Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.AanmeldenU bent van harte welkom bij Kraamzorg Novo Peri! Wij zullen er alles aan doen om van uw kraamtijd een bijzondere herinnering te maken. U kunt zich bij Kraamzorg Novo Peri op elk moment van de zwangerschap inschrijven, maar het is fijn als dit zo vroeg mogelijk gebeurt. Vaak als u voor het eerst naar de verloskundige toe gaat, zal zij u ook aanraden om uw kraamzorg vroeg te regelen. Wij hebben dan ruimschoots de tijd om kennis met u te maken en u kunt uw wensen en verwachtingen kenbaar maken, zodat u de kraamzorg krijgt die het beste bij u past! Wij hebben met bijna alle zorgverzekeringen een contract afgesloten.

Mocht uw zorgverzekering onverhoopt geen contract hebben afgesloten met ons, dan is dit geen enkel probleem want Kraamzorg Novo Peri kan iedereen volledige kraamzorg aanbieden!
Mocht u er niet geheel uitkomen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden!


0183-851568 of 06-13715469.Inschrijven bij Kraamzorg Novo Peri kan op verschillende manieren:

1) Telefonisch, mocht u liever eerst persoonlijk kennismaken met ons kunnen wij een afspraak maken om de werkwijze van Novo Peri persoonlijk toe te lichten.

2) Via het inschrijfformulier op de website van Kraamzorg Novo Peri.

3) Bij enkele zorgverzekeringen (zie logo's hieronder) is het alleen mogelijk om u via de servicelijn Kraamzorg/ of rechtstreeks via zorgverzekeraar haar website aan te melden voor kraamzorg, u dient dan specifiek aan te geven dat u van Kraamzorg Novo Peri zorg wilt ontvangen. 


      
 


Wanneer u zich nu inschrijft ontvangt u een mooi 
welkomstgeschenk bij de intake!