Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.Kraamzorg Novo Peri heeft er een service bij! Vanaf maandag 13 mei opent ons servicekantoor haar deuren in Almkerk, aan de Knotwilg 2 A.


Elke zwangere is van harte welkom om  vrijblijvend  binnen te lopen . U kunt bij ons terecht voor alle vragen rondom de kraamzorg en kraamtijd; wij adviseren u graag. Ook vragen over de borst- of flesvoeding beantwoorden we graag. U kunt zich tevens persoonlijk inschrijven voor onze kraamzorg.


Wij zijn aanwezig tijdens de spreekuren van de verloskundige aldaar, de tijden zijn:

Maandagmorgen zijn wij er van 8.30-12.00 en maandagavond van 18.00-21.00. Dinsdagochtend van 8.30 tot 12.00. Ook woensdagavond zijn wij aanwezig  van 19.00 tot 21.00.


Elke zwangere bezoeker ontvangt een inmiddels welbekende goody-bag van kraamzorg Novo Peri zolang de voorraad sterkt. Graag tot ziens!