Ervaringen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Baby Jayden

Eindelijk was het zover na 41 weken werden wij op eerste kerstdag de trotse ouders van onze zoon Jayden. Na een goede bevalling maar ietwat moeilijke start van Jayden mochten we na 2 dagen eindelijk naar huis. Na contact met Magda te hebben gehad gingen we om 12 uur op tweede kerstdag naar huis en om half 2 stond Evelien op de stoep om ons de eerste dag te helpen met opstarten, het voelde gelijk goed en vertrouwd! Evelien heeft ons ontzettend goed geholpen met het verzorgen van de visite maar ook met het huishouden. Maar het belangrijkste met de verzorging van de kleine. Dankzij Evelien gaat het nu super goed met ons, en weten we dat we het alleen kunnen. Jammer genoeg moesten we op één januari afscheid nemen van Evelien, we hebben een super fijne kraamweek gehad waarin we veel hebben geleerd en ze ook gelijk een luisterend oor voor ons was. Dankzij de fijne ervaring met Novo Peri en de betrokkenheid van Magda zullen wij in de toekomst zeker weer voor jullie kiezen. Evelien en Magda bedankt voor de fijne samenwerking en alle ervaringen die we hebben opgedaan. Het was een topweek!

Groetjes Henry, Miranda en Jayden uit Almkerk

Baby Milan

Een leuke kraamtijd. Onze zoon Milan is op zondag 7 december 2014 in het ziekenhuis geboren. Maandag aan het einde van de middag mochten wij naar huis. Rond 18uur kwam Desiréé om het een en ander uit te leggen, zodat wij onze eerste nacht thuis goed door konden komen. Fijn dat Desiréé de hele kraamperiode onze kraamverzorgster kon blijven. Het is belangrijk dat je je zelf prettig voelt als er een ‘vreemde’ in je huis is. Met Desiréé was er gelijk een klik en zowel mijn man als ik voelden ons erg op ons gemak . Desiréé runde het huishouden, ving netjes het bezoek op en zorgde goed voor moeder en kind. Ook prettig was de begeleiding bij de borstvoeding. Alles werd rustig en met veel geduld uitgelegd. Zelfs deze zeer fitte kraamvrouw moest van Desiréé verplicht naar bed en haar rust nemen.Ook het contact met het kraamzorgbureau hebben wij als zeer prettig ervaren. De intake met de 20 weken was erg fijn. Je kon al je vragen stellen en mocht je daarna nog vragen hebben , dan mocht je altijd bellen. Alles werd vanuit het bureau goed gecoördineerd. Wij zijn zeer tevreden en hebben een super kraamweek gehad!! Dank je wel Desiréé en Magda!!

Groetjes Ruud, Ilse en Milan van Beers

Baby Nina-Sophie

Op 1 december 2014 werd ons kleine meisje Nina Sophie met een geplande keizersnede geboren. We moesten 4 dagen in het ziekenhuis blijven en mochten op 5 december eindelijk naar huis. Onze kraamverzorgster Thea stond rond het middaguur voor de deur, op haar verjaardag. Het voelde meteen vertrouwd met haar. Nina had een moeilijke start en dronk slecht aan de borst. Dankzij Thea bleven we positief en zochten we naar de juiste oplossing voor Nina. Ondertussen werd visite goed verzorgd en het huishouden werd super bijgehouden. De wasmand is nog nooit zo leeg geweest. Thea was er ook voor een luisterend oor en hield de rust van ons kersverse gezinnetje goed in de gaten. Met pijn in ons hart namen we op 10 december afscheid van Thea. Onze kraamweek was erg spannend en onzeker, maar dankzij haar weten we dat we het nu alleen kunnen. We gaan haar gezelligheid missen. We hebben geen seconde spijt gehad van de keuze voor Novo Peri. Ook de betrokkenheid van Magda hebben wij als zeer prettig ervaren. Thea en Magda, bedankt voor alles! Hopelijk mogen we in de toekomst nog eens met jullie ‘samenwerken’.

Yuri, Sanne en Nina Ran

Baby Mare

Na een super zwangerschap is na 41 weken op 20 november onze dochter en zusje Mare geboren! Het was op 5 dagen na, precies 2 jaar geleden dat wij weer Thea als kraamverzorgster mochten ontvangen. Voor ons was het super fijn dat dit mogelijk was! Toen we om 18.15 thuis kwamen uit het ziekenhuis was het dan ook super fijn om Thea weer te zien! Enthousiast als altijd! Het blijft bijzonder om te zien hoe Thea een huishouden kan managen! Onze Toon zijn 2e verjaardag viert met ons. Visite ontvangt, de was doet, taart snijd en ondertussen mij en Mare in de gaten houd! Het persoonlijke contact, flexibele instelling maar bovenal het vakmanschap van Novo Peri hebben wij ook de tweede keer als super prettig ervaren! We hebben weer een super week gehad! Thea en Magda weer super bedankt!

Baby Siem

25 oktober 2014 om 09.29 is onze zoon Siem geboren. Het was uiteindelijk een zware bevalling en we verlieten het ziekenhuis rond 18.30, waar om 19.30 Thea voor de deur stond om ons door de nacht te helpen. Siem kreeg na een paar dagen een dip met de voeding waardoor we 24 uur moesten bijvoeden, maar daarna heeft Siem de borst goed gepakt en kwam elke dag goed aan en zat een week later op zijn geboortegewicht van 3800 gram! We zijn erg blij geweest met Thea, steeds wist ze de juiste informatie te geven waardoor we verder konden en het huishouden zag er ook top uit. Door haar opgewektheid en plezier wat ze uitstraalde heeft ze mij echt door de week geholpen. Heel erg bedankt voor deze fijne week!! Het contact met Novo Peri heb ik als erg prettig ervaren. Het intake gesprek thuis rond de 20 weken, en het contact tijdens de kraamweek was erg fijn!

Antoine, Sanne en Siem Hoevenaren

Baby Quinten

Op 24 oktober 2014 hebben wij onze mooie zoon Quinten in onze armen mogen sluiten. Kraamverzorgster Clara Smits was bij de bevalling aanwezig, waar ze een hele fijne steun was. Bij het geven van borstvoeding had Quinten moeite met goed aan te happen. Met het geduld en advies van Clara ben ik tepelhoedjes gaan gebruiken. Quinten dronk ineens veel beter en zat binnen no-time boven zijn geboortegewicht! Na een aantal dagen viel het gewicht ietsje terug. Samen met Clara zijn we weer op zoek gegaan waar dit door zou komen. Het bleek aan het kortere tongriempje te liggen. Samen met Clara zijn we naar Geertruidenberg gegaan om het tongriempje te laten klieven. Fijn dat je me deze mogelijkheid bood, want Quinten drinkt nu erg goed! We genieten nu volop van ons kleine mannetje. We hebben een fijne kraamweek achter de rug, waarin we nieuwe dingen ervaren en geleerd hebben. Clara; bedankt voor je geduld, advies en zorgzaamheid naar Quinten!!

Fam. Rog-van Daalen

Baby Kira

21-10-2014 begonnen de echte weeën, “mama het begint echt!” al snel stond mama voor de deur, op controle bij de verloskundige.. Daarna door naar het ziekenhuis, op weg naar huis bleven de weeën aanhouden.. Eenmaal thuis aangekomen verloskundige gebeld, om de 2 uur ontsluiting gecheckt maar helaas geen vooruitgang, vliezen door geprikt in de hoop dat er vooruitgang zou komen.. Helaas ook niet, op naar het ziekenhuis voor inleiding. Gelukkig was mijn moeder de hele tijd bij me, waar ik heel veel aan had. Na een hele spannende en zware bevalling kwam dan eindelijk Kira ter wereld op 22-10-2014 om 07:50. Eenmaal s middags thuis, kon mama aan het werk. Ik heb ontzettend veel van haar geleerd en ontzettend veel steun aan haar gehad! Ze is niet alleen een fantastische kraamverzorgster maar ook een geweldige oma & moeder! Ik kan me geen betere wensen! Zo’n mooie ervaring, mijn mama die mijn kraam doet.. Onze band was al mega sterk maar nu nog veel sterker geworden in deze afgelopen week! Met een traantje in m’n ogen liep ze vandaag de deur uit, haar laatste kraam dag.. ( ze is nog lang niet van ons af). Bedankt mama! ook namens Kira en Navaro. & bedankt Novo Peri dat dit mogelijk was!

Shannon, Navaro en Kira

Baby Dani

Op 6 september 2014 is onze dochter Dani in het ziekenhuis geboren. Na contact met Magda spraken we af dat de kraamverzorgster rond 18.00 uur bij ons zou zijn. Rond 18.00 stond dan ook Marian bij ons voor de deur. Ze stelde zich voor en het klikte meteen. Marian vertelde rustig alle informatie die we nodig hadden voor ons eerste nachtje met z’n drietjes en stelde ons gerust dat alles goed zou gaan. Ook hielp ze met het aanleggen van Dani want dat ging nog niet van harte. Marian stelde me gerust en daarna lukte het vrij snel en heb ik me daarover niet meer onzeker gevoeld. Het verschonen en badderen van Dani werd fijn bij ons op de slaapkamer gedaan zodat ik lekker mee kon kijken. Tijdens de kraamweek zag het huis er spik en span uit. Er was geen wasje dat bleef liggen, deze werd meteen weg gewerkt en zodra die droog was lag het meteen weer netjes in de kast. Ook het maken van een broodje of fruit was voor Marian geen probleem.Het fruit kwam zelfs speciaal geserveerd naar boven, de ene keer een lekker appeltje gesneden, de andere keer een fruit cocktail in een glas! Super leuk en lief! De één na laatste dag moesten we plotseling naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken bij onze kleine Dani. Eigenlijk zat de dienst van Marian er al op maar ze wilde koste wat kost mee naar het ziekenhuis. Hier waren we erg blij mee want het is toch best eng met zo’n kleintje. Marian vroeg ons haar op de hoogte te houden van de uitslag. Gelukkig konden we haar snel een berichtje sturen met dat alles goed was. Marian stuurde ons terug dat ze daar erg blij om was en wenste ons nog een fijne avond/nacht. De volgende dag was alweer onze laatste kraamzorg dag. Dit vonden mijn man en ik erg jammer. Het was die week erg gezellig geweest en we hebben heel veel aan Marian gehad. Marian was altijd vriendelijk, positief, behulpzaam, maakte tijd voor een praatje, was rustig en bovendien erg lief. Door haar hebben we echt kunnen genieten van onze kraamperiode! Voor de volgende…..zeker weer Novo Peri want Marian je bent een topper!

Veel liefs Gerald, Kim en Dani uit Woudrichem

Baby Raisa

Mijn kraamverzorgster was Jenine, en ik heb echt genoten van de week! Ze gaf goede tips en de verzorging deed ze rustig, ze legde alles goed uit! Ook is ze heel lief voor onze beestjes geweest! Ik prijs Novo Peri echt aan als kraambureau, en ben heel blij met kraamverzorgster Jenine geweest!

Groeten Samantha, Remco en Raisa

Baby Jayden

Er is een goed intake gesprek geweest. Goed geluisterd naar onze wensen. Gekeken naar onze persoonlijke situatie, waardoor we de juiste kraamverzorgster toegewezen hebben gekregen. Zodat we optimaal konden genieten en alles konden leren! Echt toppie gewoon.

Groetjes Gabor, Melanie, kleine Jayden en de hondjes

Baby Djeanlyn

Op 5 september ben ik ingeleid om half 8 s ochtends en om 15:39 is onze dochter Djeanlyn geboren! Het was heftig maar zo mooi samen met de kraamverzorgster: mijn moeder Desiree van de Werken, kwam ze te wereld! Zonder haar niet compleet, wat heeft ze me goed begeleid en hoe is het dat je eigen moeder je kindje op je buik legt! Het was een hele fijne week om door mijn moeder verzorgd te worden en met een brok in mijn keel was het gisteren de laatste dag. Ik ga der zo missen dankjewel mama, Novo Peri dat dit mogelijk was!

Fam.Vos

Baby Elise

Op 28 augustus werd onze dochter Elise geboren in het Beatrixziekenhuis. Zaterdag 30 augustus mochten we gelukkig naar huis. Eenmaal thuis hebben we Elise lekker in haar eigen wieg gelegd en even later was Evelien de kraamverzorgster er al! Wat heerlijk maar toch ook wel spannend. Want daar zat ik dan tussen al die tassen en over 2 uur zou er al visite komen en ik wilde toch nog graag even rusten. En ik moest toch de kraamzorg ook nog wegwijs maken?! Maar ik hoefde me nergens zorgen over te maken. Een heerlijke lunch werd voor mij en mijn man klaargemaakt en ik kon naar bed. Daarna zouden we het wel over de huishoudelijke taken hebben, zo stelde Evelien voor. Uiteindelijk is hier nooit meer iets van gekomen. Want Evelien bleek haar weg wel te vinden. Alles ging vanzelf en voelde zo vertrouwd! Elke dag vroeg Evelien of ik nog wat speciaals gedaan wilde hebben en of ik nog iets had wat ik liever anders gedaan wilde hebben. Maar ik kon steeds niets bedenken! Alles was zo top!!
Elise voelde zich ook gelijk op haar gemak bij Evelien want wanneer ze verdrietig was, bleek ze zo getroost bij Evelien in haar armen. Evelien voelde de dingen goed aan en was heel begripvol. Ook was ze heel positief over ons als ouders wat een enorme boost aan zelfvertrouwen gaf! De dag voor vertrek zag ik er wel tegenop dat Evelien morgen voor het laatst zou komen. Gewoon omdat ik haar gezelligheid zou missen! En wat ik bijna vergeet te vertellen is dat ook het contact met Magda heel prettig was. Tijdens de contacten was er niet alleen aandacht voor de kraamzorg maar vooral ook voor Elise en mij. Nu een paar weken later denk ik nog steeds met heimwee terug aan onze kraamweek!

Groeten Mariska, Nolle en Elise Groeneveld uit Almkerk

Baby Rick

Op donderdagavond 21 augustus 2014 is onze zoon Rick geboren. Na enkele daagjes in het ziekenhuis mochten we zondagochtend naar huis, spannend om ineens met z’n drietjes thuis te zijn. Intussen al een aantal keer telefonische contact gehad met Magda, en alles was geregeld. Toen we thuis waren kwam kraamverzorgster Marian al snel om ons te begeleiden en te helpen. We hebben ontzettend veel gehad aan Marian haar hulp. We konden met al onze vragen bij haar terecht en kregen de nodige informatie om zo goed voor onze Rick te zorgen. Het voelde echt vertrouwd. Het was prettig om te weten dat alles rondom de zorg voor Rick, de borstvoeding en ook in het huishouden gewoon doorging als Marian in huis was. Dat maakte het dat na een week wel lastig was om afscheid te nemen. Maar nu terugkijkend hebben we een ontzettend fijne kraamweek gehad, waarin we veel hebben geleerd, gelachen en gehuild. Marian, super bedankt! En mocht er eens een “tweede” komen, dan hopen we zeker dat jij er weer bij bent!

Fam. de Graaf uit Dussen

Baby Fien

Met de geboorte van Fien op 21 augustus jl. voelde het alsof we onze kraamverzorgster Desiree erbij kado kregen. Jammer genoeg moest er toch afscheid genomen worden na een week. Een week vol met nieuwe ervaringen, waarin Desiree onze steun en toeverlaat was. Wat keken we iedere ochtend uit naar haar komst. Ze heeft Fien en ons geweldig ondersteund en verwend en dat maakte het een onvergetelijke kraamweek. Een dikke pluim voor Desiree en Novo Peri!

Liefs Corine-Stefan en Fien uit Nieuwendijk

Baby Yfke

Op 18 augustus is onze dochter Yfke geboren. In onze kraamweek heeft Thea ons heel goed verzorgd, begeleid en ons wegwijs gemaakt met betrekking tot de verzorging van onze kleine meid! Wij willen jullie hiervoor enorm bedanken!

Liefs Yfke, Danny en Anoek!

Baby Jochem

We hebben heel veel van Evelien geleerd, we zijn echt “ingewerkt” voor de verzorging van Jochem.(30-07-2014)
Ook het persoonlijke aspect werd voldoende in acht genomen. Ikzelf vond het contact echt super, we hebben ook veel gelachen. Evelien deed haar werk super, het huis was spic en span op het moment dat zij aan het einde van de dag naar huis ging.
Ook had ze geen problemen met onze hond, dat was een zorg minder voor ons.Het luisterend oor wat Evelien bood tijdens de kraamperiode heb ik wel gemist nadat ze weg was,heel fijn dat ze geen oordeel velde, maar professioneel bleef en suggesties deed. We hebben genoten tijdens de kraamtijd en willen hierbij nogmaals Evelien hiervoor bedanken!

Fam. Vogel-Vos uit Almkerk

Baby Julian

Wat een goede service bij Novo Peri! Als eerste al met 20 weken een intake gesprek zodat je al veel informatie krijgt en beter weet wat je aan moet schaffen.Dan tijdens je zwangerschap meerder keren gebeld worden door Magda hoe het met je gaat.Erg fijn dat niet alleen de kraamperiode van belang is. Op 29 juli 2014 is onze zoon Julian geboren. Het laatste half uur van de bevalling kwam Clara bij ons thuis. Wat een super hulp was ze voor ons in de kraamweek. Voor mij en Julian zorgen en wassen, poetsen, eten koken, niets was haar te veel! Onze andere zoon Jasper was helemaal weg van haar ondanks dat hij altijd verlegen is. Clara betrok Jasper overal bij en ze maakte vaak grapjes samen. Kortom een super relaxte kraamweek gehad en een fijne begeleiding van Clara en Magda! Bedankt!

Groeten van Kristian, Susanne, Jasper en Julian uit Hank

Baby Noémy

Door onze goede ervaring bij ons eerste kind hebben wij gekozen voor Novo Peri. Magda is bij ons thuis gekomen voor het intake gesprek en gaf ons een erg goede indruk, we keken er met vertrouwen naar uit! Op woensdag 23 juli is onze dochter Noémy geboren en bij thuiskomst uit het ziekenhuis was daar Thea.Vrijwel gelijk paste zij in onze gezinssituatie, onze zoon moest wel wennen aan de nieuwe situatie en Thea ging daar super goed mee om, het was snel vertrouwd.Er was tijd en aandacht voor ons alle vier. Op de juiste momenten kwam ze met goede informatie. De zorg voor ons vieren was fantastisch en daarbij was huishoudelijk haar ook niets te gek. Ze heeft ons erg goed geholpen met het opstarten van de borstvoeding en wist op al onze vragen antwoord. Na enkele dagen borstvoeding wilde wij toch overstappen op flesvoeding en weer kwam Thea met een passende oplossing die ons heel veel rust gaf. Thea heeft ons een super kraamweek bezorgd waar wij met een super gevoel op terug kijken. Jayden zal zijn gespreksmaatje en speelkameraadje missen! Kortom: Onze kraamtijd bij zowel ons eerste als ons tweede kind is ronduit fantastisch! Thea en Magda, ontzettend bedankt voor twee onvergetelijke kraamweken!

Groetjes Jan, Carina, Jayden en Noémy Monshouwer uit Almkerk

Baby Lizzy

Wat hebben wij een top kraamweek gehad, dankzij onze kraamverzorgster Clara Smits! Van vrijdag op zaterdagnacht is onze dochter Lizzy om 03.50 (5 juli) geboren. Clara was hierbij al aanwezig en gelijk ook een grote steun. De bevalling verliep voorspoedig. Nadat de verloskundige weg was bleef Clara nog even om te helpen opstarten. Gelukkig maar want Lizzy had wel even wat opstart problemen. Ze spuugde heel veel, zo zielig, maar Clara stelde ons gerust en legde goed uit wat we moesten en/of konden doen. Ook tijdens de rest van onze kraamweek hebben we veel aan haar gehad. We kunnen het niet beter omschrijven als dat ze een tweede moeder voor ons was. Ze bood altijd een luisterend oor, legde alles super goed uit. Het huishouden hield ze bij en het was gewoon ook heel gezellig met haar! We konden ook allebei lekker ons zelf zijn en voelde ons dus super op ons gemak! Clara; super bedankt!  Magda, Novo Peri bedankt! We hadden ons geen betere kraamweek kunnen wensen.

Marianne, Ferry & Lizzy van Tongeren uit Nieuwendijk

Baby Koen

We hebben voor Novo Peri gekozen omdat de website mij meteen aansprak. Magda kwam bij ons langs en toen hadden we net die middag gehoord dat ons kindje met een schisis geboren zou worden. Magda leefde meteen erg mee en zocht ook direct allerlei informatie en stuurde het zelfs toe. Ook heeft ze de speciale Habermann fles gekocht en laten zien aan het team zodat de kraamverzorgende goed voorbereid bij ons zou komen. Op vrijdag 4 juli waren de weeën begonnen. Om 24 uur mocht ik naar het ziekenhuis en om kwart voor 1 was onze kraamverzorgende Marian ook op de verloskamer. Ze stelde zich voor en begon meteen met zorgen. Ik heb toen al veel steun aan haar gehad. De bevalling werd medisch maar Marian ging pas naar huis toen ik helemaal klaar en rustig was geworden.  De 5e moesten we in t ZKH blijven maar gelukkig mocht ik zondag 6 juli naar huis samen met onze Koen. Ik belde Magda en we spraken af dat Marian er om half 1 zou zijn. Ze begon meteen alles gereed te maken en wilde zelfs gaan koken… Dat hoefde niet we waren allang blij dat ze ons hielp opstarten. De kraamweek was fijn geweest. Ik lag op bed en Koen werd gewoon voor mijn neus in bad gedaan. Lekker dat je kan rusten en toch overal bij kan zijn. Ook werd ’s morgens en ’s middags een boterham of broodje op bed gebracht. Heerlijk hoor. En zoals mijn vriend het mooi kan zeggen ” je deed je t shirt uit, in de was, je draaide je om en het lag al weer gestreken in je kast!”. Ook met het bezoek van GGD, verloskundige of wie dan ook, kon je op Marian rekenen met haar kennis en hulp. En er was tijd en geduld voor een goed gesprek, of het nou ging over Koen of iets anders… Als er een tweede kind mag komen, kiezen wij weer voor Novo Peri!

Fam. Merkx, Drunen

Baby Julian

Maandag 30 juni om 9.58 is ons lieve zoontje Julian geboren via een keizersnede en we mochten donderdag 3 juli naar huis toe. Om 12.00 was Jenine van Tuijl bij ons aangekomen, wat een lieve kraamverzorgster zeg! Ze heeft ons goed verzorgd, als we iets niet wisten, Jenine had een goede oplossing! Ze legde alles netjes uit. Dankzij Novo Peri hebben wij een super kraamweek gehad, wat zullen we Jenine gaan missen.Mocht er ooit een tweede kindje komen kiezen we weer voor Novo Peri. Super bedankt voor alles Magda en Jenine voor de goede zorgen!

Groetjes Brammert, Joanne en Julian Bouman

Baby Vajèn

Met een “natuurlijke” keizersnee is op 27 juni 2014 onze dochter en zusje Vajèn geboren. Na 5 dagen ziekenhuis stond bij thuiskomst, de voor ons al bekende, kraamhulp Evelien ons op te wachten.Fijn dat Evelien alles haarfijn aanvoelt en de kraamweek dan ook op rolletjes verloopt! Voor Bert jr was alles spannend en nieuw, maar hij is ook goed betrokken bij de verzorging van Vajèn. En even tijd voor een spelletje met hem alleen was ook geen uitzondering. We hebben weer veel geleerd van Evelien want de kraamweek van onze zoon was alweer ruim 7 jaar geleden.We kijken dan ook terug op een fijne en gezellige week die we met elkaar hebben gehad. Magda jij ook bedankt voor de goede en persoonlijke begeleiding, alles is naar wens verlopen!

Bert & Jessica Bert jr en Vajèn Bouman

Baby Sven

Op 19 juni 2014 is in het ziekenhuis onze zoon Sven geboren. Toen wij diezelfde middag nog naar huis gingen stond niet veel later kraamverzorgster Gerda voor de deur. Gerda nam direct de regie in handen en heeft ons op weg geholpen voor de eerste nacht met z’n drieën. Vervolgens heeft ze er 8 dagen voor gezorgd dat wij volop konden genieten van onze kraamtijd. Ze nam echt de tijd om ons wegwijs te maken omtrent de verzorging van Sven. Daarnaast zorgde ze ervoor dat wij op tijd aten en sliepen, het huis schoon was, de wasmand leeg was en verzorgde ze de visite. We hoefden even nergens aan te denken. Het was net een verblijf in een hotel en dat allemaal in ons eigen huis! Na het vertrek van Gerda stonden we er alleen voor en hadden we dankzij haar goede zorg en vele tips onze draai snel gevonden. We hebben volop genoten en willen middels deze weg Gerda nogmaals hartelijk danken. De betrokkenheid van Magda zowel tijdens de zwangerschap als de kraamperiode hebben wij als zeer prettig ervaren. Kortom: Novo Peri is een echte aanrader!

Ruud, Laura en Sven Landsmeer – Gorinchem

Baby Jip

Op 16 juni 2014 is onze Jip geboren. Wat was het fijn om na een aantal pittige dagen waarin niet alles gaat zoals het moet gaan, Desiree als kraamverzorgster in huis te hebben. Er kwam een enorme hoeveelheid kennis, ervaring en liefdevolle verzorging ons huis binnen. Dat hadden we heel erg nodig. Desiree heeft ons goed op weg geholpen.
Door het uitgebreide intakegesprek dat Magda met ons heeft gehouden, heeft ze kunnen zorgen voor een kraamverzorgster die erg goed bij ons past. Kortom, ondanks alles hebben we een mooie kraamperiode met heel goede zorg gehad.

Mirjam en Paul uit Gorinchem

Baby Morris

Maandagavond 16 juni is na een zware en lange bevalling onze mooie zoon Morris geboren! Helaas moest ik nog 2 extra nachten in het ziekenhuis blijven, voordat ik woensdagmiddag om 12.00 uur mocht gaan genieten van mijn kraamweek… We zijn gelijk prettig opgevangen door Evelien, die de rest van de week (+ 2dg extra) heerlijk voor ons gezorgd heeft! Wat ons achteraf pas echt duidelijk werd, dat we dankzij Novo Peri boften dat we één en dezelfde kraamhulp kregen en niet meerdere verschillende personen in 1 week… Dit is het grote pluspunt, wat Novo Peri uniek maakt! Mocht er ooit een 2de kindje komen, dan zullen we zeer zeker weer kiezen voor Novo Peri en hopelijk is Evelien dan ook beschikbaar!….. BEDANKT voor alles!

Groeten Emily, Maarten en Morris

Baby Luuk

Op 5 juni is onze zoon Luuk in het ziekenhuis geboren. Na 3 daagjes ziekenhuis ivm een keizersnede mochten we eindelijk naar huis. Clara stond al klaar om ons te begeleiden. En wat hebben we een top week met haar gehad! Clara zorgde voor lekkere boterhammetjes, werkte iedere dag de was weg, ontving de visite en ontfermde zich over Luuk en mij! Die 8 dagen zijn voorbij gevlogen! Wij hebben ook echt een traantje moeten laten bij haar vertrek want het voelde zo vertrouwd met haar!
Wij zijn blij dat wij voor Novo Peri hebben gekozen want we hebben het persoonlijk contact voor, tijdens en na de kraamperiode erg prettig gevonden! Magda en Clara heel erg bedankt, we hebben dankzij jullie een superfijne kraamweek gehad!

Groetjes Sjaak, Dineke en Luuk uit Nieuwendijk

Baby Lucas

Op 1 juni 2014 werd Lucas geboren.Dank zij Gerda kon ik 7 dagen als koningin met prinsje op bed blijven, ging het huishouden en gezinsleven gewoon door. Ze regelde alles, visite werd verzorgd én de kinderen niet te vergeten. Er werden tips en adviezen gegeven; kortom een fantastische kraamtijd! 

Cora en “mannen” de Vries, Meerkerk

Baby Aniek

Op 15 mei 2014 jongstleden is onze dochter Aniek na een vlotte poliklinische bevalling geboren. Toen we omstreeks 19.30 uur weer thuis kwamen stond kraamverzorgster Marian Bouman al op ons te wachten. Die avond heeft Marian de tijd genomen om ons de nodige instructies te geven zodat we als kersverse vader en moeder de nacht goed door zouden komen. De volgende morgen was zij alweer bijtijds paraat om ons met veel inzet en persoonlijke aandacht te helpen in de verzorging van Aniek. Papa en mama werden daarbij niet vergeten, Marian heeft ons weten te verwennen in de daarop volgende dagen. Ook was zij flexibel en bleek ze een reddende engel toen we een onverwacht spitsmoment hadden qua visite. Marian bleef gewoon iets langer en nam op die manier de nodige stress weg. We hebben genoten van haar aanwezigheid, deskundigheid maar bovenal het vermogen om ons een fantastische kraamtijd te bezorgen tijdens de eerste week uit het leven van onze dochter Aniek. We hadden bij wijze van spreken Marian graag nog een weekje langer gehouden omdat het zo goed beviel! Bij deze willen we Marian nogmaals bedanken voor alles en ook Magda vanwege het feit dat zij zo’n goede inschatting heeft gemaakt om Marian in te zetten in ons prille gezinnetje. Alle beloftes die Novo Peri vooraf deed (kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, één kraamverzorgster per gezin, frequente navraag met betrekking tot de actuele situatie van de kraamzorg in het gezin, enz.) zijn wat ons betreft dubbel en dwars waargemaakt! 

Niels, Angelique en Aniek van Pelt

Baby Sebas

Op zondag 27 april 2014 is ons konings kindje Sebas geboren. Na een snelle bevalling en een nachtje het ziekenhuis mochten wij 28 april naar huis, gelukkig stond jeanine al snel voor de deur. Ze heeft ons super opgevangen en heeft ons de eerste dingetjes geleerd voor het eerste nachtje thuis. De volgende dag was Jeanine er weer vroeg om ons te helpen, we hebben samen geprobeerd Sebas te laten drinken aan de borst, helaas snapte Sebas het niet goed waardoor we jammer genoeg de keuze hebben gemaakt om over te stappen naar flesvoeding. De rest van de week heeft ze ons super opgevangen met alle ups en downs die er in de kraamweek bij horen. Zo wel Corne als ik als Sebas vonden het heel jammer dat ze weg ging. Gelukkig heeft ze ons met alle zorg en kennis met een heel fijn gevoel achtergelaten. Ook het persoonlijke contact met Magda was heel fijn, ze heeft een paar keer gebeld en heeft ook nog wat tips gegeven.Wij willen jullie nogmaals heel erg bedanken voor de goede zorgen.

Corne,Suzanne en Sebas

Baby Nathan

De kraamzorg die werd verzorgd door Novo Peri is zeer goed bevallen, van  het eerste oriënterende gesprek tot het laatste moment. Op 26 april 2014 is onze zoon geboren. Onze kraamhulp was Thea, die al bij de bevalling een zeer goede aanvulling was. Ze was snel eigen in ons gezin.  Ook onze peuter was dol op haar. Ik heb genoten van haar ervaring en de waardevolle dingen die ik vanuit haar ervaring heb kunnen leren. Ze was een onuitputtelijke bron van informatie en ideeën. Ook haar flexibiliteit was geweldig. Bedankt voor alles Thea! De beloftes die Novo Peri maakt, heeft ze zeker kunnen nakomen: één kraamverzorgster, ook bij de bevalling en alles is bespreekbaar. De communicatie verliep vanaf begin af aan erg prettig. Ik kijk met heel veel plezier terug op deze kraamweek en kan Novo Peri dan ook van harte aanbevelen!

Fam. Deelen

Baby Yotam

Op 18 april is onze zoon Yotam geboren in het ziekenhuis. Rond vijf uur ‘s middags mochten we naar huis en dezelfde avond al kwam Desiree van Novo Peri langs om ons alvast wegwijs te maken voor de nacht. Dat klikte meteen. Omdat Yotam ons eerste kindje is, was alles nieuw voor ons. We waren heel bij met de ervaring en deskundigheid van Desiree, die alle vragen geduldig beantwoordde en de praktische dingen, zoals in de TummyTub badderen, met ons heeft geoefend. Ook heeft ze enorm geholpen bij het proces om de borstvoeding goed op gang te krijgen. Dat Desiree daarnaast ook nog voor ons zorgde maakte de kraamweek helemaal een feestBij de keuze voor een kraamzorgbureau ging onze voorkeur meteen uit naar Novo Peri, dat ons was aangeraden als een jong, professioneel en kleinschalig bureau met een persoonlijke benadering. Ook het feit dat we een week lang dezelfde kraamhulp zouden krijgen (en niet elke dag iemand anders) sprak ons aan. In ons geval hadden we graag een kraamhulp die ervaring had met borstvoeding en die Engels kon spreken. Het contact met Magda was vanaf het begin prettig en haar keuze van kraamhulp was uitstekend. Een volgende keer kiezen we graag weer voor Novo Peri.

Jose en Alon, Almkerk

Baby Aimee Lynn

Vrijdag 04-04-2014 is onze mooie dochter Aimee Lynn thuis in bad geboren. Kraamverzorgster Clara Smits was er optijd bij. Zij heeft ons alledrie nadien zeer goed opgevangen en heeft de daarop volgende dagen goed gezorgd, informatie gegeven en liefde en wijsheid gedeeld. Wij zijn erg te spreken over haar goede zorgen! Gelukkig was ons kleine meisje niet moeilijk en deed alles naar verwachting. Ook tijdens de borstvoeding stond Clara goed aan mijn zijde, om alles soepel te laten verlopen. Aimee Lynn was ook erg op der gemak bij Clara! Waarom kiezen voor Novo Peri? Omdat zij de juiste mensen in dienst hebben met genoeg kennis, liefde en geduld. Bedankt voor de superfijne en gezellige kraamtijd!!

Denise en Nick uit Dussen

Baby Ruby Lynn

Op woensdag 2 april 2014 is onze dochter Ruby Lynn met een vliegensvlugge bevalling in het ziekenhuis ter wereld gekomen. We mochten na de bevalling ook heel snel naar huis en dat was natuurlijk heerlijk. We waren rond half negen thuis en Thea was er om ons de eerste nacht in te helpen. Thea ving ons echt super goed op. Ook al was Ruby maar twee dagen voor de uitgerekende datum geboren, toch hadden we haar nog niet verwacht! Onze zoon bleef namelijk ook acht dagen langer zitten! Dat wil dus allemaal helemaal niks zeggen. Maar het was fijn om nog even met Thea over de bevalling te kunnen praten. Het was allemaal zo ontzettend snel gegaan en ook nog eens twee dagen eerder dat ik dat toch wel even een beetje overdonderd was door het hele gebeuren. Helaas was Thea de tweede dag van onze kraamweek ziek. Magda belde ons al erg vroeg om ons dat mede te delen. Ze vroeg ons ook hoe de eerste nacht was gegaan en kon me nog wat advies meegeven. Erg fijn, dat persoonlijke contact. Toen om acht uur Marian kwam was het meteen goed hoor, wat een ontzettend lieve vrouw is dat! We konden echt heel goed met haar opschieten en heeft ons super goed verzorgd. Ook ons zoontje Roan was dol op haar! Heel fijn ook dat Marian ook echt achter ons stond om af en toe eens af te wijken van ‘het boekje’. De borstvoeding mislukte bij ons eerste kindje en we vonden het erg belangrijk dat dat nu wel zou lukken. Mede dankzij Marian durf ik wel te zeggen, is het nu super gegaan! We hebben alles per dag bekeken en zo nodig toch een voor een andere aanpak gekozen. Daar waren we echt superblij mee!  Ook vond ik het erg fijn van Novo Peri, dat Magda meerdere keren belde hoe de zorg beviel. Kortom, wij hebben onze kraam week echt ervaren op een roze wolk en heerlijk kunnen genieten van ons kleine meisje! Echt een heerlijke tijd was het en vond het echt heel fijn dat Marian bij ons mocht zijn! Nogmaals heel erg bedankt, Magda Marian en Thea!

Fam van Vught

Baby Aimee Lucas

Bij mijn thuisbevalling en kraamweek van onze eerste zoon Mathijs (19-10-11) hadden we Clara Smits als kraamverzorgster. Zij was zo’n goede steun voor ons geweest. Tijdens mijn bevalling, maar zeker ook bij de strubbelingen die ik had met mijn poging om borstvoeding te geven, wat ik heel graag wou, maar wat alles behalve een succes was. Daarom wilden we haar heel graag weer toen ik zwanger was van onze tweede. Zij bleek echter niet meer werkzaam daar en toen ben ik meteen overgestapt naar Novo Peri. Dat verliep heel soepel en de service bij Novo Peri is geweldig.  Inderdaad was toen Clara weer bij mijn bevalling (13-03-14), waarvoor ze ’s nachts naar ons thuis moest rijden en hebben we weer een heel goede en gezellige kraamweek met haar gehad. Het voelde van beide kanten heel vertrouwd! Heel bijzonder vind ik het dat ze bij alle twee mijn thuisbevallingen en kraamweek erna is geweest. Precies zoals ik het wilde. Mathijs vond het ook leuk dat ze er was. Niemand mag aan zijn autootjes komen, maar Clara mocht dat wel! Zijn broertje Lucas genoot, zoals je op de foto kunt zien, ook van haar aanwezigheid. Het was een raar moment toen we weer afscheid moesten nemen, want er komt geen derde bij ons, maar we zullen beide keren met haar voor altijd koesteren! Clara, nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles!

Maarten, Laura, Mathijs & Lucas van der Burght – Oosterhout NB

Baby Tessa

In de nacht van 3 maart 2014 is onze dochter Tessa thuis geboren. Desirée heeft het laatste deel van de bevalling begeleid samen met de verloskundige. Na de bevalling heeft ze ons verzorgd en voorbereid op onze eerste nacht als ouders. De rest van de kraamweek konden we de hulp flexibel indelen, waar we heel blij mee waren. De hele week zijn we verwend met een schoon huis, lekker ontbijt op bed en veel tijd voor elkaar. Hier hebben wij erg van genoten. Ik wilde erg graag borstvoeding geven, maar dit lukte niet meteen. Door de hulp en vastberadenheid van Desirée is het uiteindelijk wel gelukt en daar ben ik heel erg blij mee. Wat ons verder het meest is bijgebleven van de kraamweek is het zelfvertrouwen wat Desirée ons gegeven heeft. En de persoonlijke manier van werken en de extra interesse van Magda voor en na de kraamweek. Wij zijn erg tevreden en kiezen een volgende keer zeker weer voor Novo Peri!

Marc, Anique en Tessa Oude Egbrink

Baby Ninthe

Op donderdag 20 februari 2014 jl. is onze prachtige dochter Ninthe thuis geboren. Zowel Clara als Jeanine van Novo Peri waren die avond gelukkig op tijd om de laatste fase van de bevalling mee te maken en ons en de verloskundige te ondersteunen! Super zoals zij direct na de geboorte alles hebben opgeruimd en geregeld, zodat wij optimaal konden genieten van ons prachtige wondertje! Ze hebben ons voldoende informatie te geven om goed voorbereid de nacht in te gaan. Spannend om dan met zijn drietjes te zijn! De daaropvolgende dagen was Clara bij ons in huis, waar wij zeker van hebben genoten! Clara nam uitgebreid de tijd voor moeder en kind en had bruikbare tips voor het geven van borstvoeding. Van tevoren waren wij benieuwd hoe wij het zouden vinden om een ‘vreemde’ in huis te hebben rondlopen, maar Clara voelde al snel vertrouwd. Wij willen haar daarom nogmaals bedanken voor de goede zorgen, adviezen en gezelligheid!

Hartelijke groet, Hans en Elise van Es

Baby Livi

Op 17 februari 2014 zijn wij de trotse ouders geworden van ons meisje Livi! Bij de 20 weken hadden we een intake gesprek met Magda wat erg fijn was. Magda gaf ons tips en adviezen die we konden gebruiken bij bijv. de aanschaf van de babykamer en babyuitzet. Graag wilden we thuis bevallen maar dit liep allemaal anders, ivm met een zwangerschapsvergiftiging werd de bevalling in de ochtend ingeleid en is Livi geboren met een keizersnede om 19:17 uur. Na 3 dagen ziekenhuis zijn we naar huis gegaan waar onze kraamweek verder ging. Na telefonisch contact met Magda zou Gerda om half 1 bij ons zijn. Gerda kwam aan en ging gelijk aan de slag, de eerste lunch op bed was een feit en daarna (moest ik) rusten! Heerlijk iemand in huis die de rust bewaakt iets wat je echt nodig hebt. Pieter maakte Gerda wegwijs in huis. En het huishouden hield Gerda draaiend heerlijk om hier niet aan te hoeven denken. Een hele bijzondere ervaring om nu de kraamvrouw te zijn, ik ben werkzaam op de afdeling verloskunde in het ziekenhuis en dacht het allemaal wel te weten. We waren de eerste dagen erg onzeker en hebben veel steun tips en adviezen gekregen van Gerda. Heerlijk zo’n kundige kraamverzorgster in huis waar je op kunt bouwen. We hebben ons geen moment zorgen gemaakt. Het is fijn om te kunnen bouwen op de kraamverzorgster want het krijgen van een kindje is een hele ervaring in ons leven geweest. De keuze voor novo-peri is een goede keuze geweest, de lijnen zijn kort en er is veel persoonlijk contact. We kijken terug op een fijne tijd, waarin we veel hebben geleerd en volop hebben kunnen genieten dit allemaal dankzij de goede zorgen van Gerda.

Groetjes Pieter Kim en Livi van Wijk

Baby Kian

Op 18-02-2014 is onze zoon Kian geboren. Na een nacht in het ziekenhuis was om 1 uur Desiree bij ons en kon de kraamtijd beginnen. Desiree heeft er mede voor gezorgd dat die tijd super was en dat we enorm van alles konden genieten. Ik nam dankzij haar zelf mijn rust. Ze zorgde goed voor papa en de kinderen vergat ze zeker niet; zelfs de dieren mochten haar. Ook het huishouden heeft ze super verzorgd, dus wat wil je nog meer. DESIREE BEDANKT!

Groetjes van Gerwin & Henrietta, Jenna, Fern en onze mooie zoon Kian

Baby Nevo

Na een eerste zeer positieve ervaring met Novo Peri bij de geboorte van ons eerste kindje, was het voor ons vanzelfsprekend ook deze keer weer kraamzorg te willen van Novo Peri. En ook deze keer na de geboorte van ons tweede kindje mogen we terugkijken op een bijzonder fijne kraamtijd. Op 30 januari 2014 zijn wij de trotse ouders geworden van een zoon, Nevo. Kort na thuiskomst van een bevalling in het ziekenhuis was daar onze kraamverzorgster Marian. Na de eerste kennismaking ging zij meteen aan de slag. Wat ontzettend fijn om iemand met zoveel passie voor haar werk in huis te hebben. Dankzij Marians goede zorg, lief, betrokken en ervaren zijn wij ook deze keer zeer blij met onze keus voor Novo Peri. Ik kan iedereen Novo Peri aanraden om de persoonlijke benadering; er wordt geluisterd naar je persoonlijke wensen om je een onvergetelijke kraamtijd te bezorgen. Magda bedankt hiervoor.

Corné & Jolanda, Wess en Nevo Vos, Waalwijk

Baby Jens

Op 27 januari werden wij de ouders van Jens. Clara was er gelukkig net op tijd bij en dat was de start van een geweldige week. Clara nam ons bij de hand en hielp ons ons kindje te leren kennen. Clara’s ervaring, positieve woorden, opgeruimdheid en zorgzaamheid zorgen ervoor dat wij een volgende keer weer bij Novo Peri terecht zullen komen.Ze zorgde voor heerlijke ontbijtjes, veel uitleg over Jens en het herstel na de bevalling en zorgde vooral dat wij met vertrouwen na de kraamweek verder konden. Na dikke tranen bij het afscheid hopen we haar bij een eventuele volgende kraamweek weer in huis te hebben!
Ook de vroege intake en zorg voor en na de kraamweek was goed.

Geesje en Leonard Verbaan, Hoornaar

Baby Jur

Op woensdag 22 januari is na een voorspoedige keizersnede onze prachtige en gezonde zoon Jur geboren. Na 4 dagen ziekenhuis was het moment daar dat we lekker naar huis mochten. Eenmaal thuis aangekomen stond Thea binnen een half uurtje op de stoep. Ze heeft ons gelijk de nodige informatie verschaft waarmee we de nacht in konden (wat best spannend is zo voor het eerst). De gehele kraamweek heeft Thea ontzettend hard gewerkt, niks was te gek en ze deed zoveel ze kon. Het belangrijkste was wel haar opgewektheid, aan gezelligheid geen gebrek. Kortom Novo Peri was top, een aanrader voor iedereen!

Iris, Arjan en Jur uit Woudrichem

Baby Owen

Op 20 januari 2014 werd onze zoon Owen geboren! De bevalling ging zo vlot dat de kraamverzorgster bijna te laat was. Gelukkig was ze net op tijd om de laatste hulp te bieden. Kraamverzorgster Gerda kwam bij ons en viel meteen in de smaak:-)! Ze was super lief en zorgzaam voor ons drieën. De eerste dagen waren behoorlijk zwaar, maar Gerda verlichtte een hoop! Haar goede zorgen,wijsheid, passie en liefde heeft ons heel goed gedaan!  Toen ze wegging vonden we dat best even slikken, hoor! Ze heeft ons veel geleerd. Niet alleen vwb de verzorging van Owen, maar ook in het huishouden wist ze handige tips te geven, die we nog steeds toepassen. De zorg van Gerda tijdens de kraamtijd en de betrokkenheid van Magda tijdens de zwangerschap maakt dat we een eventuele volgende keer weer met volle overtuiging voor Novo Peri kiezen!

Johan, Laura en Owen Steketee

Baby Evy

Op 7 januari 2014 ben ik heerlijk thuis bevallen van onze dochter Evy. Een supersnelle bevalling samen met mijn man en verloskundige. Toen Clara een half uur later aankwam, zaten de oudste 3 kinderen heerlijk bij mij op bed met hun nieuwe kleine zusje! De oudste 3 kinderen waren gelijk erg op hun gemak bij Clara en mochten haar met alles helpen en alle vragen van de 3 pubers werden rustig beantwoord door Clara. Na een aantal dagen kregen we een andere kraamhulp doordat Clara helaas onverwachts ziek werd. Weer even spannend, want met Clara klikte het erg goed! Clara werd vervangen door Marian, ook dat klikte erg goed. 

Baby Evy

Op 7 januari 2014 ben ik heerlijk thuis bevallen van onze dochter Evy. Een supersnelle bevalling samen met mijn man en verloskundige. Toen Clara een half uur later aankwam, zaten de oudste 3 kinderen heerlijk bij mij op bed met hun nieuwe kleine zusje! De oudste 3 kinderen waren gelijk erg op hun gemak bij Clara en mochten haar met alles helpen en alle vragen van de 3 pubers werden rustig beantwoord door Clara. Na een aantal dagen kregen we een andere kraamhulp doordat Clara helaas onverwachts ziek werd. Weer even spannend, want met Clara klikte het erg goed! Clara werd vervangen door Marian, ook dat klikte erg goed. 

Doordat ik veel bloed verloren was tijdens een nabloeding, kreeg ik extra zorg. Wat fijn dat Magda zelf nog even langskwam en ons zoveel vertrouwen kon geven en wat extra zorguren. Met zo`n groot gezin als dat van ons was het zo fijn dat Marian alle zorgen uit handen nam en er elke dag weer voor zorgde dat alles klaar was en ik rustig kon herstellen en heerlijk kon genieten van onze dochter! Wij hebben genoten van de goede zorg van Novo Peri, de professionaliteit maar ook de tijd die er voor zowel mij als mijn andere kinderen genomen werd! Bedankt!

Carlos en Kim

Baby Nina

In de moederschoot geweven,
tot een wonder van bestaan
kom je in ons leven,
een wens die in vervulling mocht gaan.”

Na een vlotte bevalling werd op 5 januari om 13:00 in het ziekenhuis ons 3de wondertje geboren, onze dochter Nina. Om 15:00 uur mochten we naar huis. Na een eerdere ervaring met Novo Peri en een fijne kraamweek met Magda waren we nu voor de 2de keer gegaan voor Novo Peri. Deze keer kwam Thea, een kraamverzorgster met jaren ervaring en een inzet van 300%.  Een kraamverzorgster die niet komt om haar uren te werken, maar een leuke vrouw die komt om een gezin met 3 kinderen gewoon door te laten draaien en voorziet in alles wat nodig is om een heerlijke kraamweek te hebben. Zoals de verzorging van ons, lekkere fruithapjes en het eten. Als we s ‘middags rustten ging Thea als een tornado door het huis en was alles weer opgeruimd en schoon. Kortom: met Nina ging onze wens in vervulling en een 2de ervaring met Novo Peri, een andere kraamverzorgster maar weer een hele fijne kraamweek, is geweldig en wens je iedereen toe!

Fam. de Pender, Nieuwendijk

Baby Lisa:

Zaterdagavond 28 december 2013 om 18.02 uur is Lisa in het ziekenhuis van Gorinchem geboren. Nadat wij, op eigen verzoek, heel relaxt een nachtje in het ziekenhuis hebben doorgebracht zijn wij zondagmorgen met z’n drieën thuis gekomen. Kraamverzorgster Clara heeft ons 7 dagen perfect ondersteund. Ze had oog voor de gezondheid van moeder&kind, hield het huishouden ‘draaiende” en leerde ons de fijne kneepjes van het “ouderschap”. Dit alles in een ontspannen, gezellige sfeer.

Wij hebben gekozen voor Novo Peri omdat zij zorg leveren die zowel geografisch als persoonlijk heel dichtbij is. Door het intensieve persoonlijke contact kun je jouw wensen duidelijk kenbaar maken en deze worden ook gehonoreerd. Wij vonden het bijvoorbeeld belangrijk om tijdens de hele kraamperiode 1 kraamverzorgster te hebben en dat wordt gegarandeerd bij Novo Peri. Ook geeft Magda al ruim voor de bevalling de nodige informatie om met een vertrouwd gevoel de kraamperiode tegemoet te treden.
Kortom Novo Peri staat voor:

  • Kleinschalig, dus korte lijntjes voor informatie en vragen
  • Persoonlijke benadering
  • Professionaliteit en passie voor het vak

Mede dankzij Novo Peri kijken wij terug op mooie, zorgeloze kraamweken, Clara en Magda bedankt!

Jan, Gerrie & Lisa van Krugten

Baby Hailey

Op 7 december 2013 is onze prachtige dochter Hailey geboren. De bevalling ging zo ontzettend snel dat kraamhulp Thea te laat was. Maar vanaf het moment dat ze binnen stond was er gelijk een enorme klik. Het mooiste is nog dat ze kraamhulp bij mijn (schoon) ouders is geweest bij de geboorte van mijn vriend. We hebben echt een geweldige kraamweek gehad. En wat was het fijn dat het ook zo goed klikte met onze zoon. Die heeft het nu nog over Thea hoe lief ze is. 🙂 Ze heeft ons heel goed geholpen met alles. De kraamweek was zo voorbij. Toen ze weg ging hebben we wel een traan gelaten. Thea bedankt voor de geweldige kraamweek.Mijn hele ervaring met Novo Peri is gewoon super. We zouden gelijk weer voor Kraamzorg Novo Peri kiezen als het er ooit weer van komt.

Patricia, Frank Ryan en natuurlijk Hailey.

Baby Lynn

Op 17 december 2013 is onze dochter Lynn geboren. De laatste fase van de bevalling verliep heel vlot, waardoor kraamverzorgster Thea maar net op tijd was voor de geboorte van de kleine meid. Ze heeft me geholpen met de laatste loodjes en in de acht dagen hierna is ze onze steun en toeverlaat geweest. Ze was altijd vrolijk en positief en nam ons huishouden op een erg prettige manier over waardoor wij ons nergens zorgen over hoefden te maken en ons volledig op Lynn konden richten. Door haar kennis en ervaring en haar luisterend oor heeft ze absoluut een bijdrage geleverd aan ons zelfvertrouwen in onze nieuwe rol als ouders. We hebben echt een geweldige week gehad en missen haar nog steeds! Onze verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen dankzij Thea en ook Magda, die erg betrokken was gedurende de zwangerschap en kraamtijd. Wanneer er ooit een broertje of zusje voor Lynn komt, gaan we zeker weer voor Novo Peri!

François, Manon en Lynn uit Sleeuwijk

Baby Ferre

Op 11-12-13 is onze zoon Ferre geboren. Toen we smiddags om half 4 uit het ziekenhuis thuis kwamen was Clara er al meteen. Het klikte erg goed tussen ons en we hebben heel veel van haar geleerd. Ze kan alles heel duidelijk en rustig uitleggen. We zijn heerlijk verwend tijdens onze kraamweek! Clara en Magda beiden heel erg bedankt voor de goede zorgen.

Liefs Wouter, Anne en Ferre

Baby Stan

Na een snelle bevalling in het ziekenhuis werd op 21 oktober onze zoon Stan geboren. Om 23.00 uur kwamen wij thuis aan en daar was Marian. Zo fijn dat we, dankzij Novo Peri, dezelfde dag nog naar huis konden om lekker in ons eigen bed te slapen. Marian heeft ons op weg geholpen om de nacht door te komen en heeft ons de rest van de week heerlijk verzorgd! Ze voelde precies aan wat wij nodig hadden. Stan is ons eerste kindje dus viel er nog veel te leren. Marian heeft ons van alles uitgelegd m.b.t. tot de verzorging van Stan, het huishouden bijgehouden en ons in de watten gelegd. We hebben een heerlijke kraamtijd gehad en hebben echt kunnen genieten. Ook Magda is erg betrokken en heeft regelmatig gebeld. Een volgende keer zou ik zeker weer voor Novo Peri gaan.

Nienke Rémy en baby Stan uit Woudrichem

Baby Djim

Ja het is zover, we zijn zwanger en dan breekt er ook een tijd aan van veel geregel en daar hoort het kraambureau ook bij.Na even zoeken op het internet en hier en daar folders gehaald en bekeken kwamen we uit bij Novo Peri uit Woudrichem. Ik kon al mijn persoonlijke wensen doorgeven en heb ook de hele week 1 kraamverzorgster gehad en haar naam was Clara. Wat een een fantastische vrouw. Wij zijn voor de 1e keer ouders geworden, dus er kon ons nog veel geleerd worden en dat heeft ze zeker te weten gedaan en met heel veel rust voor moeder en kind. We hebben echt een geweldige kraamweek gehad zo met zijn vieren. De service van dit kraambureau en de kraamverzorgster echt een aanrader uit de buurt.. Voor iedereen die zwanger is en nog geen kraambureau heeft… Echt een dikke 10.. dus bel ze gauw.

fam. Duizer uit Sleeuwijk

Baby Poppy

Op 28 augustus 2013 is onze prachtige dochter Poppy geboren. Tijdens de thuisbevalling van nog geen 3 uur was kraamverzorgster Thea ook aanwezig.Heel mooi dat iemand die bij je bevalling is ook nog lekker 8 dagen blijft om je te verzorgen!! We hebben een super kraamweek gehad! Thea heeft ons heerlijk in de watten gelegd, ons veel bruikbare informatie gegeven, heel het huis schoongemaakt, en ook nog eens heel goed gezorgd voor onze andere dochter Teuntje van drie jaar.
Magda en Thea, heel erg bedankt voor deze fantastische hulp!

Hans, Elaine, Teuntje en Poppy uit Almkerk

Baby Hugo

Vrijdag 23 augustus 2013 is onze prachtige zoon Hugo geboren! Om iets voor twee uur in de  middag is hij geboren en om 17.00 waren wij weer thuis. In het ziekenhuis hadden wij al contact gehad met Kraamzorg Novo Peri en hadden wij gehoord dat Désiree onze kraamhulp zou worden. Om 17.15 was Désiree bij ons en heeft ze de controles gedaan en gekeken waar wij op dat moment behoefte aan hadden. Désiree voegde zich zonder enige moeite in binnen ons gezin. Ook onze oudste zoon van bijna 2 vond het prima en fijn dat Désiree er was. Désiree voelde goed aan wat ik nodig had en over het huishouden hoefde wij ons geen zorgen te maken. De eerste paar dagen heeft ze ervoor gezorgd dat het avond eten klaar was, dit was erg fijn. Ook heeft onze oudste voor de eerste keer koekjes gebakken samen met Désiree. We hebben een erg leuke kraamtijd gehad dankzij Désiree en natuurlijk Novo Peri! Bedankt!

Ismay,Remon,Silvijn en Hugo

Baby Lola

Maandag 5 augustus 2013 is onze mooie dochter Lola geboren. Na een paar dagen bijkomen in het ziekenhuis, mochten wij naar huis en daar was Thea! Wij hadden bij onze eerste dochter een wat mindere ervaring met kraamhulp, maar nu klikte het meteen. Onze “wervelstorm” Thea heeft mij ontzettend veel rust gegeven in deze periode. Ook onze andere dochter Eva was helemaal weg van haar.Heel erg bedankt voor alle goede zorgen, we missen haar nog steeds! Heel erg bedankt ook Magda voor de goede begeleiding, want dit was een kraamweek hoe een kraamweek hoort te zijn!

Fam Beerens

Baby Nolan

Op 1 augustus 2013 is ons zoontje Nolan geboren. De laatste fase van de bevaling verliep heel moeizaam en was heel zwaar. Onze fantastische kraamverzorgster Gerda was ruim voor de tijd bij ons gekomen en hielp de verloskundige mee met de bevaling. Zij was zo lief en warm. Gelijk toen ik haar zag dacht ik Yeah! Wij hadden van de heel het begin een klik met elkaar Heerlijk! Dat is een zooo fantastische week geweest! Ze is net als mijn moeder voor mij geweest. Ik ben zelf heel chaotisch en niet zo goed georganiseerd als het gaat over huishouden en helemaal met een kleine baby maar Gerda heeft mij alles geleeerd en het lukt nu nog super! Zonder haar hulp , kennis en goede tips zou ik het nooit redden. Zij hielp ons uitstekend met een goede start als jonge ouders! Het voelde net alsof ik haar heel lang kende en dat ze deel van onze familie was. Zij heeft zooo goed voor Nolan en mij gezorgd dat ik haar voor altijd dankbaar ben. Ik moest dan ook echt huilen toen ze wegging. Maar wij hebben nog steeds contact en ik weet dat ik haar alles kan vragen. Dank je wel lieve Gerdatje dat je er bent! Ik ben enorm blij dat ik voor Novo Peri heb gekozen. Magda, super bedankt dat je zo erg betrokken was tijdens de zwangerschap maar ook daarna. Bedankt dat je Gerda hebt gekozen als onze kraamverzorgster. Als ik ooit nog zwanger word dan kies ik zeker weer voor Novo Peri!

Heel veel liefs, Anet, Justin en Nolan Eliasz, uit Gorinchem

Baby Sara

Op 27 juli 2013 is onze dochter Sara geboren. Nadat de verloskundige was geweest om te kijken hoe het allemaal ging hebben wij Magda gebeld om te zeggen dat de bevalling begonnen was. Nadat de verloskundige 2 uur later weer op de stoep stond vertelde ze ons dat we onze kraamhulp maar moesten bellen omdat de bevalling vlot verliep. Rond kwart voor 1 was daar dan Thea. Het was erg prettig dat zij bij de (thuis)bevalling aanwezig was mede doordat zij en de verloskundige zo goed op elkaar ingespeeld waren. Thea zorgde dat  alle spullen klaar stonden zodat wij nergens meer aan hoefden te denken en ons volledig op de bevalling konden concentreren. Om 2 minuten over 2 is onze Sara geboren.  Binnen het uur kreeg Sara al borstvoeding mede door de goede uitleg van Thea. Nadat alles gecontroleerd was bij moeder en kind gunde Thea ons ook wat tijd om even als gezinnetje met zijn drieën te zijn. Dit hebben wij zeer fijn gevonden. Thea heeft ons de eerste dag goed begeleid zodat we met een gerust hart de nacht in konden gaan. Wij hebben niet aan haar hoeven wennen, het voelde meteen vertrouwd dat ze bij ons was. Ook de daaropvolgende dagen heeft Thea ons uitstekend verzorgd. Het huishouden werd gedaan op de momenten dat wij aan het douchen of rusten waren. En zodra we dan weer de kamer in kwamen was alles weer netjes en opgeruimd. Ook de begeleiding bij de borstvoeding is uitstekend geweest. Niet alleen tijdens de kraamweek, maar ook daarna. Onze ervaring is dat Magda ook na de kraamweek nog erg betrokken is en dat je met vragen ook na de kraamweek nog bij haar terecht kunt. Kortom: een betere kraamtijd kun je niet hebben. Bedankt Thea en Magda!

Christian, Annika en Sara van Winden, Werkendam (Biesbosch)

Baby Dex

De reden dat Novo Peri onze aandacht trok was vanwege het feit dat ze geen bedrijf zijn waar je maar een nummertje bent. En dat ze garanderen dat er de hele week dezelfde kraamhulp is was voor ons erg belangrijk!Wij zijn vrijdag 26 juli om 15.15 naar het ziekenhuis gegaan en onze zoon Dex is iets voor half 8 geboren. Een geweldige bevalling was het niet, maar als je dan je kleine zoon, gezond en wel, op je buik krijgt ben je snel alles vergeten. Eigenlijk moesten wij in het ziekenhuis blijven, omdat het al laat was. Dankzij de service van de Novo Peri mochten wij dezelfde avond nog naar huis en was daar gelijk Clara om ons op te vangen. Ze heeft ons leuk ontvangen en ons wegwijs gemaakt voor de nacht. De volgende ochtend was ze gelijk weer terug. Ze was een geweldige hulp! Dex is ons eerste kindje en wij wisten niet wat ons te wachten stond, maar Clara heeft ons heel rustig en goed uitgelegd hoe dingen moeten, wat je tegen kunt komen, wat daaraan te doen, tips en trucs geleerd. Wij hebben daar erg veel aan gehad! We hoefden maar te zeggen dat we wilde kolven en er werden gelijk folders door de brievenbus gedaan. Kortom, het was een gezellige week en de volgende keer zullen wij zeker weer voor Novo Peri gaan! Magda en Clara hartstikke bedankt!

Liefs,Jeroen, Maud en Dex!

Baby Fenna

Na 34,5 week zwangerschap werd onze dochter Fenna gehaald met een keizersnede ivm zwangerschapsvergiftiging.
Het liep dus allemaal even anders en sneller als verwacht. Op dat moment heb je zoveel aan je hoofd en zoveel te regelen. Daarom waren we erg blij met de kraamzorg van Novo Peri. Ik hoefde alleen maar te bellen dat ik al bevallen was en de rest werd geregeld. Er werd direct uitgezocht hoe ik was verzekerd en waar ik precies recht op had. Ik hoefde alleen te laten weten wanneer ik thuis zou komen en wanneer mijn dochter naar huis mocht. Heel prettig. Onze kraamverzorgster was Clara. We vonden het erg fijn dat Clara er was. Ze had een super goede klik met onze andere dochter Yara van bijna 2 jaar. Ook voor mij was ze erg goed. Ik werd onder andere elke dag verwend met een heerlijke fruit cocktail. Ik ben er nu van overtuigd dat dit voor mij de laatste zwangerschap was, maar mocht ik per ongeluk of expres toch nog eens zwanger worden dan zou ik zeker weer kiezen voor de kraamzorg van Novo Peri. Heel erg bedankt allemaal voor alle goede zorg.

Frank, Ingrid, Yara en Fenna

Baby Fien

Nog voordat ik zwanger werd viel me de advertentie van Novo Peri in een plaatselijk krantje me op. Door de frisse en pakkende tekst dacht ik: dit moet ik onthouden. Tijdens mijn zwangerschap heb ik contact gezocht met Novo Peri. Na een leuk gesprek met Magda kozen we voor deze kraamzorg. De dag dat onze dochter Fien geboren was stond kraamverzorgster Thea voor de deur. Mede dankzij haar hebben we een goede en gezellige kraamweek gehad. Haar adviezen, zorg en vrolijkheid op de juiste momenten. Prettig om te ervaren dat ‘een vreemde’ zich zo snel in ons huis en gezin op de juiste manier kan bewegen en nuttig kan maken. Ook onze dochter Doris van 2,5 voelde zich snel bij Thea op haar gemak en ze kwebbelden er samen lekker op los. Ook heb ik tijdens mijn zwangerschap een aantal keer telefonisch- en mailcontact gehad met Magda over bijkomende zaken en wensen. Hier werd serieus mee omgegaan en Magda geeft het gevoel dat je altijd mag bellen. Wij waren erg tevreden, bedankt!

Gerrit, Tanja, Doris en Fien

Baby Senna

Wat waren wij blij met haar.. Zo ontzettend lief, vol raad en medeleven. En wat waren wij gelukkig dat we haar na onze ziekenhuisperiode toch nog 4 dagen bij thuiskomst kregen.. Echt genoten… Clara is met recht een oude rot in het vak..en jij Magda ook super bedankt voor je advies, je medeleven, je presentje..Mocht er ooit weer een kleintje komen dan zeker met de kraamhulp van jullie!!!!! BEDANKT !!!!! 

Fam Broekhuijsen, Werkendam

Baby Jeske

Op 12 april 2013 is onze dochter en zusje Jeske geboren in het ziekenhuis. De dag van te voren kreeg ik het goede nieuws te horen dat ik zou worden ingeleid. Daar de zwangerschap te zwaar werd door de bekkeninstabiliteit. Wij hebben gelijk naar Magda gebeld zodat de planning van de kraamhulp geregeld kon worden.We mochten dezelfde dag naar huis en om 19 uur stond Thea al voor de deur toen we aan kwamen. Wat super was omdat ik van te voren wist na de bevalling mag ik een hele week niet traplopen dus naar boven en daar een week vertoeven. Maar dit was van te voren besproken met Magda en was helemaal geen probleem. Thea is zeer enthousiast en open wat echt veel vertrouwen geeft. Je kunt gewoon merken dat ze veel plezier heeft in haar werk.Thea draaide haar hand er niet voor om het boven ook gezellig te maken.   De slaapkamer werd dus ook versierd met een vlagenlijn en ik voelde me op en top verwend met al het lekkere fruit wat ze maakte en de goede verzorging  van mezelf. Ook werd Jeske op mijn kamer gewogen en in badje gedaan zodat ik niets hoefde te missen.  Van het aankleedkussen werd een bedje gemaakt voor Jeske op mijn bed zodat de lekker bij me was. De borstvoeding liep bij mijn oudste dochter niet en daardoor heb ik elke voeding gekolfd. Maar door de rust en ervaring van Thea lukt het bij Jeske wel. Daar ben ik nog steeds erg dankbaar voor omdat mijn zwangerschappen zo zwaar zijn geweest dat ik het toch mocht meemaken een kindje aan de borst. Onze oudste dochter Bregje werd ook volledig erbij betrokken door Thea met in badje doen mocht ze meehelpen als ze dit wilde nou je hoefde het Bregje niet 2 keer te vragen. Toen ik naar beneden mocht stond al lekker thee klaar even bijkomen en genieten van het moment. Gelukkig kreeg ik meer uren zodat ze me nog kon helpen met de dagelijkse dingen. En toen ze wegging miste ik haar persoonlijkheid maar ze liet me achter me een zelfverzekerd gevoel en heeft me geleerd om mezelf te vertrouwen en gevoel te volgen. We zijn intens dankbaar voor wat jullie voor ons hebben gedaan. Het blijft voor ons bij 2 prachtige dochters. Maar anders zouden we zeker weer bij jullie inschrijven. 

Fam Brettschneider, Drunen

Baby Dyon

Op 19 februari 2013 is onze zoon Dyon van wijk geboren. Na een goede bevalling moesten we wel een nachtje over blijven in het ziekenhuis ivm een ruggenprik. Dan was het eindelijk ochtend en mochten we met z’n 3tjes naar huis! Zo spannend allemaal. Dan gaat het echt gebeuren.. We hadden Magda al gebeld dat we naar huis mochten dus hadden we afgesproken rond een uur  of 12 dat de kraamverzorgster bij ons zou zijn. Thea zou dus bij ons kraamverzorgster zijn. Dan gaan gelijk de vragen door je hoofd omdat je natuurlijk altijd van die horrorverhalen hoort over de kraamverzorgsters.. Nou we hebben het geweten hoor! We kunnen niet anders zeggen dat we echt een super week hebben gehad! Zoveel geduld en enthousiasme! Wij geven ook borstvoeding daarmee heeft ze ons super geholpen. Ze heeft ons veel zekerder gemaakt van ons zelf. Zoveel tips en informatie. Daarom nogmaals Thea en ook zeker Magda moeten we niet vergeten!! Hartstikke bedankt! De service die Magda ons heeft verleend, ook super geregeld allemaal! En wat ik al vaker heb gelezen.. Zo’n kraamtijd wens je iedereen toe!! 

Fam van Wijk, Andel

Baby Silke

Op 12-12-2012 werd onze dochter Silke geboren. Tien dagen later dan  verwacht, maar het lange wachten meer dan waard! Omdat ik veel bloed had verloren, moesten we nog twee dagen in het ziekenhuis blijven. Toen we eindelijk naar huis mochten, was daar ook kraamverzorgster Thea. Zij heeft ons geweldig geholpen in die eerste dagen: veel tips en uitleg, ontbijtjes en fruit, een schoon huis, veel zorg voor mij en Silke en veel gezelligheid. En dat terwijl het voor Thea ook een uitdaging was, omdat we niet in een gewoon huis, maar op een historisch schip met lage plafonds en kleine trappetjes wonen.  Dankzij het enthousiasme en de persoonlijke aandacht van Magda en Thea hebben wij echt kunnen genieten van onze kraamtijd. Novo Peri was voor ons dan ook echt de beste keuze! 

Fam.Jetten, Woudrichem

Baby Joppe

Op 3 november is onze zoon Joppe Verschoor geboren. Wat zijn we trots met ons kleine mannetje! Doordat het uiteindelijk een keizersnede is geworden hebben we wat langer in het ziekenhuis moeten blijven. Door goed contact met Novo Peri was er bij thuis komst gelijk kraamhulp. Dit was erg prettig voor de opstart thuis en de eerste avond met Joppe. We hebben heerlijk genoten van de goede zorgen van Thea! Ze heeft ons vele adviezen kunnen geven omtrent de borstvoeding en de verzorging van Joppe. Daarnaast was ze zeer open, enthousiast en dat voelde zeer vertrouwd. Goede verzorging van moeder, Joppe en het huis was dan ook geen enkel probleem. Mocht er een 2de op komst zijn dan zouden wij zeker weer Novo Peri als kraambureau willen inschakelen! Bedankt Thea en Magda! 

Fam. Verschoor, Nieuwendijk

Baby Lexanne

10-10-2012 was de dag dat onze Lexanne precies op de uitgerekende datum  ter wereld kwam! De bevalling ging erg snel, maar toch was Thea er vlug bij om de nodige steun te bieden en de verloskundige te helpen. De kraamtijd was zeer aangenaam. We hadden Thea in augustus al een keer bij ons thuis ontvangen en ik had gelijk een goed gevoel bij haar. Doordat je samen zo iets intiems beleefd met een thuisbevalling is het ijs heel snel gebroken.Thea heeft ons geweldig geholpen, het huis was nog nooit zo schoon. Lexanne is super goed verzorgd en vertroeteld. We hadden wat problemen met de borstvoeding maar Thea heeft met raad en daad alles geweldig begeleid! Thea, nogmaals heel erg bedankt voor de kraamdagen, en mocht er een tweede komen dan ben jij degene die ik aan mijn bed wil! 

Fam. Kramer, Hank

Baby Malin

Veel vroeger dan verwacht werd ons dochtertje Malin geboren met een keizersnede. Na een week in het ziekenhuis mocht ik naar huis, maar Malin moest door haar vroeggeboorte nog wat langer blijven.Dat werd dus geen”normale kraamweek”voor ons. Vanuit het ziekenhuis heb ik gebeld met Magda hoe het in deze sitiuatie met kraamzorg zou gaan. Magda heeft vervolgens voor ons uitgezocht hoe het zat met verlengde kraamzorg en couveuse nazorg. Zelfs de huurkolf met toebehoren stond bij thuiskomst al voor mij klaar. Toen ik thuis kwam uit het ziekenhuis is Magda geweest, wat natuurlijk wel een aparte situatie is zonder kindje, maar ik was erg blij met de extra zorg en toen Malin eindelijk thuis kwam was ze er weer. Omdat het ons eerste kindje is had ik heel veel vragen en Magda heeft veel informatie en waardevolle tips gegeven. Het is allemaal een beetje anders gelopen dan vooraf verwacht, maar wel met een paar fijne kraamdagen dankzij Kraamzorg Novo Peri! 

Fam. Straver, Almkerk

Baby Luca

Hoera Luca Geboren……… Eindelijk daar is je baby dan…..Eenmaal thuis uit het ziekenhuis hoop je natuurlijk op een geweldige kraamweek, lekker uitrusten, verwend worden met fruit, eten gekookt, en je huis op orde, en genieten van je baby, nou dat heb ik zeker gedaan. Magda kwam bij ons en dacht mee, de was, huishoudelijke klusjes, eten koken, de baby werd verzorgd en ik natuurlijk ook. Hoewel Luca niet mijn eerst baby was, viel het mij steeds op dat Magda’s ervaring en kennis in de kraamzorg erg goed is, ze gaf me veel tips en informatie waar ik later nog vaak aan terug dacht, want een fijne kraamtijd is niet alleen een week van verwend worden! Kortom Magda verzorgde voor ons een fijne kraamtijd, geheel aangepast aan onze wensen! We denken hier nog vaak aan terug, en wensen een ieder zó n fijne kraamweek! 

Fam.de Pender, Nieuwendijk

Baby Mats

In oktober 2011 ben ik bevallen van ons eerste kindje. Het was een geplande  keizersnede en ineens braken 2 dagen daarvoor mijn vliezen. Ineens was ons kindje er eerder. De operatie verliep voorspoedig en een drie kwartier later hadden we een kern gezonde zoon in onze armen: Mats. De kraamzorg was geregeld en al snel wisten we dat we 4 dagen later naar huis mochten. De gevoelens zijn dan dubbel: helemaal blij dat je naar je vertrouwde omgeving mag samen als gezinnetje en ook spannend want nu ben je veel meer op jezelf aangewezen. Maar daar was Magda, de ervarenheid van haar merkte we meteen en dat maakte ons rustig. We hoefden het niet alleen te doen. Magda was een rots in de branding, ze hielp ons met onze Mats, had oog voor wat er gedaan moest worden maar zag en voelde ook wanneer je tips en een luisterend oor nodig had. Dat was heel erg fijn.In alle opzichten was niets haar te veel. Dat maakte dat die onzekere momenten steeds minder werden, onze vragen steeds meer beantwoord werden en we na 6 dagen rijk afscheid namen We waren er klaar voor en keken de toekomst zonnig tegemoet.Wij hebben geboft met zo’n kraamhulp en ik weet zeker dat iedereen die Magda in haar werk als kraamhulp meemaakt dit kan beamen. 

Fam. Biezen, Waalwijk

Baby Quinten

Wij hebben een hele mooi kraamtijd gehad mede dankzij Magda. Wij hebben namelijk ons eerste kindje gekregen in Duitsland, omdat wij binnenvaartschippers zijn. De dag dat wij met ons schip de haven van Werkendam in kwamen stond ze al te wachten op de steiger. We hebben een fijne eerste kennismaking gehad en alles besproken over de bijzondere snelle bevalling en dat in het buitenland!! Het klikte meteen en de kraamweek kon beginnen. Wij hebben enorm veel geleerd en er was altijd ruimte om je vragen te stellen. We voelden ons erg op ons gemak. De zorg voor onze zoon, het huishouden en voor mijzelf (kraamvrouw) was erg goed. Van tips over borstvoeding, verzorging tot het ontvangen van visite en klaarmaken van eten. Wij hebben er zo van genoten, dat wij nu voor de tweede keer hebben gekozen voor Magda! Wij verwachten namelijk over 8 weken ons tweede kindje. En kijken er erg naar uit, dat zij ook deze keer weer bij ons zal zijn. 

Fam. den Breejen, Werkendam

Baby Wess

We waren op zoek naar een lieve, betrokken en deskundige kraamhulp, we kregen jou. Je liefdevolle en professionele hulp was voor ons erg bijzonder,  maar ook je positieve instelling en luisterend oor hebben wij erg gewaardeerd. Naast alle leuke gesprekjes die we hadden, was je ook nog bezig met schoonmaken en maakte je heerlijke fruitsalades. Je hebt ons heel veel vertrouwen gegeven in het reilen en zeilen van ons kersverse gezinnetje. We kijken met een fijn gevoel terug op de kraamtijd. Het was een plezier om jou in huis te hebben! 

Fam. Vos, Waalwijk

Baby Jayden

Zaterdag 31 Juli ben ik bevallen van een zoontje: Jayden, na een nachtje blijven mochten we naar huis.Zodra we uit het ziekenhuis weg mochten hebben we gebeld voor de kraamzorg, en we waren nog maar net thuis en daar was Magda al. Ze was erg geinteresseerd in hoe het verlopen was en begon gelijk met zorgen voor mijn kersverse gezin.Ik kreeg elke dag fruitsalade op bed en ook voor mijn man zette ze een bordje fruit klaar. Ook voor Jayden had ze veel liefdevolle aandacht,we hoefde echt nergens naar te kijken, Magda hield alles in de gaten, de wasmachine, stoffen en zuigen en ook dat ik voldoende rust kreeg, ook kregen we veel tips over de verzorging en voeding. Magda stond altijd klaar met een positief woordje als het even wat minder lekker liep. Ook hebben we veel ( persoonlijke ) gesprekken gehad deze week en dat hebben wij als erg bijzonder ervaren.Het was al met al een onvergetelijke kraamweek voor ons en vonden het best een beetje moeilijk toen de laatste kraamdag was aangebroken. Wij denken met veel plezier terug aan onze kraamweek!!! Bedankt Magda! 

Fam. Monshouwer, Almkerk

Waar we voor staan

Eén vaste
kraamverzorgster

Gegarandeerd maximaal
aantal uren kraamzorg

Een persoonlijk intake-
gesprek bij u thuis.

Zorg voor het
hele gezin!