Ervaringen

laatste nieuws

*Info avond Borstvoeding

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over, voor en door Kraamzorg Novo Peri via Facebook of natuurlijk onze Nieuws- pagina!


lees verder »Wij staan voor


*Eén kraamverzorgster tijdens     uw kraamtijd.


*Gegarandeerd maximaal aantal uren kraamzorg.


*Altijd een persoonlijk intake-   gesprek bij u thuis.


*Zorg voor het hele gezin!


Vacatures


Kraamzorg Novo Peri is op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde kraamverzorgsters die aan de kraamgezinnen een prachtige en onvergetelijke start willen geven! Wij bieden verschillende contractvormen aan.Kraamzorg Novo Peri kijkt tevreden terug op een geslaagde zwangerschapsbeurs in de Hipper in Gorinchem! Veel zwangeren kwamen een kijkje nemen. Novo Peri stond klaar om informatie en advies te geven over de kraamtijd. Zwangere dames ontvingen een goody-bag. Wanneer zij zich inschreven op de beurs voor de kraamzorg van Novo Peri ontvingen zij een Sophie de Giraf cadeau. 


Veel zwangeren lieten een pretecho maken voor slechts 15 euro en liepen langs de aanwezige stands. Lokale ondernemers waren met een stand vol leuke spullen aanwezig. Zo waren er stands met babykleding, een fotograaf, een bekkenfysiotherapeut en baby- en zwangerschapsmassage. Ook de geboortekoekjes van Sweet Ima vielen in de smaak! De beurslocatie zelf, De Hipper, is een mooie locatie om kraamfeesten te organiseren. We kijken met elkaar terug op een geslaagde middag!De volgende zwangerschapsbeurs staat alweer gepland! Op D.V. zaterdagmiddag 15 juni van 13:00-16:00 zal er weer een zwangerschapsbeurs gehouden worden in ’t Wapen van Emmickhoven in Almkerk.