Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.Kraamzorg Novo Peri organiseert weer een zwangerschapsbeurs op D.V zaterdag 15 november 2014 in  t’Wapen van Emmickhoven te Almkerk. 


Tevens organiseert Kraamzorg Novo Peri in samenwerking met draagconsulenten Sandy Theunisse-Huynh en Marleen Houtman de workshop: Dragen van uw kindje!

In de armen van mama en papa is een kind veilig. Dicht bij u zal uw kindje makkelijk op temperatuur blijven. Gekoesterd door zijn mama of papa huilt hij minder, slaapt beter en is rustiger.En hoe heerlijk is het voor uw kindje om zijn omgeving te leren kennen vanuit een plek waar hij zich prettig voelt? Steeds meer ouders ontdekken hoe fijn en praktisch het is om hun kinderen bij zich te dragen met een draagdoek. Ingewikkeld? Dat valt wel mee.

Bij deze workshop maakt u kennis met de mogelijkheden die er zijn en kunt u onder begeleiding het dragen proberen.

De inhoud van de workshop:

- waarom dragen?
- hoe dragen?
- waarmee dragen?
- passen en proberen van draagdoeken en dragers.

U kunt zich inschrijven via: info@wrappedaround.nl

Kosten:€7,50
Aanvangstijstijd: 14.00 uur

De workshop gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen.