de goede opstartzorg van kraamverzorgster Clara, het was immers al half 9 in de avond. Ik heb in de kraamweek heel veel aan haar gehad en ben ook gerust gesteld waar nodig. Ze heeft me fantastisch geholpen zowel met Chelsea als in het huishouden. Ook in het hele gezin is ze een fantastische vrouw zoals ik heb ervaren. Ook nam ze de tijd om Jayden overal bij te betrekken en lekker met hem een spelletje te doen. Ik ga haar missen en de week is veel te snel gegaan. Ze is buiten kraamverzorgster ook een vriendin geworden en hoop zeker wat contact met haar te houden! Lieve Clara bedankt voor alles!

Kraamverzorgster Karin had vanaf binnenkomst bij ons thuis vrijwel gelijk door wat wij op welk moment nodig hadden. Ze heeft onze zoon Rev en mij super verzorgd en ondersteund. Ook voor de grote broer van Rev was ze lief en gezellig. Wat zullen we haar missen! Bedankt voor je steun, hulp en ook zeker je gezelligheid Karin!

Groeten!

Baby Roosmarijn

Wij hebben kraamzorg gehad van Novo Peri, Een deskundige kraamverzorgster Jenine kwam bij ons. Haar advies, hulp, deskundigheid was geweldig. Ze had alles in huis voor een perfecte kraamtijd. De omgang met moeder, baby en de grote broers was heel gezellig en goed. Een van de kinderen wilde dat Jenine zou blijven tot de baby 1 jaar was!

Groet Dirk en Cora Thijmen, Stijn, Olivier en Roosmarijn

Baby Javi

Op 2 november om 22.36 uur is onze zoon Javi na een voorspoedige bevalling thuis geboren. Vanaf het eerste moment heeft kraamverzorgster Marian ons heel goed geholpen in de zorg voor Javi. Daarnaast zijn we verwend met ontbijt op bed, fruitcocktails en alle andere dingen die ze voor ons heeft gedaan. Marian heeft ervoor gezorgd dat we rust hadden in huis en ik de rust had om de eerste dagen in bed te blijven. We hebben ontzettend veel van Marian geleerd. Ze is heel betrokken en zorgzaam. We hebben erg veel gehad aan haar deskundigheid, tips en trucs. Ook buiten de zorg hebben we het gewoon heel erg gezellig gevonden! Terugkijkend is het een ontzettend fijne kraamweek geweest, waar we Marian erg dankbaar voor zijn!

Tom, Marije en Javi

Baby Senn

29-10-2017 is onze derde zoon & ons broertje Senn geboren. Dit was de eerste keer dat wij zorg kregen van Kraamzorg Novo Peri. Tien dagen mochten wij genieten van de fijne verzorging van kraamverzorgster Gerda! We zijn alle vijf enorm verwend door haar. We kijken dan ook terug op een hele mooie week. Nogmaals heel hartelijk bedankt. Gerda je bent een topper!

Veel liefs fam. Buijserd, Nieuwland

Baby Jur

Op 23 Oktober is onze zoon Jur geboren. Wat was het bijzonder dat mijn collega kraamverzorgster Jenine bij deze thuisbevalling aanwezig was. Fijn dat we ook deze kraamweek weer mochten genieten van haar goede zorgen, haar kennis en kunde, een luisterend oor, gezelligheid en vooral ook veel humor. Wat hebben we gelachen. En wat was onze oudste dochter Nine blij met de aanwezigheid van Jenine. ’s Ochtends kon ze niet wachten totdat ze binnenkwam, niets was haar te gek. Samen beschuitjes smeren, puzzels maken, Jur verzorgen, heel veel keer verstoppertje spelen en zelfs helemaal volgeplakt worden met stickers. Lieve Jenine; Nine heeft echt genoten en heeft het nog vaak over je. Ook Martin en ik hebben een geweldige week gehad, waarop we met een heel fijn gevoel terug kijken. Onwijs dankjewel daarvoor ! Tot snel

Liefs Martin, Suus, Nine en Jur

Baby Lauren

Op dinsdag 3 oktober is na een snelle bevalling onze dochter Lauren geboren in het ziekenhuis en kraamverzorgster Thea was daar ook aanwezig. Wat was ze lief! Een echte steun in de rug! Toen we eenmaal thuis waren stond Thea al snel op de stoep. Ze heeft er echt voor gezorgd dat wij onbezorgd van onze kraamtijd konden genieten. Het leek soms wel of we in een hotel zaten. Thea was geweldig voor Lauren, maar ook voor onze oudste dochter Sarah. Dit vonden wij erg belangrijk. Het was ongelooflijk om te zien hoe snel er een klik was tussen Sarah en Thea. Zonder iets te forceren werd het vertrouwen bij Sarah gewonnen! Thea, ontzettend bedankt voor de goede zorgen en je goede adviezen. Je gaat nog heel veel gezinnen een geweldige kraamtijd bezorgen!

Edwin, Ariette, Sarah en Lauren

Baby Ilvy

Na een pittige bevalling en 24 uur ziekenhuis mochten Ilvy en ik naar huis. Op zondag kregen we hulp van kraamverzorgster Marieke. Zij was erg lief en kundig en bood een luisterend oor. Helaas kon zij maar 1 dag blijven. Op maandag kwam Viola, zij is de verdere kraamweek ook gebleven. Viola is erg lief en weet van aanpakken. ook al is Ilvy ons derde kindje is het fijn als alle kennis weer wat opgefrist wordt. Viola bood een luisterend oor, ze is lief voor de andere kinderen. Allemaal zijn we erg verwend door Viola. Mede dankzij haar kunnen we terug kijken op een hele fijne kraamweek!

Lieve groet Dirk, Charissa, Vince, Milou en Ilvy

Baby Noëmi

Wij hebben en super kraamweek gehad met kraamverzorgster Karin. Ze was ontzettend lief voor onze dochter Noëmi. Karin is deze week echt onze reddende engel geweest na een zware en intensieve bevalling. Ze is erg begripvol en respectvol in elke situatie. Ze luisterde echt naar ons en gaf ons de nodige raad of steun wanneer we het nodig hadden. Kortom: Karin is een topvrouw met liefde voor haar werk! En met een hart van goud. Ik en mijn vriend zouden haar aan iedereen aanbevelen! We gaan je missen Karin! En hopen je bij een eventuele volgende zwangerschap weer terug te zien.

Baby Lotte

Mijn man Freddy en ik kijken terug op een mooie kraamtijd! ’s Avonds rond half 9 kwamen we thuis uit het ziekenhuis. Rond 21.00 uur stond kraamzorg op de stoep. We kletsten over hoe de bevalling gegaan was en zij vertelde duidelijk wat we die nacht moesten doen. We hebben ontzettend veel van onze kraamverzorgster geleerd. Ook kon ik het loslaten dat er iemand anders ons huishouden deed en onze was. Ik ben daarin nogal een controlefreak, maar had alle vertrouwen in de kraamverzorgster. Verder was onze kraamverzorgster gewoon ontzettend lief en werd er goed voor ons gezorgd. Halverwege de week belde Magda van Novo Peri op om te vragen of wij tevreden waren over de zorg. Dit vonden we ook erg netjes. Wij raden Novo Peri zeker aan!

Groetjes Freddy en Anne Poelakker, trotse ouders van Lotte 🙂

De kraamtijd heb ik als zeer prettig ervaren. Ik vind het erg waardevol dat dezelfde persoon die bij de bevalling aanwezig is ook de hele kraamtijd doet. Aangezien onze zoon een moeilijke start heeft gehad was er best wat hectiek rond mijn bed. Hierdoor gaat er veel langs je heen. ik vond het heel fijn om later in de week de gehele gebeurtenis met onze kraamverzorgster Jenine te bespreken, ook goed voor de verwerking. Ook het borstvoeden ging in het begin moeizaam, maar ze gaf steeds goed advies, drong niets op. Gelukkig is het gelukt. Ik kon met al mijn vragen (en dat waren er veel 🙂 ) terecht en was aan het einde van de week een stuk zekerder. En naast alle adviezen was het ook gezellig!

Fam. van Beek

Baby Lev

Op 16 september is onze zoon Lev geboren. Kraamverzorgster Karin was net te laat om bij de vlotte bevalling te zijn. Karin heeft ons goed geholpen om de eerste nacht goed te kunnen zorgen voor ons mannetje. We hebben een hele fijne week met Karin gehad. We hebben genoten van het lekkere fruit, haar gezellige Brabantse babbel en zijn erg blij dat ze ons zo goed geholpen heeft met het op gang brengen van de borstvoeding! Ook onze eerste zoon Sil vond het leuk om Karin in huis te hebben. Karin: bedankt voor al je hulp, je deskundigheid en gezelligheid!

Liefs Johan, Daphne, Sil en Lev

Baby Lynn

Vrijdagmiddag 15-9 is onze mooie dochter Lynn geboren in het JBZ. We moesten nog 2 dagen in het ziekenhuis blijven ter controle. Zondagmiddag ongeveer 15.00, eindelijk mogen we naar huis! Eenmaal thuis aangekomen stond kraamverzorgster Marian al voor de deur. Super snel! Die middag heeft Marian samen met Dennis het één en ander doorgenomen om de avond en nacht door te komen. De volgende ochtend om 08.00 was Marian er weer. We hebben het getroffen met Marian! Wat een lieve, behulpzame vrouw. Voor onze Lynn was ze ook ontzettend lief. We hebben veel van haar geleerd en heel de week zijn we goed geholpen. We kijken terug op een fijne kraamweek!

Groetjes Dennis, Angela en Lynn de Rover

Baby Noor

Wij hebben onze kraamtijd als zéér prettig ervaren! Kraamverzorgster Riëtte is bij ons geweest van donderdag tot maandag. Ze was geïnteresseerd in ons en de baby, het advies wat ze gaf was erg leerzaam en we hebben veel geleerd. Ook was Riétte kalm en rustig wat wij fijn vonden. Bedankt voor de leerzame & fijne kraamweek Riëtte!

Groetjes Gienus, Josje & Noor

Op 8 september is onze dochter Zara geboren, na 1 nachtje ziekenhuis zijn we thuis gekomen. Daar was gelijk onze kraamverzorgster Janet. Ze heeft ons de hele week goed verzorgt, begeleid en vooral heel veel dingen geleerd. We hebben de kraamweek als zeer fijn en bijzonder ervaren zeker dankzij Janet. Bedankt voor alle goede zorgen!

Marc, Mariet en Zara Meijs

Na een klinische bevalling kwam kraamverzorgster Marian bij ons thuis langs om de opstart te doen, zodat we goed voorbereid de nacht in konden. We waren erg blij met de aanwezigheid van Marian. Zij heeft ons goede adviezen gegeven en greep adequaat in toen bleek dat ons zoontje iets te veel afgevallen was. Ze steunde onze keus voor borstvoeding en heeft daarin hele bruikbare adviezen en tips gegeven. Daarnaast werkt Marian heel secuur en nauwkeurig en het was ontzettend fijn om zo verzorgd te worden door haar. We kijken terug op een hele fijne kraamtijd en gaan Marian nog missen!

Fam. Haiji

Baby William

Na vijf dagen in het ziekenhuis zijn we bij thuiskomst heel goed opgevangen door kraamverzorgster Clara. Haar vele ervaring heeft ze feilloos met ons gedeeld en haar manier van omgang met William was echt super lief. Dankzij haar hebben we een fijne kraamtijd gehad!

Groetjes Henjo, Nathalie en William Elshout

Baby Angelina

Op donderdagmiddag 27 juli is na een zeer snelle thuisbevalling onze dochter Angelina geboren. Angelina is ons tweede kind. Kraamverzorgster Riëtte kwam na de bevalling binnen, ze kreeg het niet aangereden….. Riëtte was lief en zorgzaam voor iedereen, moeder en kind stonden op de eerste plaats en daarna broer Matthias en papa. Wij hebben een gezellige en leuke leerzame week gehad, wij kijken er goed op terug. Riëtte maakte ook lekkere cocktails klaar voor ons allemaal! Bedankt voor alle goede zorgen!

Veel liefs Martijn, Anja, Matthias en Angelina Vink

Baby James

Op 20 juli zijn wij in het ziekenhuis bevallen. Na contact te hebben gehad met Magda van Novo Peri zijn we nog een nachtje in het ziekenhuis gebleven zodat we de volgende ochtend onze kraamtijd konden beginnen met kraamverzorgster Thea. Om kwart voor 10 waren we thuis en Thea stond om 10 uur al voor de deur. We hebben de bevalling besproken en Thea vertelde ons wat wij in deze week konden verwachten, waarna ze meteen aan de slag ging. We zijn de hele week goed verzorgd en Thea heeft ons ontzettend goed geïnformeerd over hoe we onze zoon James moeten verzorgen. We hebben een fantastische kraamweek gehad en zijn vol vertrouwen en met een goed gevoel met z’n drieën veder gegaan!

De kraamzorg bij Novo Peri hebben wij als zeer prettig ervaren. Na een snelle thuisbevalling regelde kraamverzorgster Marian het hele huishouden. Daarnaast verwende ze mij enorm met lekkere ontbijtjes & fruitsalades. Het voelde vanaf moment één heel vertrouwd om Marian in huis te hebben. Ze heeft ons heel goed geholpen om alles te leren wat we nodig hebben om met vertrouwen ons kindje na de kraamweek te kunnen verzorgen. Marian straalt rust en deskundigheid uit en is daadkrachtig. We hebben van haar genoten!

Baby Yara

Op 11 juli begon de bevalling. Nadat ik ’s morgens nog mijn controles te hebben gehad besloot de gynaecoloog dat ik ’s avonds moest terug komen zodat ik ingeleid zou worden. En 12 juli was het zover we werden ouders van onze mooie dochter (en grote broer) van Yara. Na een hele snelle en vlotte bevalling moesten we die dag nog in het ziekenhuis blijven ter controle. Donderdag 13 juli aan het einde van de middag mochten we lekker naar huis, na contact te hebben gehad met Magda stond even later kraamverzorgster Gerda voor de deur, zij heeft ons geholpen om de boel op te starten zodat we de avond en nacht door zouden komen. De volgende ochtend was Gerda er weer om ons te helpen. Wat hebben wij het ontzettend getroffen met Gerda, wat een ontzettend lieve en warme vrouw was zij en wat voelde het gelijk vertrouwd, ook was ze super lief voor onze zoon Jayden, ze waren gelijk vriendjes met elkaar! Wat hebben wij deze week weer veel dingen geleerd ondanks dat het ons tweede kindje is, en wat zijn we verwend met fruithapjes, pannenkoeken en lekkere soep. Gerda ontzettend bedankt voor deze geweldige week we gaan je missen, en Magda bedankt voor het intake gesprek en het goede contact dat we hebben gehad tijdens de kraamweek.

Groetjes van Henry, Miranda, Jayden en Yara van de Werken

Baby Mats

Na de geboorte van onze zoon Mats op 29 juni 2017 hebben we van 2 t/m 8 juli een fijne kraamtijd gehad met kraamverzorgster Jenine. Het was ontzettend fijn om Jenine 7 dagen in huis te hebben. Wij konden ons verhaal bij haar kwijt, ze zorgde voor lekkere fruitcocktails en broodmaaltijden, maar bovenal zorgde ze voor ons. Haar zorg aan mij en Mats was intensief aangezien ik aan het bed gekluisterd was, maar ondanks dat kregen ook onze andere kinderen de volle aandacht. Fien en Stef waren dol op haar. We willen Jenine dan ook nogmaals bedanken voor de fijne kraamweek! Voor en tijdens de kraamweek heb ik regelmatig contact gehad met Magda. Die korte lijn is ook echt super fijn. Magda; ook jij bedankt voor de goede begeleiding!

Lieve groet Mats, Stef, Fien, Dirk en Laura de Fijter

Baby Nilan

Lieve Marieke,Nogmaals enorm bedankt voor de fijne kraamtijd! Wat hebben wij het getroffen met jouw goede zorgen en adviezen, creatieve fruithapjes, huishoudelijke werkzaamheden, persoonlijke betrokkenheid en vertrouwen! We hadden geen betere start kunnen wensen!

Veel liefs van Lennart en Emmeline en een tevreden lach van Nilan

Ik wil jullie bedanken voor de fijne hulp met onze baby! Kraamverzorgende Janet was zo lief en ze heeft ons ontzettend geholpen. Ze heeft ons alles geleerd, het was fijn om haar te leren kennen. Bedankt Novo Peri!

Fam. Wach

Baby Daan

Op 19 juni werden wij (opnieuw) trotse ouders van Daan. Wegens zwangerschapssuiker werd Daan twee weken eerder gehaald door middel van weeën opwekkers. Hierdoor moesten wij, na een vlotte bevalling, wel een nachtje blijven. Nadat alle controles goed waren, mochten we lekker naar huis. Bij thuiskomst was onze kraamverzorgster Viola er al snel, Viola heeft ons diezelfde dag nog snel een opfriscursusje gegeven. Hierdoor konden we met een goed verzekerend gevoel de eerste nacht thuis door! Viola zorgde van dag één al super goed voor ons allemaal! Gelukkig was ik snel “genezen” van mijn zwangerschapssuiker en mocht ik ook lekker weer suikers eten. Ik werd ook heerlijk verwend door bakjes fruit(wat ik ontzettend gemist had). Ook werd grote broer Lars niet vergeten! Viola deed alle huishoudelijke klusjes en maakte daarnaast ook nog tijd vrij om gezellig te spelen met Lars. Lars werd bij zo goed als alles betrokken. Ook al snapte hij er niet zoveel van, waren we allemaal al snel gewend aan ons nieuwe kereltje. Viola: onwijs bedankt voor alle goede zorgen! Het voelde vanaf het eerste moment al vertrouwd waardoor we een hele mooie kraamtijd hebben gehad! Super bedankt!

Baby Isa

Op 15-06-2017 is onze dochter Isa geboren. Na thuiskomst uit het ziekenhuis kwam kraamverzorgster Gerda bij ons thuis. Ze wist gelijk een band op te bouwen met ons en onze twee andere kinderen Niek en Jens. Ook al was het ons derde kindje we hadden veel vragen. Gerda kon deze beantwoorden en ons begeleiden. vooral de rust die ze wist aan te brengen in ons gezin was helemaal super! We kijken terug op een fijne week met een heerlijke salade en pannenkoeken!

Groeten Nicol, John, Niek, Jens en Isa

Baby Noé

Op 13 juni 2017 is ons tweede meisje Noé geboren. Vlot nadat we thuis gekomen waren stond kraamverzorgster Marian voor de deur. Marian was voor ons bekend want ze was ook onze kraamverzorgster bij onze eerste dochter Dani. Wat waren we blij dat het mogelijk was dat Marian weer bij ons kwam. Niet dat we met iemand anders niet blij waren geweest, maar dit voelde weer fijn vertrouwd. Net als onze vorige kraamweek was deze weer onvergetelijk. Marian is een topper en heeft weer super voor ons gezorgd. Er werden weer kunstwerken van fruithapjes gemaakt voor ons en verder was haar niets teveel. Alles gebeurde in goed overleg en we hebben fijn gelachen. Ook Dani was gek op Marian en vond het niet leuk dat de kraamweek erop zat…. We kijken met veel plezier en met een fijn gevoel terug op onze kraamweek(en) en kunnen Novo Peri met een gerust hart aan iedereen aanraden!

Groetjes Gerald, Kim, Dani en Noé van het Einde

Baby Esmée

Na een snelle maar pittige bevalling is onze prachtige dochter Esmée op 12-06-2017 geboren. Kraamverzorgende Thea heeft ook geholpen bij de bevalling in het ziekenhuis. Toen wij thuis aankwamen was Thea er ook. Het voelde gelijk goed en vertrouwd. Voor ons het eerste kindje dus alles was nieuw. Thea heeft ons ontzettend goed geholpen met Esmée, maar ook het huishouden werd elke dag keurig bij gehouden. Zelfs papa kreeg ontbijt op bed. Ze heeft ons ontzettend veel informatie en tips gegeven zodat wij met een goed gevoel de kraamweek konden afsluiten. Allen hartstikke bedankt voor deze hele fijne kraamweek.

Liefs Gijs, Marion en Esmée

Baby Rayan

Na een bevalling van 36 uur is vrijdag 2-6-2017 onze zoon Rayan geboren. We moeste een nachtje blijven. Toen we zaterdag om 21.30 thuis waren stond ook kraamverzorgster Suzanne voor de deur om de kraamweek op te starten en ons voor te bereiden op onze eerste nacht samen. Het voelde voor ons gelijk goed. Suzanne heeft ons erg goed verzorgt en begeleid in deze mooie kraamweek. Ze gaf goede tips en adviezen. Ook omtrent de borstvoeding heeft ze ons enorm geholpen en gesteund. Ook hebben we erg genoten van alle mooie creaties van fruithapjes. Ze verzorgde ons echt heel goed! Suzanne is een vriendelijke en gezellige kraamverzorgster waar we erg blij mee waren, we zullen haar gaan missen! Suzanne bedankt voor de geweldig leuke, gezellige en leerzame week. Bedankt dat je ons zo goed begeleid hebt, we kunnen vol zelfvertrouwen gaan genieten van ons nieuwe gezinnetje. We wensen jou alle geluk en liefde toe!

Veel liefs Nourie, Tineke en Rayan

Baby Sil

Na een nacht in het ziekenhuis te hebben doorgebracht mochten we donderdag 20 april naar huis. Kraamverzorgster Gerda kwam aan het einde van de middag bij ons langs om kennis te maken en ons voor te bereiden op onze eerste nacht thuis. Met veel interesse luisterde Gerda naar ons bevallingsverhaal. Ze heeft ons goed voorbereid op de eerste nacht thuis met onze kleine man Sil. Elke ochtend opnieuw was het een feestje als Gerda weer kwam. Na een lekker ontbijtje leerde Gerda ons hoe we Sil in bad moesten doen, maar ook gaf ze ons tips om hem te verzorgen. Hierbij hield ze rekening met onze persoonlijke ideeën, ze heeft ons ook goed begeleid met het geven van de borstvoeding. Met veel geduld, handige tips en al haar ervaring is dit een succes geworden. Lieve Gerda: Nogmaals bedankt!

Jeroen, Kyra en Sil

Baby Mads

Vrijdag 14 april is onze zoon Mads geboren en na 2 nachtjes ziekenhuis mochten we naar huis. We waren nog maar net thuis toen kramverzorgster Martine arriveerde. Er was direct een klik en het voelde die dag al gelijk heel vertrouwd voor ons. In de loop van de kennismaking vertelde Martine dat zij officieel nog leerling was en even later kwam Marieke, haar begeleidster, dan ook langs om te kijken of alles goed ging. Martine was erg kundig, wist ontzettend veel en gaf ons veel nuttige tips, maar vooral ook veel zelfvertrouwen. Marieke kwam regelmatig even langs om te kijken hoe het ging en vulde Martine goed aan wat betreft tips. Daarnaast was het vooral ook heel erg gezellig met allebei! Heel bijzonder hoe jullie ons aanvoelden, dat jullie ons zo’n fijn, vertrouwd gevoel hebben gegeven en ons in onze waarde hebben gelaten! We kijken terug op een fantastische kraamweek, het was een geweldige start van ons ‘nieuwe’ leven als gezin met de zorg voor Mads. Van de begeleiding bij de borstvoeding, het verzorgen van Mads en zelfs het inspelen op en zorgen voor de diabetes van Maaike, het was top! Elke middag stond er een heerlijke fruitsalade klaar als we wakker werden en was het huis aan kant, zelfs de huisdieren zijn niks tekort gekomen aan aandacht en knuffels.! Nogmaals ontzettend bedankt voor deze geweldige week, we kijken er met heel veel plezier op terug!

Liefs Jasper, Maaike en Mads Vonk

Baby Bryan

Mijn kraamtijd startte op 31 maart en was een hele mooie en rustige tijd en dit is mede mogelijk gemaakt door onze kraamverzorgster Janet de Vries. Ze toonde vanaf het begin veel interesse in ons en hoe wij als personen zijn, waardoor ze vanaf het begin wist hoe ze ons het beste kon begeleiden. Gedurende de week stond ze klaar voor ons met tips en adviezen, maar ze bleef ook een beetje op de achtergrond als ze zag dat alles goed ging. Ze wist precies wanneer ze dat stapje terug moest doen. Verder was ze heel lief en rustig naar onze dieren toe, wat wij heel erg waardeerden. We kunnen wel stellen dat wij, dankzij Janet, een hele mooie kraamweek hebben gehad, waar we met veel plezier op terug kijken!

Familie van Drunen-Arts

Baby Jelle

Op donderdag 30 maart 2017 is onze zoon Jelle geboren. Op zaterdag 1 april mochten we naar huis. En gelijk stond kraamverzorgster Patricia voor ons klaar. Het klikte meteen. Ze is ontzettend zorgzaam en kundig. Jelle had wat moeite met drinken, maar ze stelde ons gerust en heeft ons goed op weg geholpen. Dankzij Patricia hebben we een fantastische kraamweek gehad. Vol goede zorgen en gezelligheid. We zijn haar erg dankbaar!

Veel liefs Johan, Eline en Jelle Groeneveld

Baby Maud

Op woensdag 29 maart werd onze dochter Maud in het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem geboren. Omstreeks 20.30 komen wij thuis en al snel is onze bekende kraamverzorgster Marian er. Wat fijn dat ze ook deze keer weer onze kraamverzorgster mag zijn!! Ze helpt ons deze avond de nacht in, vervolgens zijn we heel de week verwend, niks was te veel! We kregen een heerlijk ontbijtje, fruithapjes en een schoon huis. Ook kreeg onze dochter Lize genoeg aandacht en werd ze betrokken bij de verzorging van Maud. We hebben een heerlijke kraamperiode gehad, waar we met veel mooie herinneringen aan terug denken! Nogmaals bedankt Marian!!

Fam.Wiersma

Baby Rhodé

De kraamtijd was een tijd van rust en van genieten van ons mooie gezinnetje. Toen kraamverzorgster Evelien binnenstapte werd gewoon alles op orde gebracht en kwam er rust in huis. Ze zorgde er niet alleen voor dat alles aan kant bleef in huis, maar ze verwende de kraamvrouw ook met lekkere hapjes en drankjes op bed terwijl ze ondertussen ook de zorg voor ons eerste kind Aaron op zich nam. Ook nam ze de tijd om samen met hem gezellig te spelen. Ze paste zich volledig aan aan ons ritme. En Aaron voelde zich echt op zijn gemak bij haar. De verzorging van Rhodé verliep ook erg goed en Evelien kwam met handige tips en adviezen aangaande de verzorging en voeding van de baby. Kortom: we hebben een hele fijne kraamtijd gehad waar we tevreden op terug mogen kijken. Evelien bedankt!

Lieve groetjes Gerben, Hanneke, Aaron en Rhodé

Baby Jill

Wat hebben wij, ook bij ons tweede kindje, weer genoten van de kraamzorg van Novo Peri. Op dinsdagmiddag 28 februari mochten wij, na een hele snelle bevalling, weer trotse ouders worden van een dochter Jill. Kraamverzorgster Patricia was nog net op tijd binnen om Jill geboren te zien worden. En dat er een goede klik was bleek al snel toen onze andere dochter Lizzy haar zusje kwam bewonderen. Patricia was zo lief voor haar, en ook voor ons. En wat werden we verwend, zeker de culinaire, leuke versierde borden/glazen met fruit zullen mij nog lang bij blijven. Wat een verassing/feestje was het elke keer, ook Lizzy & Ferry werden niet overgeslagen. Ze betrok Lizzy ook overal bij, en nam goed de tijd voor haar, zo leuk en fijn om te zien. Op deze manier kon ik en zeker ook dus Ferry & Lizzy genieten van een geweldige kraamweek met Patricia als kraamverzorgende! Patricia bedankt, je hebt deze week onvergetelijk gemaakt voor ons! Magda, bedankt dat je wederom de juiste persoon in ons gezin wist te plaatsen.

Groetjes Ferry, Marianne, Lizzy & Jill

Baby

Wat ben ik blij dat ik voor Novo Peri gekozen heb. Ik zocht een kleinschalig kraambureau en een vriendin tipte me over Novo Peri. De intake thuis vond ik heel prettig en persoonlijk. Er werd echt geluisterd naar wat ik belangrijk vindt. En dan de kraamverzorgster, dat was de perfecte match! Ik had geen deskundiger, betrokkener en liever iemand kunnen treffen. Ook de kinderen zijn dol op haar. Dus alle lof voor jullie manier van werken!

Baby Lars

We hadden nog maar vijf dagen kraamzorg tegoed, maar in die vijf dagen hebben we veel geleerd. Het is voor ons het eerste kindje dus was voor papa en mama spannend. Door de uitleg die we kregen van kraamverzorgster Janet hadden we het zo onder de knie! We hadden gelijk de eerste avond dat de kolf uit het niet meer deed, jullie hebben ons daar heel goed mee geholpen, Janet is zelfs s avonds nog langs gekomen, dat was echt fijn! Bedankt!

Groeten Leo, Daphne en Lars

Baby

Onze kraamtijd is een hele bijzondere week geweest waar we met een goed en plezierig gevoel op terugkijken. Het krijgen van een eerste kindje is een hele spannende en bijzondere gebeurtenis, net zoals het beleven van een eerste kraamweek. Je hebt eigenlijk geen verwachtingen of ideeën over hoe zo’n week zal zijn en wat je te wachten staat. Kraamverzorgster Patricia heeft ons daar geweldig doorheen geloodst. We hebben veel geleerd, kunnen genieten van bijzondere momenten en voldoende rust gehad om te wennen en op krachten te komen. We zijn Novo Peri & Patricia dankbaar voor deze vertrouwde, bijzondere eerste goede start.

Baby Amy

Amy is geboren op 01-02-2017 om 07.58 en om 12.15 waren wij thuis. Onze kraamtijd met kraamverzorgster Marijke was heel fijn. Marijke is een hele ervaren, betrokken en lieve, maar ook een eerlijke kraamverzorgster. Ze heeft ons heel fijn begeleid met Amy. Van aanleggen aan de borst, de dagelijkse verzorging en het leren herkennen van de geluidjes van onze baby tot en met eventuele medische klachten. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest en ook de omgang met onze huisdieren ging vlekkeloos. Marijke bracht ontbijt op bed en tussendoor een fruithapje. Dat ontbijt misten we al meteen na haar laatste dag. De laatste kraamdag hebben we alles nog even goed doorgenomen met elkaar en hebben wij nog antwoord gekregen op een paar vragen mbt hoe verder na de kraamperiode. Op het moment dat Marijke afscheid van ons nam en de deur achter haar dicht trok, moest mama even slikken. Mochten wij in de toekomst nog eens geluk hebben om een kindje te krijgen, dan vragen wij zeker weer naar Marijke!

Groetjes van mama, papa en Amy

Op 29-01-2017 kwam kraamverzorgster Riëtte nog net op tijd binnen, ik had reeds 9 cm ontsluiting. Ze gaf me een hand en het klikte meteen. Na de bevalling heeft ze ons goed verzorgd en ze groeide gemakkelijk in ons gezin. Met het voeden ging het niet direct goed omdat Bart best groot was en dus meer nodig had dan normaal. Uiteindelijk heb ik met hulp van haar en overleg met de verloskundige de borstvoeding goed opgestart. Ze hield het huishouden ook nog eens goed bij en heeft ons veel goede tips gegeven. Uiteraard waren we zondags erna wel weer blij om lekker met ons vieren te zijn, dat betekent volgens mij dat ze ons goed heeft achtergelaten!

Groet Wilfried, Marijke, Koen en Bart

Baby Roël

We kijken terug op een mooie en onvergetelijke kraamweek. Toen kraamverzorgster Marieke bij ons binnen kwam voelde het meteen al heel vertrouwd. Na uitleg waar alles stond (babykamer, kleertjes, verzorging attributen, voorraad enz) ging ze meteen aan de slag. Nou ja, eerst even een gesprek met ons en natuurlijk de kleine Roël bewonderen onder het genot van thee met beschuit met muisjes. Ze legde alles goed uit en lette goed op Roël en zijn moeder. Ook de vader en grote broer werden niet vergeten. Spelletjes doen met broer Mateu op zondagmiddag en wat lekkers bakken op woensdagmiddag. Marieke zorgde ervoor dat het huis fris en opgeruimd bleef, niets was haar teveel! De verwennerij van vers fruit voor mama was elke dag een feestje! Van ons krijgen jullie alleen maar lof!

Groeten Familie van Vugt

Baby Mickey

Aangezien mijn bevalling heel snel ging, moest kraamverzorgende Jeanine ook haasten. Ik snap nog steeds niet dat ze zó snel bij ons was. Op 21 januari om 04.35 kwam ons mannetje Mikey ter wereld. Jeanine heeft mij direct geholpen met het aanleggen van Mikey aan de borst. De eerste dag ging als een waas aan mij voorbij. Jeanine heeft de eerste twee dagen vooral mijn vriend veel geholpen/verteld over de verzorging van Mikey. Vol verbazing heeft hij zelfs een luier verschoond, terwijl hij altijd riep dit nooit te gaan doen…. Elke dag kregen we heerlijke fruithapjes en werden we echt in de watten gelegd. Mikey had de eerst twee dagen veel moeite met de borstvoeding. Jeanine heeft ons hierbij erg goed geholpen en geadviseerd. Zo fijn om iemand om je heen te hebben waar je al je vragen bij kwijt kunt. Wat we ook erg fijn vonden was heel de week één kraamverzorgster en niet steeds wisselende gezichten! Bedankt voor een fijne eerste week!

Groeten Ruben, Aïsha en Mikey

Baby Niek

Op 17 januari jl. is onze zoon Niek geboren middels een keizersnede, waarna we op 20 januari naar huis mochten. Hier werden we door Suzanne en Marian opgevangen waardoor wij goed voorbereid en met een gerust hart een goede eerste nacht thuis hebben gehad. Gedurende de gehele week zijn wij heel fijn begeleid door Suzanne, die bijna klaar is met haar omscholing tot kraamverzorgende. Ze heeft ons laten zien dat ze enorme passie heeft voor het vak; ze is geduldig, zorgzaam en vakkundig. Wij zijn door Suus super goed “ingewerkt” in het ouderschap. Omdat Suus nog niet helemaal klaar is met haar opleiding kregen we, in het kader van de begeleiding van Suus, ook iedere dag een bezoekje van Marian. Ook zij heeft ons super geholpen deze week. Beide dames hebben er voor gezorgd dat we volledig ontspannen konden genieten van onze kleine man en de kraamweek. We willen beide dames dan ook heel hartelijk bedanken voor een heerlijke tijd en wensen hen alle goeds voor de toekomst.

Groetjes Arnold, Sanne en Niek Sprangers

Baby Milan

Op vrijdag 6 januari 2017 is Milan geboren. Dit was via een geplande keizersnee i.v.m. zwangerschapscomplicaties, ik was hiervoor al vier weken opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig ging na de keizersnee weer alles goed waardoor we een hectische en vervelende periode thuis konden afsluiten met kraamverzorgende Riétte. Dit hebben we dan ook als zeer fijn ervaren. Iedereen moest weer even wennen: mama thuis en nu ook baby Milan. Maar dankzij Riëtte verliep alles prima, ze is kundig en rustig. Ze heeft veel werk verzet in ons drukke gezin, was een stille kracht. Heel erg bedankt voor de goede zorgen en Novo Peri / Magda voor het fijne contact en het regelen van de kraamperiode.

Veel liefs Elise, Stephan, Amber, Brian, Julian en Milan

Waar we voor staan

Eén vaste
kraamverzorgster

Gegarandeerd maximaal
aantal uren kraamzorg

Een persoonlijk intake-
gesprek bij u thuis.

Zorg voor het
hele gezin!