Ervaringen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Baby Lenn

Dinsdag 27 december 2016 kwamen we om 17.30 thuis uit ziekenhuis. Een half uurtje later stond Kraamverzorgster Jacoline op de stoep. Ze heeft ons op weg geholpen die avond zodat we daarna zelf de nacht in konden gaan. De gehele kraamperiode zijn we verwend. Ontbijtjes op bed, heerlijke fruithapjes, een schoon huis enz. Ook onze oudste zoon kreeg alle aandacht wat ik zelf erg belangrijk vond. Spelletjes spelen, cakejes bakken en natuurlijk helpen met de verzorging van de baby. We hebben volop genoten van de kraamperiode!! Nogmaals bedankt!

Groeten Jacky, Linda, Nout en Lenn

Baby Thijs

Op 25-12-2016 (eerste kerstdag!) is onze zoon Thijs geboren. Tweeënhalve week eerder dan verwacht. Op 28-12-2016 mochten wij het ziekenhuis verlaten. Kort nadat we thuis waren kwam kraamverzorgende Arinda al. Ze heeft ons op de eerste dag goed op weg geholpen en veel tips en adviezen gegeven. Er was ook meteen een klik. Dat vonden wij erg prettig. De dagen erna hebben we erg genoten van Arinda als kraamverzorgster. Ze heeft ons lekker verwend met ontbijt op bed heerlijke borden met fruit! We vonden het erg jammer om na 5 dagen weer afscheid te moeten nemen van Arinda. We willen haar en haar collega’s dan ook erg bedanken voor de leuke en gezellige kraamtijd!

Veel liefs Michael, Maaike en Thijs van den Broek

Baby

Op 5 december 2016 is onze dochter Fleur Maria Cornelia Antonia geboren. Helaas is de bevalling via het ziekenhuis verlopen door langdurig gebroken vliezen sinds 2 december 2016. Op 6 december mochten wij beide in de avond naar huis. Toen begon onze kraamtijd en werden ontvangen door Suzanne. Wij zijn enorm door haar in de watten gelegd samen met haar collega Marieke. Wij zijn jullie erg dankbaar voor de super goede begeleiding rondom de voeding. Helaas zijn we over gestapt van borstvoeding naar kunstvoeding. Deze begeleiding was echt super. Ook de lekkere ontbijtjes en fruithapjes voor mama waren genieten. Wij kijken terug op een hele fijne, leerzame kraamweek en zullen Suzanne en Marieke gaan missen.

Super bedankt! Fleur, Antonie en Mike Verdoorn

Baby Senua

Nadat om 14:21 uur op zaterdag 3 dec. onze zoon Senua Ottevanger is geboren, mochten wij om 18:00 naar huis. Wij hebben toen naar de kraamzorg gebeld en onze kraamverzorgster zou om 19:00 uur bij ons thuis zijn. Toen stond Gerda voor de deur, eerst even een gesprekje, daarna probeerde we Senua gelijk aan de borst te leggen. Dit gebeurde fijn, rustig en alles werd goed uitgelegd. Er kwam visite en Gerda vond gelijk haar draai in huis. We werden klaar gemaakt voor de nacht en dat was best even spannend. De volgende ochtend rustig op het gemak starten, ontbijtje op bed waar je heel snel aan went, vertellen hoe de nacht gegaan is en het opstarten van de dag. Het ging ons drieën erg goed! De week ging voorbij, met leuke gesprekken, veel visite voor ons kleine mannetje, waarvan we genoten! Op de 7de dag werd ik niet goed onder de douche, Gerda was in de buurt en heeft heel snel en goed gehandeld, dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ook kwam die dag een borstontsteking om de hoek kijken, ook hier hebben we gelijk maatregelen voor genomen. Gerda is een hele lieve, zorgzame, op de achtergrond tredende, gezellige vrouw. We konden het heel goed met haar vinden en hadden veel raakvlakken. Het is een geweldige kraamweek geweest en we hebben genoten met een grote G! Gerda bedankt en we missen je!

Veel liefs Ruben, Christel en Senua Ottevanger

Baby Aniek

Op maandagavond 28 november is na een vlotte thuisbevalling onze dochter Aniek geboren. Kraamverzorgsters Ivonne en Suus waren hier ook bij aanwezig en ondersteunden de verloskundige. I.v.m. de lage bloedsuiker moest Aniek helaas na een paar uur na haar geboorte naar het ziekenhuis. Tijdens 1,5 dag in het ziekenhuis bleven we met Ivonne contact houden, dit was erg fijn dat ze zo mee leefde. Gelukkig mochten we woensdag 30 november weer naar huis, we kwamen thuis in een fijn opgeruimd huis en kregen een warm welkom. De daarop volgende 8 kraamdagen waren super. We hadden ons geen betere kraamtijd kunnen wensen. Lieve lieve Ivonne, wat fijn dat jij bij ons was. Elke dag maakte je het gezellig, heerlijke fruitborrels en versieringen. Chocolade bonbons maken met de oudste twee. De gesprekken die we voerden, de samen verzorg momenten met Aniek. Heel erg bedankt voor je goede zorgen, we gaan je allemaal missen.

Veel liefs Gerard, Tineke, Kristian, Timo, Niels en Aniek

Baby Fedde

Kraamverzorgster Jenine is een geweldige lieve zorgzame vrouw. Alles deed ze goed, en niets was teveel voor haar. We hebben erg veel gelachen, en mijn man was ook erg op haar gesteld en onze zoon Fedde ook. Ik moest zelf wel een paar tranen wegpinken toen ze wegging, omdat het erg vertrouwd was. Ze is een vrouw waarop je terug kan vallen als er iets is, en je hart bij kan luchten als het nodig is. Ze is erg ervaren en heeft ons super bijgestaan. Volgende keer als ik zwanger ben dan zal ik zeker weer voor jullie kiezen! Nogmaals bedankt voor de fijne tijd!

Vriendelijke groeten Fam. Bouman

Baby Lynn

Op 12-11-2016 is onze dochter Lynn geboren. Tijdens de bevalling in het Beatrixziekenhuis was onze kraamverzorgster Martine ook aanwezig. Dit hebben we als zeer prettig ervaren. Ze was toen voor ons als een grote steun. Gedurende de kraamweek kregen wij handige tips en adviezen. Wij vonden het heel jammer dat ze weer wegging. Super bedankt voor deze fijne kraamweek.

Groetjes Arjan, Michelle en Lynn van Herpen

Onze ervaring met Novo Peri was goed. Helaas doordat het verblijf in het ziekenhuis langer was hebben we niet veel dagen thuis mee kunnen maken. De zorg voor onze tweeling was goed en ondanks geen ervaring hierin heeft de kraamverzorgster wel de nodige tips kunnen geven wat zeer prettig was. Wij zijn uiterst tevreden en bevelen kraamzorg van Novo Peri aan!

Fam. Klop Werkendam

Baby Fien

Op zondag 6 november is Fien van Herwijnen na een snelle bevalling thuis in Almkerk geboren. Kraamverzorgster Thea heeft na de bevalling de verloskundige ondersteund en ervoor gezorgd dat wij na een kort ziekenhuis verblijf weer in een gespreid bedje thuis mochten komen. Wat zijn we verwend: heerlijk ontbijt op bed, lekkere fruithapjes, deskundige adviezen en een fantastische verzorging. Thea is enthousiast, elke dag vrolijk, heeft veel humor en zorgt ervoor dat je genoeg rust krijgt. Kortom: we hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Thea; namens Fien en mijzelf onwijs bedankt voor de warme kraamweek, we gaan je missen!

Veel liefs van ons.

Baby Mason

26 oktober 2016 ben ik bevallen van onze zoon Mason. Kraamverzorgster Clara kwam s avonds de opstart doen, en de volgende dag kwam kraamverzorgster Arinda. Er was gelijk een goede klik en gelukkig was die er ook met onze dochter! Mason dronk erg slecht en kwam daardoor weinig aan en schommelde nogal met zijn gewicht. Arinda wist me meteen gerust te stellen en kwam met hele goede tips. Toen ze na 10 dagen wegging, ging het eindelijk goed. Dankzij haar kennis, lieve woorden en goede zorg hebben we echt genoten van de kraamtijd. Geweldig hoe ze onze dochter Esmée overal bij betrokken heeft! Onze dochter is nog steeds trots op haar diploma en ze mist Arinda de “babydokter”. Arinda; bedankt voor 10 gezellige, fijne dagen, bedankt voor alle goede zorgen en bedankt dat je deze tijd zo speciaal gemaakt hebt voor ons. Je bent een topper! Misschien komen we je ooit nog tegen.

Veel liefs van Jerry & Sheila en een knuffel van Esmée & Mason

Baby Raphaël

Lieve Ivonne en Martine, Super bedankt voor de geweldige kraamperiode, niets was teveel voor jullie. Elke dag was alles weer schoon en verzorgd, mooie fruithapjes maakten jullie en jullie zorgde goed voor Raphaël! Wij hadden ons geen mooiere start kunnen wensen. Jullie zijn een top team! Bedankt voor alles!

Dikke kus van Raphaël en papa en mama

Baby Nola

Op 22 oktober is onze lieve dochter Nola geboren. Na een nachtje in het ziekenhuis te zijn gebleven, kwam de volgende dag kraamverzorgster Jenine ons helpen, wat een geluk! We hadden allebei een goeie klik met haar en hebben veel van haar geleerd en ook veel gelachen! De kraamweek verliep voor mij niet heel soepel, heb veel pijn gehad. Maar bij Jenine voelde ik me zo op mijn gemak, dat we ons overal doorheen hebben geslagen en nog optimaal hebben kunnen genieten van deze eerste week. Jenine, bedankt!!

Ronald, Lonneke en Nola

Baby Raf

Op 18 oktober 2016 is onze zoon en broertje Raf geboren. We hebben een aantal dagen in het ziekenhuis moeten verblijven. Tijdens die dagen heb ik veel telefonisch contact gehad met Magda, omdat het iedere dag afwachtten was of we naar huis mochten. Dit gaf een prettig en vertrouwd gevoel. Toen we eindelijk naar huis mochten, stond kraamverzorgster Thea bij ons op de stoep. We hebben een opstart gemaakt en alles doorgesproken. Het voelde gelijk vertrouwd voor ons. Er werd voor ons geregeld dat we 2 dagen extra kraamzorg zouden krijgen i.v.m. de ziekenhuis opname. Dit was erg prettig. Ook voor onze dochter en zoon. Thea heeft de kinderen zoveel mogelijk bij alles betrokken en die genoten er echt van. Wij hebben hele fijne kraamdagen gehad. Magda en Thea ontzettend bedankt voor die fijne dagen!!

Liefs Arjan, Marjon, Nina, Jens en Raf Quartel

Baby Jay

Op maandag 10 oktober jl. is onze zoon Jay Lukas Groeneveld na een pittige bevalling ter wereld gekomen. Omdat we nog een paar dagen in het ziekenhuis moesten blijven mochten we donderdag 13 oktober jl. naar huis, waar kraamverzorgster Suus ons al stond op te wachten. Suus is bezig met een omscholing waarbij Marian haar enkele uren begeleid. Als kersverse ouders komt er veel op je af en was het fijn dat Suus ons klaar maakte voor de nacht. Ook de overige kraamdagen hebben we enorm genoten van de lieve verzorging, het geduld rondom de voedingen, de creativiteit en de kundigheid van Suus.‘De kraamweek moet een feestje zijn’ is wat ze zei, zo kregen wij elke ochtend een heerlijk ontbijtje op bed, maakte zij eigen gemaakte chocolaatjes in hartjes vormen met blauwe muisjes en heerlijke fruitcocktails die door haar mooi werden versierd! Ook de uurtjes dat Marian bij ons in huis is geweest heeft ze goed voor ons gezorgd en heeft ze Suus bij gestaan waar nodig. Wij hebben deze kraamweek dan ook echt als heel fijn ervaren. Jay had zich geen betere kraamverzorging kunnen wensen! Nogmaals SUPER BEDANKT!

Veel liefs Rick, Karlijn & Jay Groeneveld

Baby Fleur

De kraamzorg van Novo Peri heeft voor de volle 100% aan onze wensen en verwachtingen voldaan! We willen Magda bedanken voor haar inzet en Ivonne voor de geweldige kraamweek!

Johannes, Lotte, Lisa en Fleur

Baby Rafa

Door een snelle bevalling was Dienke helaas net niet op tijd. Maar vanaf het moment dat ze binnenkwam tot de laatste minuut hebben we genoten van de kraamweek. Dienke is professioneel en heeft me super begeleid bij de borstvoeding. Daarnaast waren de kinderen dol op haar, en kan ze het werk en het geven van aandacht aan de kinderen erg goed verdelen. In huis was alles keurig netjes en schoon. We zullen haar missen! Dienke, bedankt voor alles!

Groeten fam. de Haas

Baby Nathan

Op donderdag 29 september 2016 is onze zoon Nathan d.m.v. een keizersnede in het Albert Schweizer ziekenhuis in Dordrecht geboren. Na drie dagen ziekenhuis mochten we zondags naar huis en vanaf dat moment heeft kraamverzorgster Riëtte zeven dagen voor ons klaargestaan. Naast alle zorg, voorlichting en adviezen hebben we met haar ook hele fijne gesprekken gehad. Dit heeft er voor ons voor gezorgd dat we een hele fijne kaamweek hebben gehad. Riëtte, bedankt voor alles!

Jan-Willem, Petra en Nathan

Baby Femke

Op zaterdag 24 september is onze lieve dochter Femke geboren. Kraamverzorgster Riëtte was bij de snelle bevalling aanwezig en heeft ons bijgestaan. Er was meteen een klik door haar rust en vakkundig optreden. We hebben een hele fijne kraamweek gehad door de hele goede adviezen, goede zorgen en gezelligheid. Riëtte en Magda; bedankt!

Veel liefs van Ron, Joletta en Femke

Baby Jaydee

Op 13 september is onze dochter en zusje Jaydee geboren, na een nachtje in het ziekenhuis te hebben doorgebracht mochten we de volgende dag lekker naar huis, waar kraamverzorgster Marijke ons al stond op te wachten. Het voelde meteen vanaf het eerste moment erg vertrouwd. Ook met onze zoon Kenji (2) was het dikke mik.. na 2 dagen noemde hij Marijke zelfs al “mijn vriendje” Ook mama vond de gesprekken met Marijke echt heel erg fijn, lekker s’morgens even aan tutten onder het genot van een bakkie thee en een beschuitje. Ook gaf ze deskundig advies als we vragen hadden. We hebben daarom echt een super start gehad met ons meisje dankjewel daarvoor!

Groeten Bjorn & Angela en een dikke knuffel van Kenji & Jaydee

Baby Annabel

Op maandag 15 augustus is onze dochter Annabel in het ziekenhuis geboren. Kraamverzorgster Jacoline was er al snel bij. We mochten dezelfde avond nog naar huis. Jacoline ging mee om ons te installeren voor de nacht. Dat was erg fijn want er komt veel op je af met een eerste kindje. We hebben een hele fijne kraamweek gehad. Jacoline heeft ons erg goed geholpen met alle adviezen en goede zorgen. Vooral het geduld met mijn moeder was erg fijn! Heel erg bedankt voor alles Jacoline!

Groeten Fam. Albers

Baby Josje

Na een supersnelle bevalling op 23 september 2016 is onze dochter Josje thuis geboren. Helaas konden daardoor de kraamverzorgsters Ivonne & Suzanne er niet bij zijn. Na de bevalling zijn we lekker door hun in de watten gelegd. Elke dag ontbijt op bed, lekkere fruitmixen en goede verzorging! Onze kinderen, de drie grote zussen Lotte, Sofie en Flore, moesten de eerste uren wennen, maar nadat Ivonne & Suzanne geboortebonbons met ze hadden gemaakt vonden ze hen geweldig. Ze mochten mee helpen verschonen, in badje doen en Ivonne en Suzanne deden spelletjes met ze, bakte pannenkoeken en kletste gezellig met ze mee. De zorg voor onze andere kinderen was zodoende goed geregeld dat we zelf ’s middags even samen konden relaxen. We hebben enorm van de kraamweek genoten! Ivonne en Suzanne: het was super om jullie in huis te mogen hebben. Jullie zorg en gezelligheid en adviezen waren erg fijn, bedankt voor alles!

Liefs Maarten, Rianne, Lotte, Sofie, Flore & Josje

Baby Emma

Wat hebben wij het enorm getroffen met onze kraamzorg. De ervaring en kennis, het plezier in het vak en hoe er voor ons gezin gezorgd werd waren fantastisch. Kraamverzorgster Arinda gaf ons het vertrouwen dat we het na de kraamweek ook prima zelf zouden redden. Dankzij haar hebben we een geweldige kraamweek gehad!

Groeten Fam. De Graaff

Baby Nikki

Wat een verandering ineens met z’n 3-en! Maar bij thuiskomst stond kraamverzorgster Marieke direct voor ons klaar. De hele kraamperiode zijn wij ontzettend goed begeleid en verzorgd. Veel bruikbare tips en adviezen gekregen. Door deze begeleiding hebben wij er alle vertrouwen in om vanaf nu zelf goed voor onze dochter te kunnen gaan zorgen. Marieke bedankt!

Coen, Suzanne en Nikki

Baby Lenn

Op het allerlaatste moment hebben wij de kraamzorg van Novo Peri ingeschakeld. Dit door een negatieve ervaring met een ander kraambureau. Om half 5 gebeld en binnen anderhalf uur stond kraamverzorgster Jacoline al bij ons voor de deur! Wat een heerlijke kraamweek hebben wij dankzij haar gehad! Ze was heel lief voor Lenn en Rosie. Papa en mama hebben lekker uit kunnen rusten, terwijl Jacoline de zorg op zich nam. Na 8 dagen was het tijd om alles zelf weer op te pakken en hier hebben we ook weer zin in. Een dikke pluim voor Kraamzorg Novo Peri door ons te helpen en Jacoline; je bent een topper!

Groetjes Steven, Corina, Rosie en Lenn

Baby Thijs

Op maandag 12-09-2016 is onze zoon Thijs geboren. Tijdens een zeer snelle bevalling kwam kraamverzorgster Riëtte ons bijstaan. Haar rust en vakkundigheid gaf ons direct een fijn gevoel, ook de borstvoeding kwam meteen goed op gang met alle tips en hulp van Riëtte. Ze heeft ons deze kraamweek supergoed verzorgd en geholpen. We kijken er met een goed gevoel op terug!

Liefs Shirley, Matthijs en Thijs

Baby Huub

Op zondag 4 september zijn we in het ziekenhuis trotse ouders geworden van Huub. Omdat onze eerste zoon Rens veel te vroeg geboren is (met 26 weken) was het voor ons erg bijzonder dit keer wel een echte kraamweek te hebben. Na een nachtje ziekenhuis mochten we gelukkig naar huis en stond kramverzorgende Jenine al snel in de woonkamer. Super fijn dat ze veel aandacht had voor onze verhalen over deze bevalling, maar ook de bevalling van Rens. Over het verzorgen van een baby wisten we al veel, maar over de verzorging van de kraamvrouw heb ik deze keer echt veel geleerd. En natuurlijk ook genoten van ontbijtjes op bed en kunstige fruithapjes. Jenine en Novo Peri bedankt! Dit was en echte fijne kraamweek!

Liefs Annemarie,Nick, Rens en Huub

Baby Jaylenn

Wauw! Wat een bijzondere tijd en wat gebeurt er veel in zo’n week. Dankzij de goede zorgen van kraamverzorgster Gerda hebben wij echt een droomkraamperiode gehad! De rust en de liefde voor het vak maken haar tot een krachtige vrouw. Wij zijn ook niet meer van onze roze wolk af te krijgen! Ook Magda bedankt voor de flexibiliteit! Jullie zijn een sterk team!

Groetjes Christel, Lennart & Jaylenn

Baby Siem

Op 24 augustus is onze zoon Siem geboren. Na een nachtje in het ziekenhuis geslapen te hebben mochten we ’s middags lekker naar huis. Om kwart over vier kwamen we thuis en om half vijf stonden kraamverzorgster Marian en kraamverzorgster Martine bij ons op de stoep. We hebben een super kraamweek met ze gehad Het klikte goed en voelde vertrouwd. Marian en Martine nogmaals bedankt!!

Groetjes Mark, Petra en Siem

Baby Levi

Dinsdag 2 augustus 2016 zijn wij de trotse ouders geworden van Levi van Vuuren. Kraamverzorgster Arinda stond gelijk op de stoep toen we thuis kwamen vanuit het ziekenhuis. Als kersverse ouders heb je een hoop vragen, maar geen vraag was te veel! We hebben een hele fijne, onbezorgde en vooral gezellige kraamweek gehad! Bedankt Arinda!

Liefs Peter, Lisa en Levi

Baby Bobbi

Riëtte arriveert tijdens mijn bevalling. Gelijk bij binnenkomst is ze een goede hulp voor de verloskundige en start ze met het zorgen voor Edwin en mij. Zodra mijn voorspoedige bevalling achter de rug is, maakt Riëtte gelijk een lekkere maaltijd voor ons klaar en zorgt ze dat ons niks te kort komt. Riëtte is rustig en geduldig en heeft op al onze vragen een antwoord. Ze helpt ons met de zorg voor ons dochtertje Bobbi, want met een eerste kindje is alles nieuw en wennen. Ook als de borstvoeding niet helemaal op gang komt, geeft Riëtte niet zomaar op en blijft ze ons ondersteunen, waardoor het uiteindelijk wel lukt. We kijken terug op een ontzettend fijne kraamweek, waarin we heel goed zijn verzorgd, we veel hulp en adviezen hebben gekregen en waarin we het ook heel gezellig hebben gehad met Riëtte. Bedankt!

Groetjes Edwin, Sanda en Bobbi

Baby Kyan

Op 29 juli werd onze zoon Kyan geboren. Na 3 nachtjes in het ziekenhuis mochten we gelukkig weer naar huis, en al snel waren daar Suus en Yvonne. De klik met jullie was er meteen. Wij zijn 8 dagen ongelooflijk verwend door jullie, maar ook heel goed op weg geholpen met al jullie tips en adviezen. Lieve Suus en Yvonne bedankt voor al jullie goede zorgen en niet te vergeten bedankt voor het vele lachen!! We hebben er van genoten.

Liefs Christian, Marjolein en Kyan

Baby Ole

Thuis is blijven voelen als thuis. Dat is naar ons idee het grootste compliment dat we aan onze kraamverzorgster Janet konden geven. Al direct vanaf dat Janet ons huis binnenkwam, voelde het vertrouwd. We konden echt onszelf zijn bij haar. Haar benadering van mensen, haar aanpak en haar humor paste binnen ons gezin. Daarnaast was haar liefde en passie voor het vak steeds voelbaar en zichtbaar. We vonden het erg fijn dat Janet steeds luisterde naar onze wensen en haar begeleiding afstemde op onze behoeftes. Daarnaast gaf ze antwoord op al onze vragen, maar ze bood ons ook de ruimte om zelf te ontdekken en te voelen wat goed was. Zij heeft ons in die eerste week laten ervaren dat wij de zorg voor Ole aankunnen en daar hebben we nu nog steeds profijt van. Novo Peri en met name Janet nogmaals bedankt voor de goede zorgen!

Groetjes René, Gerlinda en Ole

Baby Fedde

Op voorhand zag ik erg tegen de kraamzorg op, ik vond het maar niks dat anderen mijn huishouden zouden runnen. Achteraf ben ik erg blij met de kraamhulp, het was erg prettig dat we rustig op gang konden komen, en dat het huishouden door bleef draaien. Ook de adviezen die werden gegeven waren erg prettig, hierdoor kreeg ik meer rust en vertrouwen. Jenine en Suus, heel erg bedankt voor jullie hulp! Wij zijn er ontzettend blij mee! En ik heb de keukenkastjes weer op mijn o.c.d. manier ingeruimd hahaha!

Dikke knuffel van Fedde en Beer en de groetjes van Petra en Niels

Baby Nova Mae

Op zondag 19 juni zijn wij de trotse ouders geworden van Nova Mae. Bij thuiskomst stond kraamverzorgster Marijke ons al op te wachten. Vanaf dat moment nam ze gelijk al onze zorgen uit handen. Tijdens de kraamweek hebben we veel van haar geleerd. Ze ging héél leuk om met onze Nova, hielp ons in de huishouding en steunde ons toen het even tegenzat. We zagen op tegen het “afscheid”, maar Marijke heeft ons het vertrouwen gegeven om als gezinnetje verder te kunnen gaan. Dankzij Marijke kijken we met een goed gevoel terug op onze eerste kraamweek. Marijke, bedankt voor alles!

Liefs Rick, Nova & Fleur

Baby Ture

Vrijdag 22 juli zijn wij trotse ouders geworden van Ture. Kraamverzorgster Ivonne was al snel in het ziekenhuis aanwezig en wilde graag de bevalling delen met haar leerling. Wat een eer om voor haar eerste bevalling te mogen zorgen! Alles ging volgens het boekje en ze zijn beide van grote steun geweest bij het bevallen van onze 9 ponder. De rest van de week heeft Ivonne met veel enthousiasme en liefde voor ons gezorgd. Ze heeft gezorgd dat de borstvoeding dit keer goed verliep, de visite in de watten gelegd en, voor ons heel belangrijk, onze oudste zoon Fedde een topweek gegeven. We zijn heel blij hoe Ivonne van deze eerste week een bijzonder mooie ervaring heeft gemaakt. Dit zullen we nooit vergeten, bedankt Ivonne.

Liefs Jonne, Roeli, Fedde en Ture

Baby Jet

Op donderdag 14 juli 2016 is onze dochter Jet geboren. Na een nachtje in het ziekenhuis gelogeerd te hebben mochten we op vrijdag 15 juli naar huis waar Jacoline bij ons op de stoep stond. Een gezellige en spontane meid die ons een week lang heeft verzorgd. Ze had een leuke klik met ons zoontje Tijl van bijna twee, gaf ons de nodige informatie over borstvoeding, baby enz, maakte fantastische fruithapjes, zorgde ervoor dat ons huis glad was; kortom een heerlijke week die veel te snel voorbij was! Ik had nog wel een weekje op mijn kraambed door kunnen brengen.

Lieve groet Wouter, Barbera, Tijl & Jet

Baby Boaz

Op maandag 4 juli 2016 om 13.11 uur is onze zoon, Boaz, geboren in het ziekenhuis. Dezelfde dag in de avond mochten we naar huis. Omdat er als kers verse ouders op dat moment veel op je afkomt was het fijn dat kraamverzorgster Dienke gelijk voor ons klaar stond zodat we met een gerust gevoel de nacht in konden. De overige kraamdagen waren in één woord super. Dienke heeft ons een onbezorgde kraamtijd gegeven waar we met zijn drieën heerlijk van konden genieten. Of het nu ging om verzorging, uitleg, het huishouden of gewoon een goed en ontspannen gesprek Dienke was er altijd. Wij zouden iedereen Novo Peri aanbevelen en met name Dienke.

Bedankt namen ons drieën: Boaz, Joyce en Corné

Baby Jurre

Mijn papa en mama hebben even geduld moeten hebben, maar na 42 weken en 1 dag was ik er dan. Geboren in het ziekenhuis te Tilburg. Omdat iedereen vond dat ik een grote baby was, (ruim 9 pond) moesten papa en mama met mij nog twee nachtjes in het ziekenhuis blijven. Maar vrijdag ochtend was het zover. Mama vertelde dat we naar huis gingen en ik werd in de auto gezet. Daar gingen we op weg naar huis. Thuis aangekomen heb ik kennis gemaakt met onze hond,en even later stopte er een Skoda voor de deur en daar kwam Riette de kraamverzorgster aan. Na een kleine kennismaking ging mama naar bed en papa heeft met Riette het huis in orde gemaakt zodat iedereen goed voor mij kon zorgen. De dagen die volgde waren voor ons alle drie nieuw en soms wat spannend! Riette heeft mijn papa en mama goed advies gegeven en heel fijn op weg geholpen zodat wij elkaar steeds beter gingen begrijpen. We zullen haar raad vast nog weleens missen. Maar we waren super blij met al haar hulp en tips de afgelopen dagen! Riette, dank je wel! Dikke knuffel Jurre.

Groetjes van Pieter en Danielle

Baby Eefke

Op zondag 3 juli 2016 is onze tweede dochter Eefke geboren. Maandag verlieten we het ziekenhuis en al snel was Gerda daar. Gerda heeft ons een onvergetelijke kraamweek bezorgd. Een ontzettend lieve kraamverzorgende met een hart van goud! Ook al was Eefke onze tweede, Gerda was onmisbaar. Ze gaf ons tips, hielp in de huishouding en verzorgde ons gezin tot in de puntjes. Het afscheid nemen was moeilijk. Wat voelde het vertrouwd. Deze week blijft een hele warme herinnering voor ons. Weer een super ervaring met Novo Peri. Bedankt Novo Peri, bedankt lieve Gerda!

Liefs Corine, Stefan, Fien & Eefke Boterblom

Baby Ralph

Na een pittige bevalling kwamen we twee dagen later thuis. Arinda was er om ons de eerste nacht op weg te helpen. De volgende dag kwam Janet. Met veel geduld, kunde en zorgzaamheid hielp ze ons bij het leren kennen van ons mannetje. Helaas werden we op dag vijf opnieuw opgenomen… Op dag zeven was Janet er wederom om voor ons te zorgen toen we thuis uit het ziekenhuis kwamen. We kijken terug op een pittige kraamtijd, maar mede door de fantastische zorg van Janet wel met een positief gevoel!

Groeten Robbert, Cirsten en Ralph

Baby Fedde

Genieten van de kraamtijd hebben wij dankzij Jacoline zeker kunnen doen. Wij konden heerlijk zorgeloos uitrusten in bed, terwijl Jacoline zorgde voor de rest! Wat hebben we genoten van de gezellige aanwezigheid, de heerlijke ontbijtjes op bed en de prachtige fruithapjes! Bedankt voor de goede zorgen, alle deskundige tips en adviezen!

Groetjes Birgit, Hanno en Fedde

Baby Luca

Dinsdagochtend 14 juni 2016 zijn wij opnieuw trotse ouders geworden van een gezonde zoon Luca. Na telefonische contact met Magda stond onze kraamverzorgster Thea al vrij snel voor de deur. Dit was ontzettend fijn omdat onze bevalling erg snel ging. Wat een lieve vrouw is Thea. Lief en zorgzaam, fijn om bij de bevalling te hebben. Haar liefde gaf Thea niet alleen aan Luca maar ook aan onze twee andere zoons. Niets was voor haar te gek of te veel. Zo bracht ze onze oudste zoon op de peuterspeelzaal en heeft ze voor ons allen pannenkoeken gebakken. Ze sprak veel met ons over onze onzekerheden en draaide naast dit alles ook nog het huishouden! Kortom een kraamverzorgster uit duizenden! We hebben allen dankzij haar een hele fijne kraamtijd gehad. De kinderen missen haar nog steeds. Wij zullen deze tijd niet snel vergeten. Novo Peri bedankt voor alle goede zorgen, interesse en oprechte aandacht voor alle gezinsleden.

Groetjes Fam. Van der Zouwen

Baby Bobbi

Ook als je het voor de derde keer mag meemaken, blijft de kraamweek de meest bijzondere, intense week van je leven. Wij hebben de aanwezigheid van kraamverzorgster Arinda voor de tweede keer erg gewaardeerd. Haar zorg voor ons gezin, haar professionaliteit en kundigheid en zeker ook haar spontaniteit en gezelligheid waren erg fijn! Arinda, dank je wel voor alles en vooral de blijvende goede herinnering aan onze kraamweek!

Liefs Jasper, Kristel, Mick, Sam & Bobbi

Baby Mirthe

Lieve kraamverzorgster Ivonne, Dan ben je ineens in 2,5 uur midden in je persweeën beland….. Jij kwam op het laatste moment binnen, legde 2 warme handen op mijn hoofd en daar was ze: Mirthe! Je begeleide ons in de overgang naar het ouderschap op een liefdevolle manier. We hadden er voor een week een extra moeder bij. Hoewel je bergen met werk verzette iedere dag, straalde je enorm veel rust uit en ging je geruisloos door het huis. Niet alleen wij hebben genoten van al je verwennerij, zorg, aandacht & aanwezigheid….ook jij genoot zichtbaar van iedere dag en dat straalde je ook uit. Mede hierom gaan we je enorm missen de komende tijd. Maar het vertrouwen in ons kunnen hebben we ….dankzij jou!

Groetjes Marco, Marloes & Mirthe

Baby Lorèn

De kraamverzorgster van Novo Peri heeft mijn papa en mama een hele mooie kraamperiode bezorgd. Evelien was ontzettend lief voor mij, het was steeds zo lekker rustig wanneer zij er was en ze zei altijd van die lieve woordjes tegen mij. Ze heeft mijn papa en mama veel slimme dingen geleerd over hoe ze goed voor mij kunnen zorgen. En ik zal je stiekem een geheimpje verklappen: papa, mama en ik vonden de tijd met Evelien in huis zo fijn, dat we alle visite lekker buiten de deur hielden wanneer zij er was!

Liefs van Lorèn

Baby Suzie June

Woensdag 20 april 2016 kwam ik; Suzie June, ter wereld. Papa , mama & ik moesten heel snel naar het ziekenhuis, waardoor ik kraamverzorgster Marian maar heel even heb gezien. Aan het eind van de middag kwamen we thuis in een heerlijk schoon bed! Marian was meteen heel lief & zorgzaam voor mij en mijn papa en mama. Dank je wel Marian voor al je lieve knuffels, zorgen en dat je er voor ons was!!

Liefs Jonathan, Annieke & Suzie June Boom

Baby Jill

Op 17 juni is onze dochter Jill geboren in het ziekenhuis. Omdat we met onze eerste zoon Vince ook jullie bureau hadden en dit toen super goed is bevallen kozen we ook deze keer weer voor Novo Peri. Bij thuis komst stonden kraamverzorgster Janet en stagiaire Suzanne snel bij ons op de stoep. We hebben een heerlijke week gehad ik ben flink verwent door de goede zorgen van Janet en Suus. Vince was gelijk op zijn gemak bij jullie en keek iedere dag uit naar jullie komst. Hij werd overal bij betrokken en heeft zelfs een mini kraamverzorgende diploma mogen ontvangen ( erg leuk idee )! Na veel tips en adviezen waren ze er vandaag voor het laatst… het is ineens erg stil in huis. Maar dankzij jullie gaan we nu als gezin van vier vol goede moed verder. Hartstikke bedankt voor alles het was wederom super!

Groetjes Tanja, Ruben, Vince en Jill

Baby Casper

We hebben de kraamtijd als zeer prettig ervaren, ondanks dat Judith een keizersnede had moeten ondergaan en hierdoor minder mobiel was. Kraamverzorgster Thea zorgde met veel aandacht voor de vooruitgang van moeder en kind. Tegelijkertijd kregen wij, als ouders, veel ruimte om de ouderrol te ontwikkelen en onszelf eigen te maken. De persoonlijke en vriendelijke benadering van Thea zorgde ervoor dat wij ons altijd op ons gemak voelde. Ook de manier waarop Thea met onze zoon Casper omging was erg mooi om te zien. Vol vertrouwen konden wij de zorg aan haar overlaten, indien nodig. Aan het eind van de kraamtijd vonden we het jammer om afscheid te nemen van Thea, maar voelde wij ons ook klaar om de zorg voor Casper volledig op ons te nemen. We genieten hier nog elke dag van!

Baby Sophie

Nadat wij op de vierde dag uit het ziekenhuis thuis kwamen stond daar kraamverzorgster Marian binnen een half uur op de stoep. Meteen heeft ze alles opgestart en met ons doorgesproken. De overgang van het ziekhuis naar thuis was wennen en groot, maar Marian heeft gezorgd dat wij voor de eerste nacht voldoende wisten. Ook bood zij een luisterend oor om onze onzekerheid te kunnen uiten. Uiteindelijk hebben wij 8 heerlijke dagen met Marian gehad. Het huis was keurig aan kant en wij bleven met een gerust hart achter met onze dochter Sophie. We zullen de gezelligheid, het advies en het vele werk wat Marian voor ons deed enorm gaan missen!

Baby Niek

Op 19 mei 2016 zijn wij de trotse ouders geworden van ons tweede kindje Niek. Na een nachtje in het ziekenhuis te zijn gebleven, mochten wij de volgende dag om 11.30 naar huis. Om 12.00 stond onze kraamverzorgster Janet al voor de deur. Het was druk met visite en onze oudste zoon die thuiskwam, maar Janet zorgde er gelijk voor dat er van alles geregeld werd, het verliep gelijk vertrouwd en ontspannen. Janet heeft ons heel goed ondersteund met de borstvoeding en de verzorging van Niek. Ze gaf ons vertrouwen dat we het zelf konden. Janet begeleidde in onze kraamweek ook nog een stagiaire : Martine. Dit voelde ook meteen vertrouwd en samen vormden ze een goed team. Het huishouden werd gedaan, onze oudste zoon kreeg veel aandacht en ik werd elke dag verwend met heerlijk fruit. We hebben een heerlijke, ontspannen kraamweek gehad! Bedankt Janet en Martine. En ook Magda voor het fijne contact via de telefoon en het intakegesprek. Ga zo door!

Groeten Edwin, Mariëlle, Tijs en Niek

Baby

Kraamverzorgster Arinda is een gezellige en betrokken kraamverzorgster. De eerste dagen verliep de borstvoeding niet vlekkeloos maar met de hulp van Arinda ging het steeds beter. Ook vond onze dochter van twee Arinda erg leuk! Kortom: we waren erg blij met Arinda als onze kraamverzorgster!

Baby Jiska

Op 14 april 2016 is onze dochter Jiska geboren. Na 1 nachtje in het ziekenhuis mochten we naar huis, en al snel was kraamverzorgster Janet daar. Wat hebben we een fijne week gehad met haar! Het was eigenlijk alsof ze er al jaren “bij hoorde” ook met ons zoontje Boaz (2) klikte het erg goed. Nog regelmatig vraagt hij waar Janet nu is. Met de zorg van Jiska heeft Janet ons ook super begeleid. Want, hoewel we het allemaal al een keertje meegemaakt hadden….toch is zo’n klein hummeltje weer even wennen. Met al onze vragen konden we bij haar terecht. De kraamweek is omgevlogen, maar Janet heeft ons met een gerust hart achter kunnen laten. Door haar goede zorg en adviezen loopt het prima in huis. Ook Magda bedankt voor het fijne contact en het luisterende oor.

Groeten Fam. de Geus Micha, Marcella, Boaz & Jiska

Baby Cas

Op zondag 17 april zijn wij in het ziekenhuis bevallen van onze prachtige zoon Cas. Op 18 april konden wij naar huis en een half uur na thuiskomst was kraamverzorgster Jenine er al. Ik moest echt nog even bijkomen van een pittige bevalling en Jenine pakte meteen alles aan. Ik/wij hebben een geweldige week gehad, ook wat betreft de borstvoedingsbegeleiding, dit ging niet helemaal zonder slag of stoot maar door de tips, adviezen en handige weetjes heb ik het wel volgehouden en nu nog steeds en dit is mede te danken aan Jenine. Ik heb heerlijk boven in mijn bed kunnen bijkomen en vooral genieten van Cas. Jenine zorgde dat alles op rolletjes liep. Dat resulteerde erin dat we op zondag 24 april afscheid namen waarbij er de nodige (kraam) tranen vielen. Jenine super bedankt voor deze geweldige week die ons heeft geholpen ons gezinnetje op te starten!

Veel liefs Silvia en Jeremie en een dikke kus van Cas.

Baby Finn

Op 7 mei is onze zoon Finn geboren. Kraamverzorgster Jenine was er al bij toen Finn in het ziekenhuis geboren werd. Dat was super fijn! Jenine ging midden in de nacht met ons mee naar huis en zorgde voor een fijn eerste nachtje thuis. Om 10 uur (dat was maar enkele uren later) stond ze er weer om ons de eerste dag door te helpen. Ze zorgde voor een hele fijne kraamweek. We hebben het echt als een feestje ervaren. Ook onze oudste zoon Sven vond het reuze gezellig als ze er was. Hij vraagt nu nog regelmatig waar Jenine is. Ook hadden we deze week een paar dagen stagiaire Susanne bij ons. Wij mochten haar eerste stageplek zijn. Ook Susanne is een super lieve kraamverzorgster en ook zij kon niet stuk bij Sven. Jenine en Susanne, super bedankt!

Groetjes familie de Graaf

Baby Sil

Op 17 maart 2016 zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon Sil. Arinda was bij het laatste stukje van de bevalling aanwezig, dat was fijn. We vonden het erg fijn dat Arinda er was om advies te geven en te helpen met de borstvoeding. We hebben een fijne en gezellige kraamtijd gehad. Arinda bedankt!

Groetjes Johan, Daphne en Sil Swart

Baby Luc

Op 9-3-2016 is onze zoon Luc geboren. Bij thuiskomst stond kraamverzorgster Lise al snel voor de deur. Voor ons een hectische avond met bezoek en nieuwe indrukken, maar Lise paste zich daar super aan aan, en deed gewoon wat er gedaan moest worden. De dagen erna was gewoon of ze er altijd was en ze draaide gewoon mee in ons gezin. Ze heeft ons super geholpen en veel geadviseerd. Het was een gezellige en ontspannende kraamweek. Ik zal de ontbijtjes op bed nog gaan missen! Lise was ook heel goed en lief voor Luc en zijn grote zus Kyra. Doordat Lise een jonge frisse meid is kan ze zich goed verdiepen in onze gezinssituatie en leven waardoor we een goede klik hadden. Wij kijken met een goed gevoel terug op deze kraamweek. Bedankt voor alles.

Baby Eva

Op 7 maart jl. zijn wij de ouders geworden van wederom een dochter; Eva. Na een turbo bevalling in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem, waarbij kraamverzorgster Arinda aanwezig was, mochten we naar huis. Daar was het even zoeken om samen met onze oudste dochter Aniek van bijna 2 jaar en baby Eva, ritme te vinden. Arinda heeft ons daarin bijgestaan en begeleidt. Naast de nodige zorg voor moeder en dochter Eva, stond de aandacht voor grote zus Aniek voorop. Aniek heeft samen met Arinda een heerlijke week gehad. Arinda, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen, het meedenken en je inzet voor ons allemaal tijdens de kraamweek!

Groeten Niels, Angelique, Aniek en Eva van Pelt

Baby Sem

Op 7 maart zijn wij de trotse ouders geworden van onze prachtige zoon en broertje Sem. Evelien was snel aanwezig en heeft ons die nacht heel goed geholpen. De week die volgde hebben we als heel goed ervaren! Evelien heeft ons in de watten gelegd en was erg betrokken. Daarnaast was ze heel betrokken en lief voor onze oudste dochter Loïs van twee. Er was. Zo snel een klik, dat was heel bijzonder. Kortom een fantastische week met een fantastische kraamverzorgster!

Groeten Gerrit en Dinella Burghout

Baby zoontje geboren

We hebben een fantastische kraamweek gehad met kraamverzorgster Ivonne. We zijn goed begeleid in de verzorging van onze zoon. Daarnaast heeft ze erg goed voor ons gezorgd. We zijn niets te kort gekomen. Ivonne gaf ons ook goede ideeën voor traktaties en bijvoorbeeld een babyvoetje verven en op een tegel afdrukken. Ook zeer goede voorlichting over de borstvoeding gekregen! Wij hebben ons erg op ons gemak gevoeld. Kraamzorg Novo Peri en in het bijzonder Ivonne, enorm bedankt!

Groetjes Familie van Ballegooijen

Een Hugo

Op 27 februari 2016 zijn wij de trotse ouders geworden van Hugo. Tijdens de bevalling thuis was kraamverzorgster Marijke al aanwezig, wat heel fijn was. Gedurende de kraamweek hebben we veel van Marijke geleerd. Het was heel fijn en vertrouwd om haar in ons huis te hebben. bij alle probleempjes was ze meelevend en motiveerde ze om door te zetten. We hebben er van genoten!

Groetjes Mar, Rosalie en Hugo

Anders dan verwacht

Onze kraamweek begon anders dan verwacht. Nadat e.e.a. niet geheel soepel verliep, hebben we contact opgenomen met Magda. De communicatie met Magda verliep heel prettig. Ze nam de problemen heel serieus en ging hier direct mee aan de slag door een passende oplossing te zoeken voor ons. We kunnen nu terugkijken op een heel fijne kraamweek, waarin we o.a. heel goed zijn begeleid bij de borstvoeding. De kraamverzorgster had veel kennis hierover en wist op de juiste manier te ondersteunen. Verder heeft ze ons super goed verzorgd en verwend! Wij zijn erg tevreden over Kraamzorg Novo Peri omdat zij naast de fijne kraamverzorgsters, goed weten in te spelen op de wensen & behoeften van hun cliënten. We voelden ons echt gehoord! Hartelijk dank!

Een Tamar

Met drie kinderen in ons gezin (8/6/4 jaar) vonden wij het belangrijk dat ook de kinderen tijdens de kraamperiode voldoende aandacht zouden krijgen. En dat is met Janet als kraamverzorgende goed gelukt! Om en om vroeg Janet de kinderen te helpen bij het verzorgen van hun zusje Tamar en hun mama ; luiers verschonen, Tamar in bad doen en fruit brengen bij mama. Overal kon ze een hulpje bij gebruiken. Daarnaast verraste ze de kinderen door spelletjes te doen, ze voor te lezen en…poffertjes te bakken. Dankzij Janet kijken wij alle zes terug op een bijzondere week!

Groeten Egbert en Tineke Dekker

Baby Stef

Wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad met kraamverzorgster Ivonne! Na thuiskomst uit het ziekenhuis was Ivonne er ook al snel. Wij voelden direct een klik na de kennismaking. Ivonne heeft 9 dagen super voor ons allemaal gezorgd. Onze dochter van 1,5 jaar was ook helemaal gek op Ivonne. Dat was ook niet gek want ze speelden, dansten en zongen veel samen. Ook werd Fien veel betrokken bij de verzorging van haar broertje Stef. Stef en ik zijn ook zeer fijn verzorgd door Ivonne. Haar begeleiding bij de borstvoeding vond ik top. Ik merkte ook dat Ivonne zeer veel kennis heeft, die ze op een prettige manier met ons deelde. Verder werd ons huis en de hond Boy ook nog eens goed verzorgd. Ze heeft geen minuut stil gezeten, en er aan alle kanten voor gezorgd dat wij het allemaal goed hadden. Ivonne: super bedankt voor de fijne kraamtijd!

Lieve groetjes van Dirk, Laura, Fien en Stef de Fijter

Een Brett

Vrijdag 15 januari 2016 zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon Brett. Na een nacht in het ziekenhuis te zijn gebleven, mochten we de volgende ochtend rond 10.00 uur naar huis toe. Om 10.45 uur was Clara bij ons. (Clara was die dag ervoor ook bij de bevalling in het ziekenhuis en heeft toen al goed voor ons gezorgd en samengewerkt met de verloskundigen). Clara; bedankt voor de goede zorgen, de wijze raad, adviezen en ook voor de gezelligheid. Je bent een topper!!! Een dikke knuffel van Brett. Wij vinden het ook erg fijn dat er bij Novo Peri naar onze wensen geluisterd is. Het is ook super dat je alle dagen dezelfde kraamverzorgster hebt. Ga zo door!

Groeten Jorn, Wendy & Brett

Baby Finn

“Van je kraamtijd moet je kunnen genieten”, zei Thea tijdens de intake. Dat is mede dankzij haar gelukt Het was ontzettend fijn om haar bij de (ziekenhuis) bevalling te hebben, het voelde meteen heel vertrouwd. Zo ook thuis, ze was lief voor iedereen zelfs onze katten. Onze kleine Finn bofte maar met zo’n lieve vrouw , ze verzorgde hem met veel liefde. Verder gaf ze mij als moeder heel veel vertrouwen, dat was erg fijn. Gezellig af en toe even een bakkie doen en al mijn vragen en onzekerheden bespreken. Wat een goede hulp en tips hebben we gehad! Dat je met prikkende ogen staat tijdens het afscheid na een week, zegt natuurlijk genoeg. Het was een heerlijke en bijzondere week die wij nooit meer zullen vergeten. Wij raden Novo Peri dan ook iedereen van harte aan! Oprechte aandacht en liefde, dat vonden wij zo fijn!

Groeten Daisy, Marinko & Finn

Een Isa

Op 9 januari om 01:29 is in het Beatrixziekenhuis onze dochter Isa geboren.
Omdat het een hele snelle bevalling was hadden we geen tijd gehad om Novo Peri in te lichten dat de bevalling begonnen was. Toch stond Evelien gelijk op de stoep toen we om 09:30 thuis kwamen uit het ziekenhuis. We zijn allemaal, inclusief ons hondje Luna, enorm verwend in de kraamweek. Evelien heeft zichtbaar plezier in haar werk en niets is teveel. Ook het contact met Magda omtrent vragen en huur/aankoop van een borstkolf vonden we erg fijn. We kijken terug op een super fijne, leuke en gezellige kraamweek. Evelien & Magda, super bedankt!

Liefs, Kees, Evelien & Isa.

Waar we voor staan

Eén vaste
kraamverzorgster

Gegarandeerd maximaal
aantal uren kraamzorg

Een persoonlijk intake-
gesprek bij u thuis.

Zorg voor het
hele gezin!