Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.Afgelopen zaterdag 29 maart 2014 jl. hield Kraamzorg Novo Peri weer een zwangerschaps-middag. We zijn blij en dankbaar voor de overweldigende belangstelling, reacties en het vertrouwen dat u in ons stelt.


Het was een prachtige dag vandaag, waarop we weer een heel aantal zwangere vrouwen mét aanhang hebben mogen begroeten, bedankt voor jullie komst! Ook erg leuk dat onze cliënten die inmiddels al bevallen zijn, ons ook nog even kwamen bezoeken om gezellig even bij te kletsen onder het genot van een lekkere kraam traktatie.Mede namens onze standhouders willen we u bedanken voor de fijne middag die we mochten hebben.
Heeft u de middag gemist? Binnenkort organiseren we wederom een zwangerschap middag, de exacte datum wordt binnenkort bekend gemaakt op deze nieuwspagina!