Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.


 

Sinds begin 2016 organiseert Kraamzorg Novo Peri in samenwerking met Babyconsulent Danielle Lankhaar leuke workshops voor Babymassage, Dragen van je baby en Baby in balans. Zin in een gezellige ochtend met andere moeders? Geef je dan nu op voor één van onze leerzame en nuttige workshops!

 

Workshop "Babymassage" (één ochtend)


Baby’s vinden het heerlijk om gemasseerd te worden. Het is net zo belangrijk voor een baby om liefdevol aangeraakt  te worden als om te drinken en te slapen. Naast dat het heel leuk is om te doen, is het inmiddels wetenschappelijk bewezen dat het goed is voor de ontwikkeling van je baby en het een herstellende en helende werking heeft. Zo heeft het bijvoorbeeld een positief effect op darmkrampjes, het immuunsysteem of onrust. Maar je leert ook zonder woorden de belangrijkste taal van je baby te verstaan: lichaamstaal. Dit eerste communicatiemiddel speelt een essentiële rol bij de vorming van de relatie tussen ouder en kind. Zeker voor te vroeg geboren of onrustige baby’s kan babymassage veel betekenen. Bij de workshop babymassage leer je de eerste beginselen om je kindje op een bewuste manier te masseren.   Als afsluiting hebben we een lekkere high-tea met elkaar.


Waar: Gezellige locatie van Kraamzorg Novo Peri, Knotwilg 2a Almkerk
Wanneer: Vrijdag 4 maart van 9:30-11:30 
Kosten: 25,-
Aanmelden: info@baby-zijn.nl (06-43194220)


Waar: Gezellige locatie van Kraamzorg Novo Peri, Knotwilg 2a Almkerk
Wanneer: Dinsdag 15 maart van 9:30-11:30 
Kosten: 25,-
Aanmelden: info@baby-zijn.nl (06-43194220)

 

Workshop "Dragen" (één ochtend)


Na negen maanden veilig te zijn gedragen en gewiegd in de baarmoeder van de moeder is er niets fijner voor een baby dan daarna ook gedragen en gewiegd te worden. Baby’s verlangen naar geborgenheid en lichamelijke warmte. Bij deze workshop maak je kennis met het dragen. Zo ontdek je het verschil tussen de verschillende soorten doeken die er zijn en leer je je kindje veilig en ergonomisch dragen.  Als afsluiting hebben we een lekkere high-tea met elkaar.


Waar: Gezellige locatie van Kraamzorg Novo Peri, Knotwilg 2a Almkerk
Wanneer: Vrijdag 11 maart van 9:30-11:30 
Kosten: 25,-
Aanmelden: info@baby-zijn.nl (06-43194220)

 

Workshop “Baby in Balans” (één avond)


Word je of ben je vader of moeder geworden, dan is de workshop “Baby in Balans” een echte aanrader. Tijdens de workshop kom je alles te weten over het slapen, huilen en de lichaamstaal van je kindje. Ook krijg je inzicht en handvaten voor allerlei babykwaaltje zoals o.a. buikkrampjes, spugen/reflux en huidirritatie. Het is leuk om ervaringen te delen en ook je partner is welkom. Natuurlijk zal er ruimte zijn voor al jullie vragen. Deze workshop zal je helpen je baby in balans te brengen, passend bij jullie manier van ouderschap.


Waar: Gezellige locatie van Kraamzorg Novo Peri, Knotwilg 2a Almkerk
Wanneer: Dinsdag 22 maart van 20:00-21:30 
Kosten: 15,- of 25,- als je samen met je partner komt
Aanmelden: info@baby-zijn.nl (06-43194220)