Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.Cliëntenraad Kraamzorg Novo Peri


Sinds november 2012 heeft Kraamzorg Novo Peri een cliëntenraad.

De cliëntenraad is onafhankelijk en behartigd de belangen van de cliënten van Kraamzorg Novo Peri. De cliëntenraad kan gevraagd en ongevraagd advies geven aan de directie van Kraamzorg Novo Peri over alles wat met de kraamzorgverlening en de ontwikkeling van onze organisatie te maken heeft.


Ook reikt de raad ideeen aan om de kwaliteit van onze zorg te optimaliseren. Vanuit het cliëntenbelang levert de raad een bijdrage aan een goede zorg- en dienstverlening van Kraamzorg Novo Peri.


Wij vinden de inbreng van cliënten essentiel om optimale zorg tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamperiode te kunnen geven!De samenstelling van de cliëntenraadDe cliëntenraad van Kraamzorg Novo Peri bestaat uit een voorzitter (heeft affiniteit met de kraamzorg middels haar werk als verloskundige). En twee leden van de cliëntenraad, welke zelf zorg hebben ontvangen van Kraamzorg Novo Peri.De leden van de cliëntenraad hebben zelf ervaring met de kraamzorg van Novo Peri en weten daardoor hoe belangrijk en waardevol een mooie kraamtijd is!Vragen, opmerkingen of ideeen?Uw mening telt bij Kraamzorg Novo Peri. De cliëntenraad hoort graag wat u belangrijk vindt! Heeft u ideeen, opmerkingen of wilt u van gedrachten wisselen over uw ervaringen met de kraamzorg van Novo Peri of over het verbeteren van de zorgverlening, laat het ons weten.

U kunt uw reacties of ervaringen mailen naar: clientenraad@novoperi.nl


U ontvangt altijd binnen 1 werkweek een reactie van ons op uw e-mail. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld.